reklam bitince citladinda bende internetten acayimBabamdan kumandayı aldım musti için tv den izlicem öncekini digitürk playdan izlemiştim![]()
Azimliyim Hirs yaptim basardimHayırlı olsun![]()
reklam bitince citladinda bende internetten acayimBabamdan kumandayı aldım musti için tv den izlicem öncekini digitürk playdan izlemiştim![]()
Azimliyim Hirs yaptim basardimHayırlı olsun![]()
BekliyoruzBabamdan kumandayı aldım musti için tv den izlicem öncekini digitürk playdan izlemiştim![]()
O işi anneme devrettim ben, en doğru seçimi yapacağından eminimayy hadi bakalım bekliyoruz mustiyi
94 yılına gidip çıkış yaptığı parçayla hazırlık yapalım ve bu şarkı sizlere gelsin çocuklar @EFE UYSAL @Bully bu devirde bir kazak ören kız bulursanız zaten hemen evlenin inş da bulursunuz diyelim![]()
![]()
konu açmaya çalısmadıkkı biz ayoll benim ricamla @EFE UYSAL bana bıraktı bende seni hevesli görünce bende sana bıraktım biz anlayışlı insanlarız isteyene bırakırız böyle şeylerde karşı tarafın hevesini kırmaya çalısmam konuyu istiyorum demen yeterreklam bitince citladinda bende internetten acayim
Azimliyim Hirs yaptim basardim![]()
baban cagirmasaydi görurdukkonu açmaya çalısmadıkkı biz ayoll benim ricamla @EFE UYSAL bana bıraktı bende seni hevesli görünce bende sana bıraktım biz anlayışlı insanlarız isteyene bırakırız böyle şeylerde karşı tarafın hevesini kırmaya çalısmam konuyu istiyorum demen yeter![]()
![]()
@Bully
Daha çok erken olur inş sen şu okulu bitirde hele bir karadeniz kızı buluruz sanaO işi anneme devrettim ben, en doğru seçimi yapacağından eminimBulmuş zaten bir sürü gelin adayı sıkıştırıp duruyor beni. ss
Yaşın kaç daha abi tam hayatını yaşama yaşındasınO işi anneme devrettim ben, en doğru seçimi yapacağından eminimBulmuş zaten bir sürü gelin adayı sıkıştırıp duruyor beni. ss
beni yok sayacaksan söylede sana yazma zahmetinde bulunmayayim artik 😉Yaşın kaç daha abi tam hayatını yaşama yaşındasın![]()
Bana laf atmışsın zaten diğer konuda bu konu açılmadan öncebeni yok sayacaksan söylede sana yazma zahmetinde bulunmayayim artik 😉
reklam bitti actim ben![]()
Haksizmiyim. Ben sen acacakmisin diye soruyorum cunku biliyorsunki bende istiyorum konu acmak ama sen diyorsunki Cigdeme birak, dogal degilmi alinmam ??Bana laf atmışsın zaten diğer konuda bu konu açılmadan önce![]()
Yaşın kaç daha abi tam hayatını yaşama yaşındasın![]()
Yaş 23 Efe de benim sağım solum belli olmaz bakarsın yıldırım nikahıyla evlenirimünlüler gibi en iyi 45 yasında evlenmek@Bully
kiz okudunmu sana dusundugum sürprizi ? yukarda yazdimünlüler gibi en iyi 45 yasında evlenmek@Bully
Bencede 25-30 arasi ideal 😉Yaş 23 Efe de benim sağım solum belli olmaz bakarsın yıldırım nikahıyla evlenirim
Ama evlilik için ideal yaş 30 bence, ne çok erken ne de çok geç
Çiğdem sen de naptın kızDoğacak evlatlarıma haksızlık bi kere, 45 çok geç baba olmak için
![]()
Ben açarım demiştim sen sorunca @Çiğdem- i hevesli görünce ve konu Musti olunca o açsın dedim bıraktım bir değişiklik olsun istedim sadece .Haksizmiyim. Ben sen acacakmisin diye soruyorum cunku biliyorsunki bende istiyorum konu acmak ama sen diyorsunki Cigdeme birak, dogal degilmi alinmam ??
Yaş 23 Efe de benim sağım solum belli olmaz bakarsın yıldırım nikahıyla evlenirim
Çiğdem sen de naptın kızDoğacak evlatlarıma haksızlık bi kere, 45 çok geç baba olmak için
![]()
ne süprizi görmedimki cnmkiz okudunmu sana dusundugum sürprizi ? yukarda yazdim
Bencede 25-30 arasi ideal 😉
Hakkinda hayirlisi
Cigdem haftada bir suru konu aciyorBen açarım demiştim sen sorunca @Çiğdem- i hevesli görünce ve konu Musti olunca o açsın dedim bıraktım bir değişiklik olsun istedim sadece .![]()
Barakalarını yıkıyolar ödülü kaybettiler cezasıne süprizi görmedimki cnm
şimdi bunlar ne yapıyor ayoll ormanda giyinip gitselerya @EFE UYSAL @Bully![]()
Ben 26 yaşta evlenicem inşYaş 23 Efe de benim sağım solum belli olmaz bakarsın yıldırım nikahıyla evlenirim
![]()
Gönüllüler adalarına veda ediyorlar birleşmeden sonra ünlülerin adasına taşınacaklarne süprizi görmedimki cnm
şimdi bunlar ne yapıyor ayoll ormanda giyinip gitselerya @EFE UYSAL @Bully![]()
Yok abla o açıdan demedim sen zaten Survivor konusu açıyosun @Çiğdem- forumda hiç konu açmamıştır Survivor bir kere değişiklik olsun o açsın dedimCigdem haftada bir suru konu aciyorben yeniyim, ben daha hevesliyim ve gecen hafta herkes konudan kacti cok uzulmustum o gün ve yine pazar günüydü ve ben o zamanin izlerini silmeye calisiyorum bugün
![]()