Survivor 2018 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Funda harika bugün, 4 sayı aldı şimdiden.

All Star'ın erkekleri çok iyi, ful aldılar maşallah.

8-6 All Star önde.

ÖDÜL GÖNÜLLÜLER TAKIMININ...

Ümit ne diye heyecan yapıyorsun ya, millete akıl vermeye gelince de veriyorsun. :T: Neyse güzel yarıştı, Damla olsaydı garanti oyunu alırdık. Sağlık olsun. :D

Vay bee, Helal Funda :D
Ben gönüllüleri tutuyormuşum 😱 ilkkez survivorda gönüllü takımını tutuyorum 😱 😱
8-7 Allstar öndeyken açtım ve Nagihan'ın Semayı yenmesini izlerken keyiflendim :A
Geçenlerde oyunlara baktım ve Nagihan ada oyunuydu galiba, oyun kaybetti diye Ümit ve diğerleri laf atmıştı ama Sema'da 0 çekmiş :A
Bu arada Ümit'i sevmiyorum artık. Nagihan'a karşı saygısız lafları ve hareketleri olmuş. Kısa videoları izledim.

Ben gönüllüleri tutuyormuşum 😱 ilkkez survivorda gönüllü takımını tutuyorum 😱 😱
8-7 Allstar öndeyken açtım ve Nagihan'ın Semayı yenmesini izlerken keyiflendim :A
Geçenlerde oyunlara baktım ve Nagihan ada oyunuydu galiba, oyun kaybetti diye Ümit ve diğerleri laf atmıştı ama Sema'da 0 çekmiş :A
Bu arada Ümit'i sevmiyorum artık. Nagihan'a karşı saygısız lafları ve hareketleri olmuş. Kısa videoları izledim.
Ben de geçen sezon kırdım ünlüleri tutma inadını, artık hangi tarafı daha çok seversem orayı tutuyorum :A Sema'nın bu kadar kötü oynayacağı oyun da çok nadir çıkar yalnız, ona rağmen zor kazandık. Şu yeni gelen erkeklerden üst düzey performans bekliyorum yoksa işimiz zor :A

Ben de geçen sezon kırdım ünlüleri tutma inadını, artık hangi tarafı daha çok seversem orayı tutuyorum :A Sema'nın bu kadar kötü oynayacağı oyun da çok nadir çıkar yalnız, ona rağmen zor kazandık. Şu yeni gelen erkeklerden üst düzey performans bekliyorum yoksa işimiz zor :A
Zor kazandık? Sendemi gönülcüydün?(b) Damla yetmemiş demek :F
Oğlanlar iyiyse uçar bu takım :A Gönüllüler yeni kız ve Cumaliden kurtulunca daha iyi olur yani 2 oyun kaybetme lüxü var. Gerçi Cumali ve Nagihan sayesinde geldi dokunulmazlık :A yavaş yavaş bence performansını yükseltebilir :D

@eskici olmayınca yorum az olmuş bugün :F bende çay eşliğinde canlı izlemeye devam edeyim :A

Zor kazandık? Sendemi gönülcüydün?(b) Damla yetmemiş demek :F
Oğlanlar iyiyse uçar bu takım :A Gönüllüler yeni kız ve Cumaliden kurtulunca daha iyi olur yani 2 oyun kaybetme lüxü var. Gerçi Cumali ve Nagihan sayesinde geldi dokunulmazlık :A yavaş yavaş bence performansını yükseltebilir :D
Ben gönüllüleri tutuyorum zaten ya :A Damla'nın yeri ayrı ama onu özel olarak destekliyorum :bhr: :A

Cumali'ye o dokunulmazlık oyunu uydu sadece parkurda yine zayıf kalıyor sonuçta. İpek ile birlikte ilk gitmesi gereken isim ama bir süre daha gitmez o bence :D

Batuhan tam tahmin ettiğim gibi, uçuyor parkurda uçuyor :A Atışları da sağlamsa dağıtır ortalığı :A

İkinci oyunu All star 10-8 kazandı, yeni gelen Mustafa ve Batuhan çok iyilerdi özellikle Batuhan hızını konuşturdu Turabiye fark attı :A ödül ise ızgara tavuk ve salataydı
Twitter'dan gördüm ben de az önce. İstatistiklere de baktım, kızlar sayesinde kazanmışız diyebilirim. :D

Yiğit nasıldı, oyunu kaybetmiş ama hızı falan? (b)

Twitter'dan gördüm ben de az önce. İstatistiklere de baktım, kızlar sayesinde kazanmışız diyebilirim. :D

Yiğit nasıldı, oyunu kaybetmiş ama hızı falan? (b)
Anıl oynamadı bacakları çok kötü durumdaydı :( Yiğit 2/1 yaptı hızı gayet iyidi kolay elenmez, Elifte bilidiğimiz gibi gayet iyi yarıştı o da 2/1 yaptı

Forum İstatistikleri

Konular
173,179
Üyeler
8,485
Son Üye
Bitter Zingil