yamyamlara benziyor beee sabriGüzel olduğu için benzettim ama ben.
yamyamlara benziyor beee sabriGüzel olduğu için benzettim ama ben.
Tatlı çocuk ya @Yiğitt olsaydı onu tutardı muhtemelenOgeday hemen kızların dedikoduuna nasıl can kulağıyla bakıyor bardakla yan komsuyu duvardan dinleyen kızlar gibi dikkat ettim@EFE UYSAL
Makyajsız öyle tabii makyajlı görmedin heralde sen.yamyamlara benziyor beee sabri
şimdi bunların yanı amacı ne ogeday kızları toplamıs dedikodu yapıyor erkekelrde başka yerde toplanmısTatlı çocuk ya @Yiğitt olsaydı onu tutardı muhtemelen
Şuankı görünen halini demiyormusun bee nesi güzelmiş karadenizin yüz karasıMakyajsız öyle tabii makyajlı görmedin heralde sen.Ya da makyajlı çok beğendin kızı hasetinden ezmeye çalışıyosun?
kiz onun sivesi hic karadenizli sivesi degil. ben yurt disinda kalan biri sandimyamyamlara benziyor beee sabri
Takım arkadaşlarını karşı takıma karalıyor işte hepsi dolmuşlar baya bellişimdi bunların yanı amacı ne ogeday kızları toplamıs dedikodu yapıyor erkekelrde başka yerde toplanmıs
Makyajla güzelessene güzel mi diyorsunuz ?Makyajsız öyle tabii makyajlı görmedin heralde sen.Ya da makyajlı çok beğendin kızı hasetinden ezmeye çalışıyosun?
Doğalcıyım ben ama makyajlı güzel geldi gözüme doğal hali çirkin tabi.Makyajla güzelessene güzel mi diyorsunuz ?@Çiğdem-
kiz onun sivesi hic karadenizli sivesi degil. ben yurt disinda kalan biri sandimbelkide kalmistir bilmiyom o detayi
şimdi mustim gelecek 24:00 bitse 2 saat izleriz adamı bekletiyorlar yanında hanımıyla utanmazlarTakım arkadaşlarını karşı takıma karalıyor işte hepsi dolmuşlar baya belli
Bence Elif cok tatli bir kiz 😉Doğalcıyım ben ama makyajlı güzel geldi gözüme doğal hali çirkin tabi.
Onu bende geçenlerde demiştim en doğal güzel Elif diye Burçak'ın da gideri var.Bence Elif cok tatli bir kiz 😉
kiz bizi bekletiyorlar. sanki saatlerimiz aynimi. Musti ile Emina bekletilirmi, onlar yarisma esnasinda gelirlerşimdi mustim gelecek 24:00 bitse 2 saat izleriz adamı bekletiyorlar yanında hanımıyla utanmazlar
Onlar kuliste keyiflerine bakıyorlardır rahat ol senşimdi mustim gelecek 24:00 bitse 2 saat izleriz adamı bekletiyorlar yanında hanımıyla utanmazlar
Onlar kuliste keyiflerine bakıyorlardır rahat ol sen
aaa bu saatte pirzola yiyorlar bunların yemek yemesini kesseler izlettirmenin amacı ne ayollkiz bizi bekletiyorlar. sanki saatlerimiz aynimi. Musti ile Emina bekletilirmi, onlar yarisma esnasinda gelirler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?