S.G.A.T.
Emekli
Ogeday-Elif gelsinAynen 2 kişi de onlara gelecek.
Ben şeyi merak ediyorum acaba All Star'a katılacak isimler acaba eski yarışmacılar mı olacak.![]()
Ogeday-Elif gelsinAynen 2 kişi de onlara gelecek.
Ben şeyi merak ediyorum acaba All Star'a katılacak isimler acaba eski yarışmacılar mı olacak.![]()
Bu oyunun ödülü ne dedi duymadım orayıOha yarın Türkiye ve Romanya savaşı var. İnşallah ilk oyunu All Star kazanmıştır da Romanlara rezil olmayız .ss
Bu oyun derken şu an oynananı diyorsan bir kişi kazanacak ve reçel var ödül. Yarını diyorsan kazanan Romanyayla yarışacak da ödül ne bilmiyorum.Bu oyunun ödülü ne dedi duymadım orayı![]()
Bugünü diyordumBu oyun derken şu an oynananı diyorsan bir kişi kazanacak ve reçel var ödül. Yarını diyorsan kazanan Romanyayla yarışacak da ödül ne bilmiyorum.![]()
Cumaliye sığ nedir onu anlatıyoruz şu an.Bugünü diyordum![]()
Bugünü oyunda final oynayan ikili survivorun da finalinde olacak benceCumaliye sığ nedir onu anlatıyoruz şu an.![]()
Ben başlarda seviyordum hatta avatarıma bile koymuştum ama sonradan sevmemeye başladım@S.G.A.T. ne ara gördün de olmamış attın bu mesaja ya seni etiketlememiş bile adam
O seneki gönüllüler takımı iğrençti, hiç sevmiyordum. Ama onların arasında parıl parıl parlıyordu Damla![]()
Onu nereden çıkardın la geçen sene öyle mi olduBugünü oyunda final oynayan ikili survivorun da finalinde olacak benceKazanan da Anıl olacak Ogeday'dan sonra bir darbe de Anıl vuracak Adem'e
@eskici
Yok ikisi de final için çok ciddi adaylar ondan dedimBen başlarda seviyordum hatta avatarıma bile koymuştum ama sonradan sevmemeye başladım
Onu nereden çıkardın la geçen sene öyle mi oldu![]()
Ama haklısın bence %90 Adem Anıl finali olur ama o durumda Adem kazanır benceYok ikisi de final için çok ciddi adaylar ondan dedimİlk başta bu oyunda karşı karşıya gelmeleri de tesadüf oldu ya da belki de Acun bir mesaj veriyordur kim bilir
![]()
Geçen sene fanboyları küsmüştü Acun hakkımızı yedi haram zıkkım olsun gönderdiğimiz smsler diyorlardı, şimdi çıkıp yine utanmadan sms yağdırırlarsa yazıklar olsun onlaraAma haklısın bence %90 Adem Anıl finali olur ama o durumda Adem kazanır bence![]()
Sen öyle dediklerine ne bakıyorsun Adem'i gördüler ya yine yağdırırlar ama onları geçtim ben Acun'un Adem'i şampiyon yapacağını düşünüyorum nedenseGeçen sene fanboyları küsmüştü Acun hakkımızı yedi haram zıkkım olsun gönderdiğimiz smsler diyorlardı, şimdi çıkıp yine utanmadan sms yağdırırlarsa yazıklar olsun onlara![]()
Olamaz inşallah Turabi veya Adem olmasın da kim olursa olsun şampiyonSen öyle dediklerine ne bakıyorsun Adem'i gördüler ya yine yağdırırlar ama onları geçtim ben Acun'un Adem'i şampiyon yapacağını düşünüyorum nedense![]()
Bilemiyorum ama geçen konseyde de Adem'i baya övmüştü Acun o yüzden Acun'u biraz tanıyorsam bu sene Adem'i şampiyon yapabilir Turabi'nin olacağını sanmıyorum çok sakin takılıyor ve boş konuşuyor gerçi her zaman boş konuşuyordu ama neyseOlamaz inşallah Turabi veya Adem olmasın da kim olursa olsun şampiyon![]()
