Göklerden gelen bir karar vardır, Ogeday'ı bu oyunda kimse yenemez. Bu oyun gönüllülerinBizim de başımıza geldiğinde düşünürüz artıkGöklerden gelen bir karar vardır, bu oyun da ünlülerin
3-2 öne geçtik![]()
Ahaha genç Oge tecrübeli Serhat karşısında heyecan yaptı ve aldık dokunulmazlığıGöklerden gelen bir karar vardır, Ogeday'ı bu oyunda kimse yenemez. Bu oyun gönüllülerin![]()
Bunlar hep Acun'un oyunlarıAhaha genç Oge tecrübeli Serhat karşısında heyecan yaptı ve aldık dokunulmazlığı
Gönüllüler yiyin yine birbirinizi![]()
Burçak ya da Anıl gidiciGökhan'ın ismi çıkar konseyden. Elif de Burçak'ı söyler diye düşünüyorum![]()
Nerelerdesin la Pazar gezmecisiBurçak ya da Anıl gidici![]()
Çok geç kaldım knk eve geç geldim anca geldim yoruma taksimdeydimNerelerdesin la Pazar gezmecisi
Burçak lazım bize Anıl gitsin![]()
Burçak gider bu hafta kızlar arasındaki dengesizlik Acun'u memnun etmiyor zaten o yüzden ne yaptı etti ünlülere kazandırdı bu oyunuNerelerdesin la Pazar gezmecisi
Burçak lazım bize Anıl gitsin![]()
Çok geç kaldım knk eve geç geldim anca geldim yoruma taksimdeydimAnıl ya da Burçak %50
Oylar Gökhana
![]()
Anıl süper bir son dakika golüyle kendini adada tuttu oylar yağıyor şu an ona, Tuğçe, Ogeday ve Burçak itici konuşmaları sayesinde Anıl'ı birinci yapacaklarBurçak gider bu hafta kızlar arasındaki dengesizlik Acun'u memnun etmiyor zaten o yüzden ne yaptı etti ünlülere kazandırdı bu oyunu![]()
Burçak sen neymişsin be sosyal medya çööktü Burçak yüzündenAnıl süper bir son dakika golüyle kendini adada tuttu oylar yağıyor şu an ona, Tuğçe, Ogeday ve Burçak itici konuşmaları sayesinde Anıl'ı birinci yapacaklar
Yani kısacası Burçak'a güle güle![]()
Valla kendi gidecekken Burçak'ı yollayacak adam helal olsun baya zeki çıktıBurçak sen neymişsin be sosyal medya çööktü Burçak yüzünden![]()
![]()
Anıl tabiki kendini düşünecekti çokta isabetli karar verdi şok oldular tabi Anıll yine bizi korur sandılar bu sefer Anıl oyunu bozdu![]()
Valla kendi gidecekken Burçak'ı yollayacak adam helal olsun baya zeki çıktı
Adam haklı, Ogeday Gökhan'ı söylemiş olsa bu potada onu yazacaklardı, Tuğçe ve Burçak erkenlerine sinir oluyorum zaten iyi oldu![]()
Tuğçe Burçak gittikten sonra büyük moralman düşüş yaşayacaktır Ogedayda öyle bundan faydalanırızValla kendi gidecekken Burçak'ı yollayacak adam helal olsun baya zeki çıktı
Adam haklı, Ogeday Gökhan'ı söylemiş olsa bu potada onu yazacaklardı, Tuğçe ve Burçak erkenlerine sinir oluyorum zaten iyi oldu![]()
Berna, Anıl, Gökhan ve Burçak potadalar işte abla büyük ihtimalle Burçak elenecekBakamadım yine güya bakacaktm bugün ne savaşcıya da bakamadım doğru dürüst
son durumu özet geçermisin bana ablam
Sattın bizi düşmanlık sona ermediBakamadım yine güya bakacaktm bugün ne savaşcıya da bakamadım doğru dürüst
son durumu özet geçermisin bana ablam
Sattın bizi düşmanlık sona ermedi![]()
Berna, Anıl, Gökhan ve Burçak potadalar işte abla büyük ihtimalle Burçak elenecek![]()