Çok güldürüyo kız gerçekten hareketleri sözleri mimikleriozaman onun gibi dogal ve samimi bulacagin biri ciksin karsina
Çok güldürüyo kız gerçekten hareketleri sözleri mimikleriozaman onun gibi dogal ve samimi bulacagin biri ciksin karsina
Acısını çekecek Acunİnşallah halktan Adem adına büyük tepki bekliyorum dünki acısını görmemiş olamazlar ya
Acısını çekecek Acun
Acun orda keyif çatsın hayat ona güzelBeter olsun o töbe yarabbim Ademe iyi davransın oda
Eser finale kadar giderdide iste dayanamadi .Acısını çekecek Acun
Acun orda keyif çatsın hayat ona güzel
Adem herkesten daha şefkatli daha vicdanlı diyeAynen öyle benim en çok kızdığım ayrım yapması diğerlerini hastaneye götürdün ama e Ademin suçu ne allahım yarabbim ya
Eser favoriydi evet giderdi kıbrısa.Eser finale kadar giderdide iste dayanamadi .
Bu sene survivor cok Karisik. herkes patlamaya hazir bomba gibi
Daha yarisma baslamadan costurduk konuyuEser favoriydi evet giderdi kıbrısa.
Herkes birbirinin açığını arıyo ego savaşları mevcut daha çok tartışma ve kavga göreceğiz
Adem herkesten daha şefkatli daha vicdanlı diye
Hangi dizi?Daha yarisma baslamadan costurduk konuyuaksama dizim var ama 2 hafta önce yaptigim gibi 2 konudada olacagim
Atakan dedikocuydu Ademde hiç yokKurban olsunlar o Ademe be vicdanlı olarak bir Atakan vardı bir Adem var herkes sabriyeyi dışlarken o yanında oldu hep
Atakan dedikocuydu Ademde hiç yok
yok daha neler Atakana laf atarsan benle @Bully i karsina alirsin bak 😡Atakan dedikocuydu Ademde hiç yok
yarisma zamaninda olacakmisin diye merak ettimdeYok işlerim var hayırdır.
Adem daha iyi netOlsun yardım etmeyi seviyordu ve saygılı idi Ademde öyle korumacı tarafı var
yarisma zamaninda olacakmisin diye merak ettimde
Semihçiydik az kavga etmedik sizleyok daha neler Atakana laf atarsan benle @Bully i karsina alirsin bak 😡
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?