Aynen lanet olsun çok seviliyorum etiketleyen etiketleyene
Abla sen de niye yangına körükle gidiyorsun aa
Aynen lanet olsun çok seviliyorum etiketleyen etiketleyene
ama es gecmediklerin oluyorAynen lanet olsun çok seviliyorum etiketleyen etiketleyene
ama es gecmediklerin oluyor
baslamadimi daha yarisma ? acayim bilgisayardan . Bu arada benim profil mesajimda bir Ince detay vardi farketmedin galiba 😛 sana sonra anlatacam birseyler
hayatimdaki en önemli bir degisiklik
@Bully oda farkinda bazi seylerin 😉 öyle demesi normal 😛bir kerede gözünden kaçmasın bir keree girmiyim aranıza dedim duramadım yine
tabiki anlatirim bitanem. SIR olsa mesajimda belirtmezdimde tabi anlayanaBanada anlat çatlarımşaka tabii
@Bully oda farkinda bazi seylerin 😉 öyle demesi normal 😛
tabiki anlatirim bitanem. SIR olsa mesajimda belirtmezdimde tabi anlayanasonra derim, zaten aktifligimi azaltmayi dusunmemin baslica sebebi
Milli maç var şu an TV8'de, o bitince başlarama es gecmediklerin oluyor
baslamadimi daha yarisma ? acayim bilgisayardan . Bu arada benim profil mesajimda bir Ince detay vardi farketmedin galiba 😛 sana sonra anlatacam birseyler
hayatimdaki en önemli bir degisiklik
@Bully oda farkinda bazi seylerin 😉 öyle demesi normal 😛
tabiki anlatirim bitanem. SIR olsa mesajimda belirtmezdimde tabi anlayanasonra derim, zaten aktifligimi azaltmayi dusunmemin baslica sebebi
yok ya isine gelenleri bazen cimbizla cekip sorup dururdun banaMilli maç var şu an TV8'de, o bitince başlar
Beni bilirsin detaylara fazla takılmam ve çok da dikkatsizimdir. ss Sen ipucu vermeden hayatta bulamam
Bekliyorum anlatacaklarını merakla
Konu şimdiden coştuMilli maç var şu an TV8'de, o bitince başlar
Beni bilirsin detaylara fazla takılmam ve çok da dikkatsizimdir. ss Sen ipucu vermeden hayatta bulamam
Bekliyorum anlatacaklarını merakla
yaklastin asinda ama ask meselesi degilAyy bitanem yazan parmaklarını yerim seninnbir tanen kurban olsun sanaa
hımm sesli düşünüyorum acaba bacımın hayatına birimi giriyorr
Fark-i benKonu şimdiden coştu
Sen yapıyorsun diye yapıyorumdur elimin güçlü olması içinyok ya isine gelenleri bazen cimbizla cekip sorup dururdun banahatta övunuyordunda benden kacmaz deyip
yaklastin asinda ama ask meselesi degilhatirlarsan dedim sana kendi gelecegimi bilmeden baskasinin gelecegine yön cizemem diye 😉
Fark-i ben
sen hatalarimi bulmuyorsun ama sen benim yazdigim yazilarda en can alici kismi aliyorsun isin seyri degisiyorSen yapıyorsun diye yapıyorumdur elimin güçlü olması için
Şov yapacaz inşallah bugün, belki Cumartesi'yi geçerizKonu şimdiden coştu
oda Fark-i ben 😛 ben ona kirptim biraz resmi
Aynen kanka
Hadi ya bak sen hele bana 😛sen hatalarimi bulmuyorsun ama sen benim yazdigim yazilarda en can alici kismi aliyorsun isin seyri degisiyor
Rekor 20 sayfa geçersek müthiş olurŞov yapacaz inşallah bugün, belki Cumartesi'yi geçeriz
Emeğe saygı Avnicada yazıkAynen kanka
@Dosi cim de saolsunAvnican mıdır nedir o yazıyı çıkarıp resmi hazırladı bana
Hadi ya bak sen hele bana 😛
ya bak sen hele sanaAynen kanka
@Dosi cim de saolsunAvnican mıdır nedir o yazıyı çıkarıp resmi hazırladı bana
Hadi ya bak sen hele bana 😛
Al bakalım ilk oyunya bak sen hele sanakac kerede ufak hamlelerin triplerimi engelemisti zamaninda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?