yamyamlara benziyor beee sabriGüzel olduğu için benzettim ama ben.![]()
yamyamlara benziyor beee sabriGüzel olduğu için benzettim ama ben.![]()
Tatlı çocuk ya @Yiğitt olsaydı onu tutardı muhtemelenOgeday hemen kızların dedikoduuna nasıl can kulağıyla bakıyor bardakla yan komsuyu duvardan dinleyen kızlar gibi dikkat ettim@EFE UYSAL
Makyajsız öyle tabii makyajlı görmedin heralde sen.yamyamlara benziyor beee sabri![]()
![]()
![]()
şimdi bunların yanı amacı ne ogeday kızları toplamıs dedikodu yapıyor erkekelrde başka yerde toplanmısTatlı çocuk ya @Yiğitt olsaydı onu tutardı muhtemelen![]()
Şuankı görünen halini demiyormusun bee nesi güzelmiş karadenizin yüz karasıMakyajsız öyle tabii makyajlı görmedin heralde sen.Ya da makyajlı çok beğendin kızı hasetinden ezmeye çalışıyosun?
![]()
kiz onun sivesi hic karadenizli sivesi degil. ben yurt disinda kalan biri sandimyamyamlara benziyor beee sabri![]()
![]()
![]()
Takım arkadaşlarını karşı takıma karalıyor işte hepsi dolmuşlar baya bellişimdi bunların yanı amacı ne ogeday kızları toplamıs dedikodu yapıyor erkekelrde başka yerde toplanmıs![]()
![]()
![]()
Makyajla güzelessene güzel mi diyorsunuz ?Makyajsız öyle tabii makyajlı görmedin heralde sen.Ya da makyajlı çok beğendin kızı hasetinden ezmeye çalışıyosun?
![]()
Doğalcıyım ben ama makyajlı güzel geldi gözüme doğal hali çirkin tabi.Makyajla güzelessene güzel mi diyorsunuz ?@Çiğdem-
kiz onun sivesi hic karadenizli sivesi degil. ben yurt disinda kalan biri sandimbelkide kalmistir bilmiyom o detayi
![]()
şimdi mustim gelecek 24:00 bitse 2 saat izleriz adamı bekletiyorlar yanında hanımıyla utanmazlarTakım arkadaşlarını karşı takıma karalıyor işte hepsi dolmuşlar baya belli![]()
Bence Elif cok tatli bir kiz 😉Doğalcıyım ben ama makyajlı güzel geldi gözüme doğal hali çirkin tabi.![]()
Onu bende geçenlerde demiştim en doğal güzel Elif diye Burçak'ın da gideri var.Bence Elif cok tatli bir kiz 😉
kiz bizi bekletiyorlar. sanki saatlerimiz aynimi. Musti ile Emina bekletilirmi, onlar yarisma esnasinda gelirlerşimdi mustim gelecek 24:00 bitse 2 saat izleriz adamı bekletiyorlar yanında hanımıyla utanmazlar![]()
Onlar kuliste keyiflerine bakıyorlardır rahat ol senşimdi mustim gelecek 24:00 bitse 2 saat izleriz adamı bekletiyorlar yanında hanımıyla utanmazlar![]()
Onlar kuliste keyiflerine bakıyorlardır rahat ol sen![]()
aaa bu saatte pirzola yiyorlar bunların yemek yemesini kesseler izlettirmenin amacı ne ayollkiz bizi bekletiyorlar. sanki saatlerimiz aynimi. Musti ile Emina bekletilirmi, onlar yarisma esnasinda gelirler![]()