hahahahha seni ne diye kiskandirayim beEvli olduğu için ne kıskanıcam.![]()
aaa bu saatte pirzola yiyorlar bunların yemek yemesini kesseler izlettirmenin amacı ne ayoll
salatamı yiyeyim bende bari![]()
![]()
![]()
Başlıyor sonunda yarışma
Kulaklarmizi bakalim kim pas edecek kim pasi silecekBaşlıyor sonunda yarışmaAdem reyize başarılar
Sandal çifti ve Fatih Hoca'yı bekliyoruz bakalım![]()
Sema'yı diyorsun ben de pek sevmem onuşurada sarı saçlı bir kız var çiçekci çingenelere benziyor @Bully![]()
Adem'i beğeniyorsan, bana bayılırsın o zaman.hahahahha seni ne diye kiskandirayim be
ona bakarsan ben Ademi cok tatli buluyorum. favorim Adem ve Furkan![]()
hahaAdem'i beğeniyorsan, bana bayılırsın o zaman.![]()
Sema'yı diyorsun ben de pek sevmem onuAha çıktı seninki attır göbecikleri
![]()
ayyyy dön dünya ile muhteşem bir giriş yaptılar yaaa çok özlemişim mustimi@Çiğdem- Mustafa sahnede harika oldu![]()
bir insan bukadarmi karizmatik olur. Her yil resmen genclesiyorayyyy dön dünya ile muhteşem bir giriş yaptılar yaaa çok özlemişim mustimi
inş şarkıda söyler![]()
Söyler bence yarışmadan sonra Acun sadece otursun diye getirmemiştir onuayyyy dön dünya ile muhteşem bir giriş yaptılar yaaa çok özlemişim mustimi
inş şarkıda söyler![]()
O bokscu diye mi, ne farkımız var. Bizim de kendimize göre hareketlerimiz var tabii ki.hahaama insanin zevki farkli oluyor
her yakisikliya bayilmiyoz mesela
![]()
Söyler bence yarışmadan sonra Acun sadece otursun diye getirmemiştir onu![]()
47 yasında ama yaslanmıyor hep aynı maşşllahbir insan bukadarmi karizmatik olur. Her yil resmen genclesiyor![]()
bokscu diye begenseydim Turabiyi desteklerdim survivorda.O bokscu diye mi, ne farkımız var. Bizim de kendimize göre hareketlerimiz var tabii ki.![]()
Furkan olur ama acaba yaristirirmi nede olsa klibi var.47 yasında ama yaslanmıyor hep aynı maşşllah![]()
![]()
![]()
bakalım son 3 e kalacak kişiler kimler olucak onların tahmininide yapalım![]()
Ben 1 saat 20 dakika falan daha kalirim konuda. sonra gidersem küsmek olmaz herhalde demiSöyler bence yarışmadan sonra Acun sadece otursun diye getirmemiştir onu![]()
bir dinleyelimde bakalım mustimde ilhanı tutuyor ende osla beşiktalıyız ayolbokscu diye begenseydim Turabiyi desteklerdim survivorda.
ama survivor yarismasinin gelmis gecmis en begendigim yarismacis Atakandi
Furkan olur ama acaba yaristirirmi nede olsa klibi var.
Sema olmaz. tanitimda sarkisi kötu idi su cingene gibi dedigin
Adem olur gibi![]()