Ben de netten bakmıştım 1 oyuna çıkıp yenilmiş diye gördüm. Ondan üstte kazanamamış galiba diye yazmıştım.@Yiğitt pardon Yiğit 2de 1 yaptı yazmışım aklımda öyle kalmış şimdi baktım da 1 oyuna çıkmış
Ben de netten bakmıştım 1 oyuna çıkıp yenilmiş diye gördüm. Ondan üstte kazanamamış galiba diye yazmıştım.@Yiğitt pardon Yiğit 2de 1 yaptı yazmışım aklımda öyle kalmış şimdi baktım da 1 oyuna çıkmış
Acun yeni bir güç oyunu yapsın gönüllüler alır yineBen gönüllüleri tutuyorum zaten yaDamla'nın yeri ayrı ama onu özel olarak destekliyorum
![]()
Cumali'ye o dokunulmazlık oyunu uydu sadece parkurda yine zayıf kalıyor sonuçta. İpek ile birlikte ilk gitmesi gereken isim ama bir süre daha gitmez o bence![]()
Sen olmayınca bende durmadım fazlaİşlerim vardı gelemedim harbiden kimse de yorum yazmamış neredeyse![]()
Yeni bölüme geçelim artıkÇok uykum vardı dayanamadım yattım. İkinci oyunu kim kazandı, ödül neydi?@eskici @MasacRE-
Sen görene kadar ben 10 kere cevabımı aldım zaten.Yeni bölüme geçelim artık![]()
O yüzden dedim işteSen görene kadar ben 10 kere cevabımı aldım zaten.![]()
Nereden çıkardın onu
Çok iyi sayılmaz ama kötü de değiller
Yakışıklım kazandı, geçen yıl hiç kazanamamış. İyi oldu.Çok iyi sayılmaz ama kötü de değillerAdem kazandı sembolü
![]()
Kazanamaz dedim ama kazandıYakışıklım kazandı, geçen yıl hiç kazanamamış. İyi oldu.![]()
Kızlarda da Yağmur kazanacak gibi, sonda atışları baya iyi.Kazanamaz dedim ama kazandı![]()
Büyük ihtimal kazanırKızlarda da Yağmur kazanacak gibi, sonda atışları baya iyi.![]()
Bu atışla parçalayamayacağı kimse yok kiKızların final harikaYağmur parçalar ama Funda'yı
![]()