İyi atak yapmışsınBak cumartesiden bu yana ne yapmışız
@MasacRE-
Emre paylaşırken ben piyasada yoktum
Ekli dosyayı görüntüle 58756
İyi atak yapmışsınBak cumartesiden bu yana ne yapmışız
@MasacRE-
Sen daha iyi yapmışsın, Ben 100 sen ise 200e doğru gitmişsinİyi atak yapmışsın
Benim standart bir şekilde ilerliyor artık zaten neyse ben dizi izlemeye gideyim artıkSen daha iyi yapmışsın, Ben 100 sen ise 200e doğru gitmişsin
Tamam geçeceksin beni anlaşıldıBak cumartesiden bu yana ne yapmışız
@MasacRE-
Bende çıkacam birazdan. 12 olmadan yatmalıyımBenim standart bir şekilde ilerliyor artık zaten neyse ben dizi izlemeye gideyim artık
Her hafta böyle aktif olsam imkansız değil ama fark çok aramızdaTamam geçeceksin beni anlaşıldı
İyi ki işe gidiyoruz haaa
Gittim geldim bileBende çıkacam birazdan. 12 olmadan yatmalıyım
İyi geceler
İşle ne alakası varİyi ki işe gidiyoruz haaa
Farkettim bende bugünlük bitirdim işi. Ögrenciler baya enerji doluyduGittim geldim bile
İşle ne alakası var
Erken yatıyorum, meydan size kalıyor.Gittim geldim bile
İşle ne alakası var
Sen işteyken foruma girip dinlenmek için forumdan mı çıkıyorsunFarkettim bende bugünlük bitirdim işi. Ögrenciler baya enerji doluydu
Eve gidip az kafa dinliyeyim
Bölüm bittikten sonra pek konuşmuyoruz kiErken yatıyorum, meydan size kalıyor.
Benden sonra 4-5 sayfa daha konuşulmuş? 😱Bölüm bittikten sonra pek konuşmuyoruz ki
a yok tam tersi, mola zamanlari baktığım oluyor. Az öncede okuldaki işimi bitirdim sonra baktım forumaSen işteyken foruma girip dinlenmek için forumdan mı çıkıyorsun
O düne özeldi normalde bölümden sonra en fazla 1 sayfa falan konuşuluyorBenden sonra 4-5 sayfa daha konuşulmuş? 😱
Kaçıp geliyorsun aradaa yok tam tersi, mola zamanlari baktığım oluyor. Az öncede okuldaki işimi bitirdim sonra baktım foruma
şimdide ev yolundayım forumda dinleniyorum
ÖyleO düne özeldi normalde bölümden sonra en fazla 1 sayfa falan konuşuluyor
Kaçıp geliyorsun arada
Hepsini birlikte izlemeseydin diziyi internetten izlerdin sonraÖyle
Dün çok yorulduğumu hissettim ama, survivor dizi ve yorumlar yordu beni. Alışkın değil bünye
biliyormusun kafam karıştı, şuan hangisi survivor hangisi diğer konu hatlar karıştıHepsini birlikte izlemeseydin diziyi internetten izlerdin sonra
Yorulmuşsun galiba sen biraz dinlen en iyisibiliyormusun kafam karıştı, şuan hangisi survivor hangisi diğer konu hatlar karıştı
Haklısın, ben en iyisi bir çay keyfi yapayımYorulmuşsun galiba sen biraz dinlen en iyisi