Survivor 2017 - 61. Bölüm Yorumları -Birleşme Partisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dosi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
O işi anneme devrettim ben, en doğru seçimi yapacağından eminim
Bulmuş zaten bir sürü gelin adayı sıkıştırıp duruyor beni. ss

reklam bitince citladinda bende internetten acayim

Azimliyim Hirs yaptim basardim
konu açmaya çalısmadıkkı biz ayoll benim ricamla @EFE UYSAL bana bıraktı bende seni hevesli görünce bende sana bıraktım biz anlayışlı insanlarız isteyene bırakırız böyle şeylerde karşı tarafın hevesini kırmaya çalısmam konuyu istiyorum demen yeter
@Bully

@Çiğdem- tesekkurler sayende @EFE UYSAL engelinden kurtuldum ve babana tesekkurler sayesinde senin engelinden kurtuldum

baban cagirmasaydi görurduk
ay benim hevesimi kimler kirmadiki bir bilsen . ozaman sana sürprizmi diyeyim. senin konunu ben acmak istiyorum
cevrene bildir

O işi anneme devrettim ben, en doğru seçimi yapacağından eminim
Bulmuş zaten bir sürü gelin adayı sıkıştırıp duruyor beni. ss
Daha çok erken olur inş sen şu okulu bitirde hele bir karadeniz kızı buluruz sana

Bana laf atmışsın zaten diğer konuda bu konu açılmadan önce
Haksizmiyim. Ben sen acacakmisin diye soruyorum cunku biliyorsunki bende istiyorum konu acmak ama sen diyorsunki Cigdeme birak, dogal degilmi alinmam ??

ünlüler gibi en iyi 45 yasında evlenmek
@Bully
kiz okudunmu sana dusundugum sürprizi ? yukarda yazdim

Bencede 25-30 arasi ideal 😉
Hakkinda hayirlisi

Haksizmiyim. Ben sen acacakmisin diye soruyorum cunku biliyorsunki bende istiyorum konu acmak ama sen diyorsunki Cigdeme birak, dogal degilmi alinmam ??
Ben açarım demiştim sen sorunca @Çiğdem- i hevesli görünce ve konu Musti olunca o açsın dedim bıraktım bir değişiklik olsun istedim sadece .

kiz okudunmu sana dusundugum sürprizi ? yukarda yazdim

Bencede 25-30 arasi ideal 😉
Hakkinda hayirlisi
ne süprizi görmedimki cnm

şimdi bunlar ne yapıyor ayoll ormanda giyinip gitselerya @EFE UYSAL @Bully

Ben açarım demiştim sen sorunca @Çiğdem- i hevesli görünce ve konu Musti olunca o açsın dedim bıraktım bir değişiklik olsun istedim sadece .
Cigdem haftada bir suru konu aciyor
ben yeniyim, ben daha hevesliyim ve gecen hafta herkes konudan kacti cok uzulmustum o gün ve yine pazar günüydü ve ben o zamanin izlerini silmeye calisiyorum bugün

ne süprizi görmedimki cnm

şimdi bunlar ne yapıyor ayoll ormanda giyinip gitselerya @EFE UYSAL @Bully
Barakalarını yıkıyolar ödülü kaybettiler cezası

Ben 26 yaşta evlenicem inş

Cigdem haftada bir suru konu aciyor
ben yeniyim, ben daha hevesliyim ve gecen hafta herkes konudan kacti cok uzulmustum o gün ve yine pazar günüydü ve ben o zamanin izlerini silmeye calisiyorum bugün
Yok abla o açıdan demedim sen zaten Survivor konusu açıyosun @Çiğdem- forumda hiç konu açmamıştır Survivor bir kere değişiklik olsun o açsın dedim