Kasvetli bir dizi seni sarmayabilir
Aynen aga herkes dizi öneriyor en iyisi eldeki avuçtakileri avuçlamak![]()
Biz ne kasvetler gördük bu ne ki
Kasvetli bir dizi seni sarmayabilir
Aynen aga herkes dizi öneriyor en iyisi eldeki avuçtakileri avuçlamak![]()
Aynen bu @MasacRE- hep yanlış kişilere bulaşıyor bir türlü doğru adamı bulamadı.Bende uyanırım birşekilde Nadal için herşeyi yaparım
Yarın @MasacRE- yi iyi rezil edecez hazırlan Lebrona bulaşmıştı dersini aldı şimdi Nadala bulaşıyor yine dersini alacakİyide sıvarız orayı ama @destere de gelsin
![]()
Ben son 3 4 maçta sabah saat kurdum uyandım valla.Bunda da öyle olacak kaçta uyursam uyim kuracam saati kalkıcam. Önce kahvaltıya bi yere gidicez ordan koşa koşa maç için eve döneceğim.
![]()
Bende uyanırım birşekilde Nadal için herşeyi yaparım
Yarın @MasacRE- yi iyi rezil edecez hazırlan Lebrona bulaşmıştı dersini aldı şimdi Nadala bulaşıyor yine dersini alacakİyide sıvarız orayı ama @destere de gelsin
![]()
Final serisinde görüşelim efenim bırakınız geçiniz bu işleri.En son gsw-cavs maçı öncesinde birileri konuşuyordu sonra bir baktım devre arası olmadan ikisi de horul horul uyuyordu @Doğu![]()
Bu sene bu leşleri erken uyutacağızEn son gsw-cavs maçı öncesinde birileri konuşuyordu sonra bir baktım devre arası olmadan ikisi de horul horul uyuyordu @Doğu![]()
Biliyorum apolitik olmadığınıBiz ne kasvetler gördük bu ne kiSeverim diye düşünüyorum, zaten siyasete karşı biz de boş değiliz senin gibi siyaset tartışıp banlanmıyorum diye ilgisiz sanma beni
sadece vaktimi siyaset tartışarak geçirmek istemiyorum sonucu bir yere varmıyor çünkü
![]()
Final serisinde görüşelim efenim bırakınız geçiniz bu işleri.![]()
7 maç deplasman turnesinden gelmiş yorgun yorgun oynuyoruz deplasmanda tabi ki erken kopacak maç normal sezon bu.
![]()
Zaten sen siyasete girme bencede @Doğu ile aran bozulurBiz ne kasvetler gördük bu ne kiSeverim diye düşünüyorum, zaten siyasete karşı biz de boş değiliz senin gibi siyaset tartışıp banlanmıyorum diye ilgisiz sanma beni
sadece vaktimi siyaset tartışarak geçirmek istemiyorum sonucu bir yere varmıyor çünkü
![]()
O maçı bizimkiler takmamıştı bile normal bir maç sonuçta geçen sene finalde nasıl yendiğimizi biliyorlarEn son gsw-cavs maçı öncesinde birileri konuşuyordu sonra bir baktım devre arası olmadan ikisi de horul horul uyuyordu @Doğu![]()
Geçen yaz da siz favoriydiniz 3-1 öndeydiniz ama sonucu gördük.Farketmez her türlü ezip geçeceğiz bu sefer şansınız yokTeniste nasıl sizin adam favoriyse yarınki maçta baskette de gsw öyle favori işte
![]()
Tek farkımız var Messinin yerine CR7yi alalımGeçen yaz da siz favoriydiniz 3-1 öndeydiniz ama sonucu gördük.O kadar emin konuşmayalım bence orada bir KİNG var sonuçta.
Ha diyeceksin ki sen niye emin konuşuyorsun çünkü King=Messi=Nadal.
