Bulut normalde vasat bir yarışmadır bugün şov yapacağı tuttu, Adem 2.kez yenildi ona![]()
Bulut bugün çok şanslı.ss
aa ben varken adem tutuldu ayoll hep bu oynarken izlesem elenir erkenden
Bulut normalde vasat bir yarışmadır bugün şov yapacağı tuttu, Adem 2.kez yenildi ona![]()
Bulut bugün çok şanslı.ss
aa ben varken adem tutuldu ayoll hep bu oynarken izlesem elenir erkenden
Çok hızlı farkettiysen sadece bugün atışta Bulut ballıydı.aa ben varken adem tutuldu ayoll hep bu oynarken izlesem elenir erkenden![]()
Hiç hayal kurma canım halk Adem'i bağrına bastı bi kereaa ben varken adem tutuldu ayoll hep bu oynarken izlesem elenir erkenden![]()
Çok hızlı farkettiysen sadece bugün atışta Bulut ballıydı.
deniz altı gibi gidiyor denizde ademHiç hayal kurma canım halk Adem'i bağrına bastı bi kere
Helal kız Sema gömdü Tuğçe'yi![]()
İlhan Mansız şov devam ediyordeniz altı gibi gidiyor denizde adem![]()
![]()
![]()
Sen Tuğçeci değil miydin abi yaSema'nın tek bacağı yeter, heykelini dikeceğiz heykelini.
Senin gibi cevap vereyimİlhan Ogedayı gömdü![]()
@Çiğdem-
İlhan Mansız şov devam ediyorOgeday daha hızlı olabilir ama İlhan tecrübesiyle kapattı o açığı helal olsun
![]()
İlhan Ogedayı gömdü![]()
@Çiğdem-
ŞU 1.5 SAATTE gözlemledim ogeday adem tuğçe hiçbiri değil ayoll survivorun en iyisi ilhan beşiktaşımız içinde kazanıcam inşSen Tuğçeci değil miydin abi ya
Senin gibi cevap vereyimOgeday daha hızlıydı ama İlhan şanslıydı
![]()
Oda atsaymış atışları erkenden tek hız yeterli değilSen Tuğçeci değil miydin abi ya
![]()
Takım olarak Ünlüler'i destekliyorum ama.Sen Tuğçeci değil miydin abi ya
![]()
Adem için niye öyle demiyosunOda atsaymış atışları erkenden tek hız yeterli değil![]()