Survivor 2018 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Merve az oyun oynadığı için ortalaması da düşük ona bakma sen en iyisi Turabi falan değil :A o zaman şöyle söyliyim ben de sana Turabi 80 Cumali 100 o zaman Cumali Turabi'den daha mı hızlı yani :A sonuç olarak o sayı az olan kişi daha hızlı demektir oynadıkları oyun sayısı da önemli tabi ama genel olarak bakınca en hızlı Turabi değil Hilmicem daha hızlı Anıl daha hızlı Adem daha hızlı :A

Karşılaştırma yap sonucu gör:A

Bütün oyunları izlemiş biri olarak söylüyorum sana en hızlısı Adem sonra da Anıl Turabi o kadar hızlı değil Hilmicem de daha iyi :A dur bakayım sen neyin karşılaştırmasını yapmışsın :A

Bi kes yaa. Hız yarışması değil zaten. Parkur kadar yetenek beceri zekada önemli:A

Bi kes yaa. Hız yarışması değil zaten. Parkur kadar yetenek beceri zekada önemli:A
Ona bir şey demedim zaten ama sen en hızlı Turabi dedin ben de değil dedim karşılaştırma da yaptım mesela Adem ve Turabi'yi karşılaştırdım parkur olarak ortalama Adem 73 saniye Turabi 91 sence hangisi daha hızlı oluyor :A

3 gün öncesine kadar ciddi şekilde soğumuştum Survivor'dan. Acun yine ne yaptı ne etti bağladı yarışmaya :A Önce Nagihan'ı gönderdi karşıya ve iki yeni de gönüllü getiriyor. Artık çekişmeli yarışmalar izleyeceğiz yani. Bir de üstüne Nihat elendi süper oldu :A

3 gün öncesine kadar ciddi şekilde soğumuştum Survivor'dan. Acun yine ne yaptı ne etti bağladı yarışmaya :A Önce Nagihan'ı gönderdi karşıya ve iki yeni de gönüllü getiriyor. Artık çekişmeli yarışmalar izleyeceğiz yani. Bir de üstüne Nihat elendi süper oldu :A
Benimde izleme isteğim başladı, hem Nihat gitti, Hem Nagi karşıda hemde Elif beğendiğim biriydi:Z
Yiğit kas yapıp gelmiş :A @eskici

Önce Hilmi, ardından Sahra kazandı. 2-0 All Star önde.

Yiğit ve Turabi tokalaştı mı acep, göremedik orayı. :(