Survivor 2018 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Funda harika bugün, 4 sayı aldı şimdiden.

All Star'ın erkekleri çok iyi, ful aldılar maşallah.

8-6 All Star önde.

ÖDÜL GÖNÜLLÜLER TAKIMININ...

Ümit ne diye heyecan yapıyorsun ya, millete akıl vermeye gelince de veriyorsun.
Neyse güzel yarıştı, Damla olsaydı garanti oyunu alırdık. Sağlık olsun.

Vay bee, Helal Funda
Ben gönüllüleri tutuyormuşum 😱 ilkkez survivorda gönüllü takımını tutuyorum 😱 😱
8-7 Allstar öndeyken açtım ve Nagihan'ın Semayı yenmesini izlerken keyiflendim

Geçenlerde oyunlara baktım ve Nagihan ada oyunuydu galiba, oyun kaybetti diye Ümit ve diğerleri laf atmıştı ama Sema'da 0 çekmiş

Bu arada Ümit'i sevmiyorum artık. Nagihan'a karşı saygısız lafları ve hareketleri olmuş. Kısa videoları izledim.

Ben de geçen sezon kırdım ünlüleri tutma inadını, artık hangi tarafı daha çok seversem orayı tutuyorum
Sema'nın bu kadar kötü oynayacağı oyun da çok nadir çıkar yalnız, ona rağmen zor kazandık. Şu yeni gelen erkeklerden üst düzey performans bekliyorum yoksa işimiz zor

Zor kazandık? Sendemi gönülcüydün?
Damla yetmemiş demek

Oğlanlar iyiyse uçar bu takım
Gönüllüler yeni kız ve Cumaliden kurtulunca daha iyi olur yani 2 oyun kaybetme lüxü var. Gerçi Cumali ve Nagihan sayesinde geldi dokunulmazlık
yavaş yavaş bence performansını yükseltebilir

@eskici olmayınca yorum az olmuş bugün
bende çay eşliğinde canlı izlemeye devam edeyim

Ben gönüllüleri tutuyorum zaten ya
Damla'nın yeri ayrı ama onu özel olarak destekliyorum

Cumali'ye o dokunulmazlık oyunu uydu sadece parkurda yine zayıf kalıyor sonuçta. İpek ile birlikte ilk gitmesi gereken isim ama bir süre daha gitmez o bence

Batuhan tam tahmin ettiğim gibi, uçuyor parkurda uçuyor
Atışları da sağlamsa dağıtır ortalığı

Çok uykum vardı dayanamadım yattım. İkinci oyunu kim kazandı, ödül neydi?
@eskici @MasacRE-

Çok uykum vardı dayanamadım yattım. İkinci oyunu kim kazandı, ödül neydi?
@eskici @MasacRE-
İkinci oyunu All star 10-8 kazandı, yeni gelen Mustafa ve Batuhan çok iyilerdi özellikle Batuhan hızını konuşturdu Turabiye fark attı
ödül ise ızgara tavuk ve salataydı

İkinci oyunu All star 10-8 kazandı, yeni gelen Mustafa ve Batuhan çok iyilerdi özellikle Batuhan hızını konuşturdu Turabiye fark attı
ödül ise ızgara tavuk ve salataydı
Twitter'dan gördüm ben de az önce. İstatistiklere de baktım, kızlar sayesinde kazanmışız diyebilirim.

Yiğit nasıldı, oyunu kaybetmiş ama hızı falan?

Twitter'dan gördüm ben de az önce. İstatistiklere de baktım, kızlar sayesinde kazanmışız diyebilirim.

Yiğit nasıldı, oyunu kaybetmiş ama hızı falan?
Anıl oynamadı bacakları çok kötü durumdaydı
Yiğit 2/1 yaptı hızı gayet iyidi kolay elenmez, Elifte bilidiğimiz gibi gayet iyi yarıştı o da 2/1 yaptı

@Yiğitt pardon Yiğit 2de 1 yaptı yazmışım aklımda öyle kalmış şimdi baktım da 1 oyuna çıkmış