İyi atak yapmışsınBak cumartesiden bu yana ne yapmışız
@MasacRE-
Emre paylaşırken ben piyasada yoktum
Ekli dosyayı görüntüle 58756
İyi atak yapmışsınBak cumartesiden bu yana ne yapmışız
@MasacRE-
Sen daha iyi yapmışsın, Ben 100 sen ise 200e doğru gitmişsinİyi atak yapmışsın![]()
Benim standart bir şekilde ilerliyor artık zatenSen daha iyi yapmışsın, Ben 100 sen ise 200e doğru gitmişsin![]()
Tamam geçeceksin beni anlaşıldıBak cumartesiden bu yana ne yapmışız
@MasacRE-
Bende çıkacam birazdan. 12 olmadan yatmalıyımBenim standart bir şekilde ilerliyor artık zatenneyse ben dizi izlemeye gideyim artık
![]()
Her hafta böyle aktif olsam imkansız değil ama fark çok aramızdaTamam geçeceksin beni anlaşıldı![]()
İyi ki işe gidiyoruz haaa
Gittim geldim bileBende çıkacam birazdan. 12 olmadan yatmalıyım
İyi geceler![]()
İşle ne alakası varİyi ki işe gidiyoruz haaa![]()
FarkettimGittim geldim bile![]()
İşle ne alakası var![]()
Erken yatıyorum, meydan size kalıyor.Gittim geldim bile![]()
İşle ne alakası var![]()
Sen işteyken foruma girip dinlenmek için forumdan mı çıkıyorsunFarkettimbende bugünlük bitirdim işi. Ögrenciler baya enerji doluydu
Eve gidip az kafa dinliyeyim![]()
Bölüm bittikten sonra pek konuşmuyoruz kiErken yatıyorum, meydan size kalıyor.![]()
Benden sonra 4-5 sayfa daha konuşulmuş? 😱Bölüm bittikten sonra pek konuşmuyoruz ki![]()
a yok tam tersi, mola zamanlari baktığım oluyor. Az öncede okuldaki işimi bitirdim sonra baktım forumaSen işteyken foruma girip dinlenmek için forumdan mı çıkıyorsun![]()
O düne özeldi normalde bölümden sonra en fazla 1 sayfa falan konuşuluyorBenden sonra 4-5 sayfa daha konuşulmuş? 😱
Kaçıp geliyorsun aradaa yok tam tersi, mola zamanlari baktığım oluyor. Az öncede okuldaki işimi bitirdim sonra baktım foruma
şimdide ev yolundayımforumda dinleniyorum
![]()
ÖyleO düne özeldi normalde bölümden sonra en fazla 1 sayfa falan konuşuluyor
Kaçıp geliyorsun arada![]()
Hepsini birlikte izlemeseydin diziyi internetten izlerdin sonraÖyle
Dün çok yorulduğumu hissettim ama, survivor dizi ve yorumlar yordu beni. Alışkın değil bünye![]()
biliyormusun kafam karıştı, şuan hangisi survivor hangisi diğer konu hatlar karıştıHepsini birlikte izlemeseydin diziyi internetten izlerdin sonra![]()
Yorulmuşsun galiba sen biraz dinlen en iyisibiliyormusun kafam karıştı, şuan hangisi survivor hangisi diğer konu hatlar karıştı![]()
Haklısın, ben en iyisi bir çay keyfi yapayımYorulmuşsun galiba sen biraz dinlen en iyisi![]()
![]()