Ben gönüllüleri tutuyormuşum 😱 ilkkez survivorda gönüllü takımını tutuyorum 😱 😱Vay bee, Helal Funda
Ben de geçen sezon kırdım ünlüleri tutma inadını, artık hangi tarafı daha çok seversem orayı tutuyorumBen gönüllüleri tutuyormuşum 😱 ilkkez survivorda gönüllü takımını tutuyorum 😱 😱
8-7 Allstar öndeyken açtım ve Nagihan'ın Semayı yenmesini izlerken keyiflendim
Geçenlerde oyunlara baktım ve Nagihan ada oyunuydu galiba, oyun kaybetti diye Ümit ve diğerleri laf atmıştı ama Sema'da 0 çekmiş
Bu arada Ümit'i sevmiyorum artık. Nagihan'a karşı saygısız lafları ve hareketleri olmuş. Kısa videoları izledim.
Zor kazandık? Sendemi gönülcüydün?Ben de geçen sezon kırdım ünlüleri tutma inadını, artık hangi tarafı daha çok seversem orayı tutuyorumSema'nın bu kadar kötü oynayacağı oyun da çok nadir çıkar yalnız, ona rağmen zor kazandık. Şu yeni gelen erkeklerden üst düzey performans bekliyorum yoksa işimiz zor
Ben gönüllüleri tutuyorum zaten yaZor kazandık? Sendemi gönülcüydün?Damla yetmemiş demek
Oğlanlar iyiyse uçar bu takımGönüllüler yeni kız ve Cumaliden kurtulunca daha iyi olur yani 2 oyun kaybetme lüxü var. Gerçi Cumali ve Nagihan sayesinde geldi dokunulmazlıkyavaş yavaş bence performansını yükseltebilir
benim bir emojim senin bin mesajina bedel.Sadece emoji olan mesaj yasak kaç defa uyaracağız
İşlerim vardı gelemedim harbiden kimse de yorum yazmamış neredeyse
Twitter'dan gördüm ben de az önce. İstatistiklere de baktım, kızlar sayesinde kazanmışız diyebilirim.İkinci oyunu All star 10-8 kazandı, yeni gelen Mustafa ve Batuhan çok iyilerdi özellikle Batuhan hızını konuşturdu Turabiye fark attıödül ise ızgara tavuk ve salataydı
Anıl oynamadı bacakları çok kötü durumdaydıTwitter'dan gördüm ben de az önce. İstatistiklere de baktım, kızlar sayesinde kazanmışız diyebilirim.
Yiğit nasıldı, oyunu kaybetmiş ama hızı falan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?