Survivor 2017 - 77. Bölüm Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dosi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Dosi

Konu Sahibi
Co-Admin
Reaksiyon puanı
129,206
Puanı
1,060
Yapımcılığını ve sunuculuğunu Acun Ilıcalı'nın üstlendiği Tv8'de yayınlanan sevilen yarışma programı Survivor'un 77.bölüm yorumlarını bu başlık altından yapabilirsiniz.

Yarışmada bu akşam ikinci dokunulmazlık oyunu oynanacak.
Yeni bölüm bu akşam 20:00'da Tv8'de​

Rahat bir oyun izleyebiliriz akşam, nasıl olsa Anıl gidecek :A

Tabii inşallah yine kazanırız da gönüllüler daha da karışır :D

gönüllüler kaybederse bence elenen Elif veya Burçak olur :)
Anıl Elif'i eleyemez de, kız sayısı dengelensin diye Burçak gider mi bilemem :)

Gerçi Burçak elenirse de Sabriye çok ezilmiş olur, bana her halükarda Anıl gidecek gibi geliyor, zaten performansı kötü, adada ne yaptığı belli değil. Vakti geldi artık bence. :)

Anıl Elif'i eleyemez de, kız sayısı dengelensin diye Burçak gider mi bilemem :)

Gerçi Burçak elenirse de Sabriye çok ezilmiş olur, bana her halükarda Anıl gidecek gibi geliyor, zaten performansı kötü, adada ne yaptığı belli değil. Vakti geldi artık bence. :)
göreceğiz bakalım :) Ünlüler yenilirse Anıl'a bye bye deriz tabi Acun Bernaya dokunmazsa :)

Anıl'ın o adadaki kimseyi eleyebilmesi mümkün değil açıkçası. Aksi bir sonuç büyük sürpriz olur. :)
bunu bilemeyiz, En azindan Buraçakı eleyebilecegini düşünüyorum :) Havuz oyunlarini ünlüler kazaniyor genelde,bakalim bu aksam ne olacak. oyuna baslaninca etiketle canli izlemek istiyorum bu akşam :)

bunu bilemeyiz, En azindan Buraçakı eleyebilecegini düşünüyorum :) Havuz oyunlarini ünlüler kazaniyor genelde,bakalim bu aksam ne olacak. oyuna baslaninca etiketle canli izlemek istiyorum bu akşam :)
Burçak grup arkadaşlarının oyunu alabilir, Anıl'ın öyle bir şansı da yok. :)

Havuz oyunlarını genelde biz kazanıyorduk evet ama Şahika vardı o zamanlar, sadece su oyunlarında kendini gösteriyordu zaten. Etiketlerim. :)

Burçak grup arkadaşlarının oyunu alabilir, Anıl'ın öyle bir şansı da yok. :)

Havuz oyunlarını genelde biz kazanıyorduk evet ama Şahika vardı o zamanlar, sadece su oyunlarında kendini gösteriyordu zaten. Etiketlerim. :)
Şahikayı arayacak duruma düşmezler umarım :)

Bu akşam arayabiliriz. Sabriye sudan zor çıkıyordu, kazanırsa şansa kazanır akşam. :)
Sabriye çok ağır. Atışlarda sayi getireceğini düşünüyorum :)
@EFE UYSAL da piyasada yok ama ben Yarişmamizin konusunu açtiktan sonra oyunu yollamisti. görmüstür muhakkak :)

Sabriye çok ağır. Atışlarda sayi getireceğini düşünüyorum :)
@EFE UYSAL da piyasada yok ama ben Yarişmamizin konusunu açtiktan sonra oyunu yollamisti. görmüstür muhakkak :)
Atışlarla kurtarıyor neyse ki bazen :D

Efe Pazar gezmesindedir, zaten forum Pazarları boş olur insanlar gezip tozmayı tercih ediyorlar haklı olarak :D

Atışlarla kurtarıyor neyse ki bazen :D

Efe Pazar gezmesindedir, zaten forum Pazarları boş olur insanlar gezip tozmayı tercih ediyorlar haklı olarak :D
evet bende gündüz ciktim günes ciktida görundugu kadar sicak degilmis :) 2 saat önce döndüm eve.
Gunduz cevap yazarken disardaydik :D
yarindan itibaren 1 haftalik bahar havasi yasayacaz bakalim :) Ankara'da şuan iyiymis galiba :) Annemle konustum o söyledi.

ben bekleyeyim biraz :A tekrar etiket at :) yerimi alayim bari :D

Bugün ben de izleyeyim bari :D İlk oyun Adem-Ogeday. Ogeday gömmüştür herhalde ya baktınız mı siteye gösteriyor mu orada :A
Panorama'da izlemiştim Adem kaybediyor maalesef :( Kokuyu alan gıcık Utku hemen damlamış. ss

Ama dün çok kritik bir galibiyet aldı Ogeday'a karşı ve dokunulmazlığı aldık, bugün neler olacak bakalım :A

Panorama'da izlemiştim Adem kaybediyor maalesef :( Kokuyu alan gıcık Utku hemen damlamış. ss

Ama dün çok kritik bir galibiyet aldı Ogeday'a karşı ve dokunulmazlığı aldık, bugün neler olacak bakalım :A
reklam girmiş 😡