Survivor 2018 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

@S.G.A.T. ne ara gördün de olmamış attın bu mesaja ya seni etiketlememiş bile adam :A

O seneki gönüllüler takımı iğrençti, hiç sevmiyordum. Ama onların arasında parıl parıl parlıyordu Damla :bhr:
Ben başlarda seviyordum hatta avatarıma bile koymuştum ama sonradan sevmemeye başladım :A

Bugünü oyunda final oynayan ikili survivorun da finalinde olacak bence :A Kazanan da Anıl olacak Ogeday'dan sonra bir darbe de Anıl vuracak Adem'e :Z @eskici
Onu nereden çıkardın la geçen sene öyle mi oldu :A

Ben başlarda seviyordum hatta avatarıma bile koymuştum ama sonradan sevmemeye başladım :A

Onu nereden çıkardın la geçen sene öyle mi oldu :A
Yok ikisi de final için çok ciddi adaylar ondan dedim :A İlk başta bu oyunda karşı karşıya gelmeleri de tesadüf oldu ya da belki de Acun bir mesaj veriyordur kim bilir :A

Ama haklısın bence %90 Adem Anıl finali olur ama o durumda Adem kazanır bence :A
Geçen sene fanboyları küsmüştü Acun hakkımızı yedi haram zıkkım olsun gönderdiğimiz smsler diyorlardı, şimdi çıkıp yine utanmadan sms yağdırırlarsa yazıklar olsun onlara :A

Geçen sene fanboyları küsmüştü Acun hakkımızı yedi haram zıkkım olsun gönderdiğimiz smsler diyorlardı, şimdi çıkıp yine utanmadan sms yağdırırlarsa yazıklar olsun onlara :A
Sen öyle dediklerine ne bakıyorsun Adem'i gördüler ya yine yağdırırlar ama onları geçtim ben Acun'un Adem'i şampiyon yapacağını düşünüyorum nedense :A

Olamaz inşallah Turabi veya Adem olmasın da kim olursa olsun şampiyon :A
Bilemiyorum ama geçen konseyde de Adem'i baya övmüştü Acun o yüzden Acun'u biraz tanıyorsam bu sene Adem'i şampiyon yapabilir Turabi'nin olacağını sanmıyorum çok sakin takılıyor ve boş konuşuyor gerçi her zaman boş konuşuyordu ama neyse :A :A

Ben geçen sene eğer Adem seneye gelirse gözümden düşer demiştim öylede oldu :A Desteklemiyorum bu sene. Geçen sene Ogeday'ıda onuda destekliyordum :)

Bilemiyorum ama geçen konseyde de Adem'i baya övmüştü Acun o yüzden Acun'u biraz tanıyorsam bu sene Adem'i şampiyon yapabilir Turabi'nin olacağını sanmıyorum çok sakin takılıyor ve boş konuşuyor gerçi her zaman boş konuşuyordu ama neyse :A :A
Erken erken bu şeyler için. Herkes Atakan değilki ilk günden şampoyonluk ışığı saçsın etrafa :A

Dur daha Turabi'nin en sevdiği kısımlar gelmedi, hele bir dokunulmazlık kaybetsinler de çıksın konseyde iki kamyon arkası laf patlatsın sonra gelsin oylar :A
Ben geçen sene eğer Adem seneye gelirse gözümden düşer demiştim öylede oldu :A Desteklemiyorum bu sene. Geçen sene Ogeday'ıda onuda destekliyordum :)

Erken erken bu şeyler için. Herkes Atakan değilki ilk günden şampoyonluk ışığı saçsın etrafa :A
Bu sene kimi destekliyorsun peki :A

Dur daha Turabi'nin en sevdiği kısımlar gelmedi, hele bir dokunulmazlık kaybetsinler de çıksın konseyde iki kamyon arkası laf patlatsın sonra gelsin oylar :A

Şuan çok bakamıyorum. Özetlerden falan takip ediyorum hem çok erken belirlemek için. Bu sene baya kalabalıklar. Birleşmede herkesin yüzü belli oluyor. Arkadan konuşmalar meydana çıkıyor. Gerçi hep ünlüler dedikodularını yayıyor :A Birleşmeden sonra belirleyecem :F Azalınca herkesin performansıni izleriz.

Performansını düzeltsin önce Cumali'yi bile yenemiyor :A :A

Ben Acun'u yorumluyorum sadece sonuçta Acun kimi isterse o şampiyon olur :A :A

Bu sene performans tablosu da yok sitede, Turabi'nin rezilliği görülmesin diye mi koymadılar acaba :A
Acun geçen hafta konseyde var demişti ama baktım yok yalan söyledi melun :A haftalık video paylaşıyorlar ama genel liste yok ben de anlamadım neden koymadıklarını :A

Acun geçen hafta konseyde var demişti ama baktım yok yalan söyledi melun :A haftalık video paylaşıyorlar ama genel liste yok ben de anlamadım neden koymadıklarını :A
Bir şeyler karıştırıyor yine bu Acun ama bakalım neyse çıkar yakında kokusu :A

Forum İstatistikleri

Konular
173,255
Üyeler
8,485
Son Üye
Bitter Zingil