S.G.A.T.
Emekli
Damla'ya laf söyleme o zaman sinirim tepeme çıkıyorHaksız yere olmamış atıyorsunTürkiye 10-4 kazandı
Hakedene hakettiğini söyleriz bizDamla'ya laf söyleme o zaman sinirim tepeme çıkıyor
Ne analiziBugün evde değildim izleyemedim mücadeleyi. Arada gönüllülerle olana bakabildimde diğerini kaçırdım. Şuan tek takip ettiğim yabancılarla olan oyunlarımız
Bu arada analizde @eskici de olacak
İzlemene gerek yok zaten bütün oyunları All Star kazanıyorBugün evde değildim izleyemedim mücadeleyi. Arada gönüllülerle olana bakabildimde diğerini kaçırdım. Şuan tek takip ettiğim yabancılarla olan oyunlarımız
Bu arada analizde @eskici de olacak
vah 😱 bir erkek daha geçsin ozaman değişir dengeİzlemene gerek yok zaten bütün oyunları All Star kazanıyorAma yarın Nagihan gönüllülere geçecek belki o durumları değiştirebilir
Bu değişiklikte denge sağlamazsa gelebilir öyle bir hamle, her şey beklenir Acun'danvah 😱 bir erkek daha geçsin ozaman değişir denge
Sen beni geçmişsin olmamışta şu an baktım da şaşırdım nasıl geçtin gizli gizli espri mi yapıyorsunOlmamışlarla ilgili bir analizmiş
Espride seninle yarışamam üstad, ben de kendimce olmamış almak için çabalıyorum işteSen beni geçmişsin olmamışta şu an baktım da şaşırdım nasıl geçtin gizli gizli espri mi yapıyorsun
Damla'yı destekleyen bir insansın sonuçta kim bilir diğer konularda kimleri destekliyorsun da olmamış alıyorsunEspride seninle yarışamam üstad, ben de kendimce olmamış almak için çabalıyorum işte
yazmana gerek yoktu. Gülme yeterliydiBu leş konuya mesaj yazmak istemezdim ama madem sen etiketledin hadi neyse diyeyim yani.Bekliyoruz analizi.
Siz erkeklerin ağzında bakla ıslanmıyorOlmamışlarla ilgili bir analizmiş
Sen beni geçmişsin olmamışta şu an baktım da şaşırdım nasıl geçtin gizli gizli espri mi yapıyorsun
@MasacRE- kankam benden bir şey saklamazyazmana gerek yoktu. Gülme yeterliydi
Siz erkeklerin ağzında bakla ıslanmıyor
Analiz iptal
Ekli dosyayı görüntüle 58654
Ekli dosyayı görüntüle 58655
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?