Yarın İçerde'yiz, Atacan da Mertçi çıktı birlik olmamız lazımOgeday ne de güzel gömdü Adem'i be![]()
@Dosi konuya bekleniyorsun
Yarın İçerde'yiz, Atacan da Mertçi çıktı birlik olmamız lazımOgeday ne de güzel gömdü Adem'i be![]()
malesefBen uyarımı yaptım ama başta![]()
tamam geldim acayim hemenYarın İçerde'yiz, Atacan da Mertçi çıktı birlik olmamız lazım
@Dosi konuya bekleniyorsun![]()
-1'e 2 gerideyiz, uğur getirirsin umarımmalesef
tamam geldim acayim hemen
Emre peşimi biraksa gelecem-1'e 2 gerideyiz, uğur getirirsin umarım![]()
Gökhan İlhan'ı yendi, -1'e 3 oldu Allah kahretsin. ssEmre peşimi biraksa gelecem![]()
şimdi actim. dün geri dönuş yapilmisti dur. ikinci turda kendine gelirler.Gökhan İlhan'ı yendi, -1'e 3 oldu Allah kahretsin. ss
Sema ve İlhan da kaybetti.şimdi actim. dün geri dönuş yapilmisti dur. ikinci turda kendine gelirler.
ademden baska kim kaybetti?
Sabriye sasirtir umarim bizi![]()
En azindan elenen bizin takimdan olmaz, bu bize teselliSema ve İlhan da kaybetti.
Umutlar ikinci turda zaten artık. ss Sabriye çok fırsat tepti.
Şeref golü geldi aklima babamin kullandigi kelimeSerhat kazandı bari, şeref sayımızı alıp 0'a ulaştık![]()
Survivor'a uyarlayınca gol sayı olmuş oluyor işteŞeref golü geldi aklima babamin kullandigi kelime![]()
@xemrexxx iyice tutuştuSurvivor'a uyarlayınca gol sayı olmuş oluyor işte
Sema Tuğçe'yi yendi ve 4-1 oldu ama burdan dönmez![]()
Ama güzel seçimlertutuşmakla alakası yok ben hep karasızımdır bu seçme konusunda @Çiğdem- bilir![]()
bu yorum konusuna niye 3 kişi yorum yapmış survivorun popiliği düştü galibaAma güzel seçimler
Ogeday kazandı. Serhat güzel oynadi
haha herkes hergün gelmiyor. ben hafta sonu geliyorum geneldebu yorum konusuna niye 3 kişi yorum yapmış survivorun popiliği düştü galiba![]()