oyunu 23:00 kadar sürdürsünlerde hemen konseye geçsinelr adada boş oboş konusmasınlar@EFE UYSAL
Yok sıra bir daha oyun var.
oyunu 23:00 kadar sürdürsünlerde hemen konseye geçsinelr adada boş oboş konusmasınlar@EFE UYSAL
Daha bireysel dokunulmazlık olacak sonra dedikodu sonra konseyoyunu 23:00 kadar sürdürsünlerde hemen konseye geçsinelr adada boş oboş konusmasınlar@EFE UYSAL
Daha bireysel dokunulmazlık olacak sonra dedikodu sonra konsey![]()
![]()
ilhanda baya iyi oynuyor ayoll beşiktaşlı nasılsaYok sıra bir daha oyun var.Konuşmalar 10 dakika falan sürer.
![]()
Etiketlemiştim seni önceki sayfaya kazandı diyeilhanda baya iyi oynuyor ayoll beşiktaşlı nasılsa@Bully
Etiketlemiştim seni önceki sayfaya kazandı diye
İlhan final atışlarını harika yapıyor, tecrübeli sonuçta adam, baya soğukkanlı![]()
belki finalinide bakarım ilhan ademi yer koskoca beşiktaşlı ayoll ademin küçük emrah bakısları işe yaramaz finaldeAdemle beraber en iyiler![]()
![]()
Futbolcu olması sökmez Survivor'dabelki finalinide bakarım ilhan ademi yer koskoca beşiktaşlı ayoll ademin küçük emrah bakısları işe yaramaz finalde![]()
![]()
![]()
aaa iyi 23:00 kadar oyunu sürdürsünler son 1 saatide konsey olur şu adada kendi başlarına konusmasınlar ayoll benim şansıma pek olmadı öyle sahne
Bulut normalde vasat bir yarışmadır bugün şov yapacağı tuttu, Adem 2.kez yenildi onaaaa iyi 23:00 kadar oyunu sürdürsünler son 1 saatide konsey olur şu adada kendi başlarına konusmasınlar ayoll benim şansıma pek olmadı öyle sahne@EFE UYSAL
Bulut İlhanıda yendi en iyileri bugün ballı