Survivor 2017 - 77. Bölüm Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dosi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
off ya cok heyecanli :Z öndeyiz :D

ya ben koptum bir an reklam falan girdimi ? durdu yayin :D

Son düzenleme:
Gökhan'ın ismi çıkar konseyden. Elif de Burçak'ı söyler diye düşünüyorum :D

Burçak zırıl ızırl ağladı be gideceğini oda biliyor Anıl tabikide kendini düşünüp Burçakı yazacak çok uzattılar bu Anılı adada tutar :A:A

Çok geç kaldım knk eve geç geldim anca geldim yoruma taksimdeydim :A:A Anıl ya da Burçak %50 :A Oylar Gökhana :A

Burçak gider bu hafta kızlar arasındaki dengesizlik Acun'u memnun etmiyor zaten o yüzden ne yaptı etti ünlülere kazandırdı bu oyunu :A
Anıl süper bir son dakika golüyle kendini adada tuttu oylar yağıyor şu an ona, Tuğçe, Ogeday ve Burçak itici konuşmaları sayesinde Anıl'ı birinci yapacaklar :A

Yani kısacası Burçak'a güle güle :A

Anıl süper bir son dakika golüyle kendini adada tuttu oylar yağıyor şu an ona, Tuğçe, Ogeday ve Burçak itici konuşmaları sayesinde Anıl'ı birinci yapacaklar :A

Yani kısacası Burçak'a güle güle :A
Burçak sen neymişsin be sosyal medya çööktü Burçak yüzünden :F :F
C-sKC8uXUAAUhDu.jpg

Anıl tabiki kendini düşünecekti çokta isabetli karar verdi şok oldular tabi Anıll yine bizi korur sandılar bu sefer Anıl oyunu bozdu :A:A

Burçak sen neymişsin be sosyal medya çööktü Burçak yüzünden :F :F
C-sKC8uXUAAUhDu.jpg

Anıl tabiki kendini düşünecekti çokta isabetli karar verdi şok oldular tabi Anıll yine bizi korur sandılar bu sefer Anıl oyunu bozdu :A:A
Valla kendi gidecekken Burçak'ı yollayacak adam helal olsun baya zeki çıktı :A

Adam haklı, Ogeday Gökhan'ı söylemiş olsa bu potada onu yazacaklardı, Tuğçe ve Burçak erkenlerine sinir oluyorum zaten iyi oldu :A

Bakamadım yine güya bakacaktm bugün ne savaşcıya da bakamadım doğru dürüst:(

Adam haklı, Ogeday Gökhan'ı söylemiş olsa bu potada onu yazacaklardı, Tuğçe ve Burçak erkenlerine sinir oluyorum zaten iyi oldu :A

son durumu özet geçermisin bana ablam

Tuğçe Burçak gittikten sonra büyük moralman düşüş yaşayacaktır Ogedayda öyle bundan faydalanırız :A:A
Hahaha bunlarda çok iyi :F :F :A