Abi ben sana özelden gönderdim bakabilirsin ordan
Sultan diyince kafamda sadece harem canlanan bünyeye sahip biriyim.Daha gencim zatenbekarlik sultanliktir
![]()
Hiç şaşırmadım. Akşam bak bakalim yarişmaya kimleri makyajliyken daha cok beğeneceksinSultan diyince kafamda sadece harem canlanan bünyeye sahip biriyim.![]()
Tuğçe makyajsız da çok güzel, laf sokmasan keşke.Hiç şaşırmadım. Akşam bak bakalim yarişmaya kimleri makyajliyken daha cok beğeneceksin![]()
Hakikaten gözlüğe ihtiyacin varmisTuğçe makyajsız da çok güzel, laf sokmasan keşke.
Bu arada 3-0 yaptık.
Tuğçe'nin kıyafeti felaket, gözüme uyku girmedi dün geceden beri program başlasın diye bekliyorum. Görmediniz mi bacak dekoltesini?Hakikaten gözlüğe ihtiyacin varmisBerna yi sevmem ama bence o daha güzel Tuğçeden
![]()
Bir bayan olarak dikkat etmemişim normalTuğçe'nin kıyafeti felaket, gözüme uyku girmedi dün geceden beri program başlasın diye bekliyorum. Görmediniz mi bacak dekoltesini?
Serenay Aktaş'ın dansıyla büyüyen gençlik onlayn mı?![]()
Taş gibi, tövbest.Bit bayan olarak dikkat etmemişin normalne farkeder bacak dekoltesi?zaten hergün gorüyonuz o bacaği. Üstune etek gelincemi dekolte sayiliyor
![]()
Bide sana niye soğuk davranıyorum diye söyleniyonTaş gibi, tövbest.![]()
Kıskanma bence.Bide sana niye soğuk davranıyorum diye söyleniyon![]()
Burçak da beyaz giyinmiş, melek gibiler.Nekadar özensiz. Saçlara bak![]()
60. bölüm bitti bende. Bir kahve molası vereyim daha sonra Tuğçe'min dekoltesini, pardon 61. bölümü izlemeye başlayabilirim.
Ben kahvemi yeni ictim. evimede yeni geldim, bende aksam yakisiklilara odaklanabilirim aa pardon programa60. bölüm bitti bende. Bir kahve molası vereyim daha sonra Tuğçe'min dekoltesini, pardon 61. bölümü izlemeye başlayabilirim.![]()
Tam bölüm başladı reklam çıktıayy hadi bakalım bekliyoruz mustiyi
94 yılına gidip çıkış yaptığı parçayla hazırlık yapalım ve bu şarkı sizlere gelsin çocuklar @EFE UYSAL @Bully bu devirde bir kazak ören kız bulursanız zaten hemen evlenin inş da bulursunuz diyelim![]()
![]()
oylari gece yolla bak, bir sen kaldin sayilirTam bölüm başladı reklam çıktı![]()
Babamdan kumandayı aldım musti için tv den izlicem öncekini digitürk playdan izlemiştimTam bölüm başladı reklam çıktı![]()