Survivor 2017 - 61. Bölüm Yorumları -Birleşme Partisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dosi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ayy hadi bakalım bekliyoruz mustiyi :Z:Z:Z

94 yılına gidip çıkış yaptığı parçayla hazırlık yapalım ve bu şarkı sizlere gelsin çocuklar @EFE UYSAL @Bully bu devirde bir kazak ören kız bulursanız zaten hemen evlenin inş da bulursunuz diyelim :A :A :A
O işi anneme devrettim ben, en doğru seçimi yapacağından eminim :A Bulmuş zaten bir sürü gelin adayı sıkıştırıp duruyor beni. ss

reklam bitince citladinda bende internetten acayim :A

Azimliyim Hirs yaptim basardim :A
konu açmaya çalısmadıkkı biz ayoll benim ricamla @EFE UYSAL bana bıraktı bende seni hevesli görünce bende sana bıraktım biz anlayışlı insanlarız isteyene bırakırız böyle şeylerde karşı tarafın hevesini kırmaya çalısmam konuyu istiyorum demen yeter :A :A :A @Bully

@Çiğdem- tesekkurler sayende @EFE UYSAL engelinden kurtuldum ve babana tesekkurler sayesinde senin engelinden kurtuldum :A :Z

konu açmaya çalısmadıkkı biz ayoll benim ricamla @EFE UYSAL bana bıraktı bende seni hevesli görünce bende sana bıraktım biz anlayışlı insanlarız isteyene bırakırız böyle şeylerde karşı tarafın hevesini kırmaya çalısmam konuyu istiyorum demen yeter :A :A :A @Bully
baban cagirmasaydi görurduk :A :A ay benim hevesimi kimler kirmadiki bir bilsen . ozaman sana sürprizmi diyeyim. senin konunu ben acmak istiyorum :A cevrene bildir :F

ünlüler gibi en iyi 45 yasında evlenmek :A @Bully
kiz okudunmu sana dusundugum sürprizi ? yukarda yazdim

Yaş 23 Efe de benim sağım solum belli olmaz bakarsın yıldırım nikahıyla evlenirim :A

Ama evlilik için ideal yaş 30 bence, ne çok erken ne de çok geç :A

Çiğdem sen de naptın kız :A Doğacak evlatlarıma haksızlık bi kere, 45 çok geç baba olmak için :D
Bencede 25-30 arasi ideal 😉
Hakkinda hayirlisi

Yaş 23 Efe de benim sağım solum belli olmaz bakarsın yıldırım nikahıyla evlenirim :A

Çiğdem sen de naptın kız :A Doğacak evlatlarıma haksızlık bi kere, 45 çok geç baba olmak için :D
kiz okudunmu sana dusundugum sürprizi ? yukarda yazdim

Bencede 25-30 arasi ideal 😉
Hakkinda hayirlisi
ne süprizi görmedimki cnm :A

şimdi bunlar ne yapıyor ayoll ormanda giyinip gitselerya @EFE UYSAL @Bully :A

Ben açarım demiştim sen sorunca @Çiğdem- i hevesli görünce ve konu Musti olunca o açsın dedim bıraktım bir değişiklik olsun istedim sadece .:A
Cigdem haftada bir suru konu aciyor :D ben yeniyim, ben daha hevesliyim ve gecen hafta herkes konudan kacti cok uzulmustum o gün ve yine pazar günüydü ve ben o zamanin izlerini silmeye calisiyorum bugün :)

ne süprizi görmedimki cnm :A

şimdi bunlar ne yapıyor ayoll ormanda giyinip gitselerya @EFE UYSAL @Bully :A
Barakalarını yıkıyolar ödülü kaybettiler cezası :A

Ben 26 yaşta evlenicem inş :A

Cigdem haftada bir suru konu aciyor :D ben yeniyim, ben daha hevesliyim ve gecen hafta herkes konudan kacti cok uzulmustum o gün ve yine pazar günüydü ve ben o zamanin izlerini silmeye calisiyorum bugün :)
Yok abla o açıdan demedim sen zaten Survivor konusu açıyosun @Çiğdem- forumda hiç konu açmamıştır Survivor bir kere değişiklik olsun o açsın dedim :A