Acun'a laf kondurmam ben Evet gördüm, başarılarının devamını diliyorum beni de geçersin belkiAcun'dan herşey beklenir demiyorda
o neysede sen gördünmü resmi?
4. oldum
Yarını bekle.Güle güle İpek Acun şu kavgayı göster yoksa kafanı kırıcam senin
Okadarda uzun boylu değilAcun'a laf kondurmam ben Evet gördüm, başarılarının devamını diliyorum beni de geçersin belki
Ben anlamam o görüntüler gelmezse bırakırım izlemeyi bu kadar da insanları kandırmak olmaz yaniYarını bekle.
Bölüm uzundu diye yada montaja yetişmedi diye anlatır bize sonra
Sen bırakırsan ben kimle yorumlaşacam 😱Ben anlamam o görüntüler gelmezse bırakırım izlemeyi bu kadar da insanları kandırmak olmaz yani
yolda çekim yapmiyorlar hazirliksiz yakalanmis olabilirlerGüle güle İpek Acun şu kavgayı göster yoksa kafanı kırıcam senin
Yorum yaparım arasa sorun yok neyse şimdi bakın bakalım zirvede kim var @MasacRE-Sen bırakırsan ben kimle yorumlaşacam 😱
Sen olmasan bukadar mesaj yazmazdım zaten en azından canlı canlı yazmazdım
Adem ve Turabi beyinsizleri de ancak olmayacak yerde kavga ederler zaten ama illla ki çekmişlerdir ya tedarikli takılırlar her ihtimale karşıyolda çekim yapmiyorlar hazirliksiz yakalanmis olabilirler
Valla önümüzdeki haftasonundan itibaren 1 hafta sınavlarım olacak, pek giremem o sıra. Sen o ara atak yapıp yetişebilirsin banaOkadarda uzun boylu değil
Tebrikler patlat resimYorum yaparım arasa sorun yok neyse şimdi bakın bakalım zirvede kim var @MasacRE-
Adem ve Turabi beyinsizleri de ancak olmayacak yerde kavga ederler zaten ama illla ki çekmişlerdir ya tedarikli takılırlar her ihtimale karşı
Bende sözde yoğundum ama fazla kaptırdım survivor'a kendimi bu haftaValla önümüzdeki haftasonundan itibaren 1 hafta sınavlarım olacak, pek giremem o sıra. Sen o ara atak yapıp yetişebilirsin bana
Sen kaybolma işte ikimiz birden kaybolursak @eskici sıkılırBende sözde yoğundum ama fazla kaptırdım survivor'a kendimi bu hafta
Ben arada kaybolurum ve dokunulmazlıklarda olmaya çalışırım.
Ne yaptım ben aaa 😱Senin yüzünden hep bunlar
Sen de kaybolma ders ders nereye kadar çalışmayıver hocalardan not iste verirler biz öyle yapardık meselaSen kaybolma işte ikimiz birden kaybolursak @eskici sıkılır
Evet sen tembelleştirdinNe yaptım ben aaa 😱
Seni benmi tembeleştirdim?