uuuuuu iddiali laf yineBahane değil idarelik alıcağımı aldım bu hafta yeni olaylar olmazsa bırakırım
Ünlüler dokunulmazlık kaybederse illa olur olaylar
uuuuuu iddiali laf yineBahane değil idarelik alıcağımı aldım bu hafta yeni olaylar olmazsa bırakırım
Göreceğiz bakalım gönüllüler kazandı oyunuuuuuuu iddiali laf yine
Ünlüler dokunulmazlık kaybederse illa olur olaylar
Iyi iyi, ödül neydiki? et yeselerdi bariGöreceğiz bakalım gönüllüler kazandı oyunu
Çakma da olsa yediler burger kingdi ödülIyi iyi, ödül neydiki? et yeselerdi bari
hahaha güzel cevapÇakma da olsa yediler burger kingdi ödül
İkişer tane verdi zaten baya da büyüktü doymuşlardırhahaha güzel cevap
iyiymiş. Burgerler insanı doyurmazki ama. Bari birden fazla vereydi
Hamburger hemen acıktırıyor insanı Beğenmedim ödülüİkişer tane verdi zaten baya da büyüktü doymuşlardır
Ne yerlerse yesinler iki saat sonra acıkırlar zatenHamburger hemen acıktırıyor insanı Beğenmedim ödülü
Ben bazen bizim burdaki Türk restoranta gidiyorum ve gittiğim gün 7-8saat acıkmıyorumNe yerlerse yesinler iki saat sonra acıkırlar zaten
7-8 saat aç kalsam ölürüm herhaldeBen bazen bizim burdaki Türk restoranta gidiyorum ve gittiğim gün 7-8saat acıkmıyorum
Sende ne uykusuzluğa geliyon ve açlığa7-8 saat aç kalsam ölürüm herhalde
Ben bu hafta izlemem herhalde, gönüllüler sana emanetBugünki oyunları beğenmedim @MasacRE- bile gelmemiş. Onunda hoşuna gitmemiş
aa neden? 😱 Dersmi?Ben bu hafta izlemem herhalde, gönüllüler sana emanet
Evet yarın başlıyor sınavlar Arada uğrarım foruma ama 3 saat survivor izleyememaa neden? 😱 Dersmi?
En iyisi. Dersler daha önemli.Evet yarın başlıyor sınavlar Arada uğrarım foruma ama 3 saat survivor izleyemem
Bakarız duruma göre şu an bir şey diyemeyeceğim Sen diğer oyunları da izlemeye çalış ama, gönüllüler yalnız kalmasın buradan destek hissetsinlerEn iyisi. Dersler daha önemli.
@eskici olsa boşver dersi Survivor'dan dahamı önemli der
kafa dağıtmak için oyun kısmına bak, ada hayatını boşver
Dokunulmazlıkta ol yeter. Ben dokunulmazliğa bakarım. Diğerlerini bilmiyorum
Tamam senin için boş bırakmam burayı @eskici nin ağzına laf vermiyelimBakarız duruma göre şu an bir şey diyemeyeceğim Sen diğer oyunları da izlemeye çalış ama, gönüllüler yalnız kalmasın buradan destek hissetsinler
Seni de bekleriz Maskeli@eskici konuyu iyice ele geçirmiş
Dayanıklıyımdır ama durup dururken de aç ve uykusuz kalmam yaniSende ne uykusuzluğa geliyon ve açlığa
Bünyen zayıf galiba ve Survivora gitmek istesen çürük rapor yersin
Bölüm başladı nerdesinFragmanı yeni izledim, 140 metre parkur varmış bugün. 😱 @eskici