Şuan bir şekilde ayağı çukurda bir aparatla Tv 8 kanalı açabildim ama ses yokİyi o zaman
bağlantı kopmazsa dev televizyon ekranından bakabilecem
Şuan bir şekilde ayağı çukurda bir aparatla Tv 8 kanalı açabildim ama ses yokİyi o zaman
Murat arkasını dönüp atmaya çalışıyor, Anıl da 'Artistlik yapmaya çalışıyor' diyor. Bence haklı Anıl. Sanki çok başarılıymış gibi Murat .ssCumali tıkanacak mı bakalım
Hep bir şey buluyorsun senŞuan bir şekilde ayağı çukurda bir aparatla Tv 8 kanalı açabildim ama ses yok
bağlantı kopmazsa dev televizyon ekranından bakabilecem
Başarılı değil ama Murat haklı bence Anıl'ın öyle demesine gerek yok Murat kimseye öyle şeyler demiyor çünküMurat arkasını dönüp atmaya çalışıyor, Anıl da 'Artistlik yapmaya çalışıyor' diyor. Bence haklı Anıl. Sanki çok başarılıymış gibi Murat .ss
Ne yapayım, yokluk çok kötü birşeyHep bir şey buluyorsun sen
Sizin orda neden tv8 yok kiNe yapayım, yokluk çok kötü birşey
Bunada şükür
Murat da kibarlık abidesi, burası Survivor.Başarılı değil ama Murat haklı bence Anıl'ın öyle demesine gerek yok Murat kimseye öyle şeyler demiyor çünkü
Murat ve Anıl yarışıyorMurat da kibarlık abidesi, burası Survivor.
Murat kazandı, şovu bundan yapıyor anlaşılan.Murat ve Anıl yarışıyor
Tv8 Int var ama saat farkıda 2 saat olduğu için geç başlayıp bitiyor sizin saatle 1 de bitiyor survivorSizin orda neden tv8 yok ki
Merve Nagihan'ı yendi 2-0Tv8 Int var ama saat farkıda 2 saat olduğu için geç başlayıp bitiyor sizin saatle 1 de bitiyor survivor