![]()
![]()
Bulaşmıyorsun ama yorumları beğeniyorsun görüyoruz seni seniYok girmem herhalde ya ama girersem de biz orada @Doğu ile görüşmesek ikimiz için de HAYIRlısı olur![]()
Mümkünatı yok çünkü ne kadar kabul etmesen de o yazdığım evrensel bir gerçek.Tek farkımız var Messinin yerine CR7yi alalım![]()
Bulaşmıyorsun ama yorumları beğeniyorsun görüyoruz seni seni![]()
Tek farkımız var Messinin yerine CR7yi alalım![]()
Mümkünatı yok çünkü ne kadar kabul etmesen de o yazdığım evrensel bir gerçek.Tarihin gelmiş geçmiş en iyi futbolcusu Messi'dir bunun ötesi berisi yoktur.
![]()
Ben beğendiklerime harika beğenmediklerime kısaca olmamış atıyorumUğraşanları takdir ediyorum emekleri karşılığında bir adet like atıyorum ama ben uğraşamam![]()
Ne özelliği varki en iyi tek takımda oynamış bir adam Arjantin milli takımı ve o kadarosu ile kupası yokMümkünatı yok çünkü ne kadar kabul etmesen de o yazdığım evrensel bir gerçek.Tarihin gelmiş geçmiş en iyi futbolcusu Messi'dir bunun ötesi berisi yoktur.
![]()

Geçen yaz da siz favoriydiniz 3-1 öndeydiniz ama sonucu gördük.O kadar emin konuşmayalım bence orada bir KİNG var sonuçta.
Ha diyeceksin ki sen niye emin konuşuyorsun çünkü King=Messi=Nadal.
![]()
![]()
Bizde Love Irvıng ve Lebron varken sırtımız yere gelmezGeçen yaz da favoriydik ama bu sefer ağır favoriyiz Durant geldi la ötesi var mıKing falan dinlemeyiz sen hiç umutlanma bu yıldan hiç şansınız yok
![]()
Bizde Love Irvıng ve Lebron varken sırtımız yere gelmez![]()
Sıkıntı yok benim karşı dinin müridleriyle ilişkime zeval veremez hiçbir siyasi münakaşaYok girmem herhalde ya ama girersem de biz orada @Doğu ile görüşmesek ikimiz için de HAYIRlısı olur![]()
Ama bir şey itiraf edeyim Durantin gelmesi finaldeki şansınızı %50ye çıkarttıHayırlısı be gülüm
![]()
He ya hiç ortak yön yok Gs dışında ama tatlı bir rekabet ortamı oluşturabildik yani.Uğraşanları takdir ediyorum emekleri karşılığında bir adet like atıyorum ama ben uğraşamam
Senle en azından o yönümüz ortak. Bu @MEnes ile herşeyimiz zıt, nasıl ikimiz de gs'yi tutuyoruz şaşıyorum bazen![]()
Yahu şu kıyaslamayı yapmak bile tam bir fecaat. Nasıl bir futbol aklı var ki sizde Ronaldo Messi'den iyi diyebilecek duruma geldiniz. Nerenizle izliyorsunuz bu futbolu ya anlam veremiyorum.Ben beğendiklerime harika beğenmediklerime kısaca olmamış atıyorum![]()
Ne özelliği varki en iyi tek takımda oynamış bir adam Arjantin milli takımı ve o kadarosu ile kupası yokMaradona ve Pele gibi adamların kupası var ayrıca farklı takımlardada oynamışlar
Ronaldoda millli takımıyla o kısıtlı takımıyla kupa kazandı utanın
Birde bu var en iyi CR7dir
Ekli dosyayı görüntüle 53759
Ben bilmem King bilir. Hele bir yaz gelsin buradayız görüşeceğiz.Geçen yaz da favoriydik ama bu sefer ağır favoriyiz Durant geldi la ötesi var mıKing falan dinlemeyiz sen hiç umutlanma bu yıldan hiç şansınız yok
![]()