Survivor 2017 - 61. Bölüm Yorumları -Birleşme Partisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dosi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
@Çiğdem- tesekkurler sayende @EFE UYSAL engelinden kurtuldum ve babana tesekkurler sayesinde senin engelinden kurtuldum :A :Z

baban cagirmasaydi görurduk :A :A ay benim hevesimi kimler kirmadiki bir bilsen . ozaman sana sürprizmi diyeyim. senin konunu ben acmak istiyorum :A cevrene bildir :F
iste burda @Çiğdem- eee nickmiz @Bully yada @EFE UYSAL olmadigi icin görunmeziz tabiki :) zaten baktim ben dislaniyom giderim :)

Gönüllüler adalarına veda ediyorlar birleşmeden sonra ünlülerin adasına taşınacaklar :A
Barakalarını yıkıyolar ödülü kaybettiler cezası :A

Ben 26 yaşta evlenicem inş :A
ünlüler neden gönüllerina dasına taşınmıyor bunun kavgası çıkmaması ilginç ayoll hayır onlar gelicek büyük benim gibisinden :A :A :A

iste burda @Çiğdem- eee nickmiz @Bully yada @EFE UYSAL olmadigi icin görunmeziz tabiki :) zaten baktim ben dislaniyom giderim :)
Yok kız o 2.mesajın ilk mesajına birleşik gelmiş öncesini okudum kalp atmıştım birileri yazmaynca 2. birleşik gelmiş dahada üstlere bakmamıştım :A

Aa olur mu hiç öyle şey be, gidersen 72 saat boyunca konuşmam senle :A

ünlüler neden gönüllerina dasına taşınmıyor bunun kavgası çıkmaması ilginç ayoll hayır onlar gelicek büyük benim gibisinden :A :A :A

Yok kız o 2.mesajın ilk mesajına birleşik gelmiş öncesini okudum kalp atmıştım birileri yazmaynca 2. birleşik gelmiş dahada üstlere bakmamıştım :A
Her sene ünlülerin ayağına gidiliyor hiç de sıkıntı çıkmıyor :A

Günler sonra ilk kez televizyondan izliyorum. Tuğçe'min tek bir sahnesini kaçırmayı düşünmüyorum. :)