Acun'a laf kondurmam benAcun'dan herşey beklenir demiyorda
o neysede sen gördünmü resmi?
4. oldum![]()
![]()
Yarını bekle.Güle güle İpekAcun şu kavgayı göster yoksa kafanı kırıcam senin
![]()
Okadarda uzun boylu değilAcun'a laf kondurmam benEvet gördüm, başarılarının devamını diliyorum beni de geçersin belki
![]()
Ben anlamam o görüntüler gelmezse bırakırım izlemeyi bu kadar da insanları kandırmak olmaz yaniYarını bekle.
Bölüm uzundu diye yada montaja yetişmedi diye anlatır bize sonra![]()
Sen bırakırsan ben kimle yorumlaşacam 😱Ben anlamam o görüntüler gelmezse bırakırım izlemeyi bu kadar da insanları kandırmak olmaz yani![]()
yolda çekim yapmiyorlar hazirliksiz yakalanmis olabilirlerGüle güle İpekAcun şu kavgayı göster yoksa kafanı kırıcam senin
![]()
Yorum yaparım arasa sorun yok neyse şimdi bakın bakalım zirvede kim varSen bırakırsan ben kimle yorumlaşacam 😱
Sen olmasan bukadar mesaj yazmazdım zatenen azından canlı canlı yazmazdım
![]()
Adem ve Turabi beyinsizleri de ancak olmayacak yerde kavga ederler zatenyolda çekim yapmiyorlar hazirliksiz yakalanmis olabilirler![]()
Valla önümüzdeki haftasonundan itibaren 1 hafta sınavlarım olacak, pek giremem o sıra. Sen o ara atak yapıp yetişebilirsin banaOkadarda uzun boylu değil![]()
TebriklerYorum yaparım arasa sorun yok neyse şimdi bakın bakalım zirvede kim var![]()
@MasacRE-
Adem ve Turabi beyinsizleri de ancak olmayacak yerde kavga ederler zatenama illla ki çekmişlerdir ya tedarikli takılırlar her ihtimale karşı
![]()
Bende sözde yoğundum ama fazla kaptırdım survivor'a kendimi bu haftaValla önümüzdeki haftasonundan itibaren 1 hafta sınavlarım olacak, pek giremem o sıra. Sen o ara atak yapıp yetişebilirsin bana![]()
Sen kaybolma işte ikimiz birden kaybolursak @eskici sıkılırBende sözde yoğundum ama fazla kaptırdım survivor'a kendimi bu hafta
Ben arada kaybolurum ve dokunulmazlıklarda olmaya çalışırım.
Ne yaptım ben aaa 😱Senin yüzünden hep bunlar![]()
![]()
Sen de kaybolma ders ders nereye kadar çalışmayıver hocalardan not iste verirler biz öyle yapardık meselaSen kaybolma işte ikimiz birden kaybolursak @eskici sıkılır![]()
Evet sen tembelleştirdinNe yaptım ben aaa 😱
Seni benmi tembeleştirdim?![]()
Bir yere kaybolmayın vururum sizi