Havuç Ogedaydan daha hızlı geldi sadece atışı yapamadıogedayda ademde iyi gibi ama şu havuç ne işe yarıyor ayoll onu çözemedim vlla![]()
Havuç Ogedaydan daha hızlı geldi sadece atışı yapamadıogedayda ademde iyi gibi ama şu havuç ne işe yarıyor ayoll onu çözemedim vlla![]()
hiçbirşey berecemiyorkıHavuç Ogedaydan daha hızlı geldi sadece atışı yapamadı![]()
Pınarda iyi gibi 3-1 öndeyizhiçbirşey berecemiyorkı![]()
bu @Bully napıyor ayoll varmı yokmu belli değilPınarda iyi gibi 3-1 öndeyiz![]()
Biz varız reklam çıktı.ssbu @Bully napıyor ayoll varmı yokmu belli değilmisafir oalrak benle ilgilenmesi alzım sizler içn burdayım ben çekip gidicem vlla
![]()
Biz varız reklam çıktı.ss
oyun bittimiReklamlar.![]()
Onda sadece hız var başka bir şey yok, bir de abi ve ablalarının yanında eziliyor, pek karakter koyamıyor, hiç şansı yok yaniogedayda ademde iyi gibi ama şu havuç ne işe yarıyor ayoll onu çözemedim vlla![]()
Ne bitecek daha çok var büyük ihtimal best ofa kalacakoyun bittimi![]()
oyun bittimi![]()
Yok bu oyun dağa devam edecek sonra kaybeden takım bireysel dokunulmazlık otunu oynayacak sonra dedikodu sonra konsey.![]()
iyi konusmalar olmadan 1 saati oyunla geçirdikNe bitecek daha çok var büyük ihtimal best ofa kalacak![]()
![]()
Başladıbiraz canlan cnm saygısızlık yapıyorsun biraz bana yazmıcaksan burada işimiz ne reklamdan sonra bekliyorums enden çok ayzdım vlla kalbimi kırarsan daha düzelmez ona göre
iyi konusmalar olmadan 1 saati oyunla geçirdik![]()
oyunu 23:00 kadar sürdürsünlerde hemen konseye geçsinelr adada boş oboş konusmasınlarAcun 2'de 1 Evet reklamı veriyor sinir oldum.s.s
Survivor konusundayız siyaset değilAcun 2'de 1 Evet reklamı veriyor sinir oldum.s.s
Survivor konusundayız siyaset değil![]()