Ben geçen sene eğer Adem seneye gelirse gözümden düşer demiştim öylede olduGeçen sene fanboyları küsmüştü Acun hakkımızı yedi haram zıkkım olsun gönderdiğimiz smsler diyorlardı, şimdi çıkıp yine utanmadan sms yağdırırlarsa yazıklar olsun onlara![]()
Erken erken bu şeyler için. Herkes Atakan değilki ilk günden şampoyonluk ışığı saçsın etrafaBilemiyorum ama geçen konseyde de Adem'i baya övmüştü Acun o yüzden Acun'u biraz tanıyorsam bu sene Adem'i şampiyon yapabilir Turabi'nin olacağını sanmıyorum çok sakin takılıyor ve boş konuşuyor gerçi her zaman boş konuşuyordu ama neyse![]()
![]()
Dur daha Turabi'nin en sevdiği kısımlar gelmedi, hele bir dokunulmazlık kaybetsinler de çıksın konseyde iki kamyon arkası laf patlatsın sonra gelsin oylarBilemiyorum ama geçen konseyde de Adem'i baya övmüştü Acun o yüzden Acun'u biraz tanıyorsam bu sene Adem'i şampiyon yapabilir Turabi'nin olacağını sanmıyorum çok sakin takılıyor ve boş konuşuyor gerçi her zaman boş konuşuyordu ama neyse![]()
![]()
Bu sene kimi destekliyorsun pekiBen geçen sene eğer Adem seneye gelirse gözümden düşer demiştim öylede olduDesteklemiyorum bu sene. Geçen sene Ogeday'ıda onuda destekliyordum
Erken erken bu şeyler için. Herkes Atakan değilki ilk günden şampoyonluk ışığı saçsın etrafa![]()
Şuan çok bakamıyorum. Özetlerden falan takip ediyorum hem çok erken belirlemek için. Bu sene baya kalabalıklar. Birleşmede herkesin yüzü belli oluyor. Arkadan konuşmalar meydana çıkıyor. Gerçi hep ünlüler dedikodularını yayıyorDur daha Turabi'nin en sevdiği kısımlar gelmedi, hele bir dokunulmazlık kaybetsinler de çıksın konseyde iki kamyon arkası laf patlatsın sonra gelsin oylar
Bu sene kimi destekliyorsun peki![]()
Performansını düzeltsin önce Cumali'yi bile yenemiyorDur daha Turabi'nin en sevdiği kısımlar gelmedi, hele bir dokunulmazlık kaybetsinler de çıksın konseyde iki kamyon arkası laf patlatsın sonra gelsin oylar
Bu sene kimi destekliyorsun peki![]()
Ben Acun'u yorumluyorum sadece sonuçta Acun kimi isterse o şampiyon olurBen geçen sene eğer Adem seneye gelirse gözümden düşer demiştim öylede olduDesteklemiyorum bu sene. Geçen sene Ogeday'ıda onuda destekliyordum
Erken erken bu şeyler için. Herkes Atakan değilki ilk günden şampoyonluk ışığı saçsın etrafa![]()
Bu sene performans tablosu da yok sitede, Turabi'nin rezilliği görülmesin diye mi koymadılar acabaPerformansını düzeltsin önce Cumali'yi bile yenemiyor![]()
Ben Acun'u yorumluyorum sadece sonuçta Acun kimi isterse o şampiyon olur![]()
![]()
Acun geçen hafta konseyde var demişti ama baktım yok yalan söyledi melunBu sene performans tablosu da yok sitede, Turabi'nin rezilliği görülmesin diye mi koymadılar acaba![]()
Bir şeyler karıştırıyor yine bu Acun ama bakalım neyse çıkar yakında kokusuAcun geçen hafta konseyde var demişti ama baktım yok yalan söyledi melunhaftalık video paylaşıyorlar ama genel liste yok ben de anlamadım neden koymadıklarını
![]()