Büyü yaparsan tabiademe uğursuzluk ama ilhana gü verdim galiba ademde ilhan sayesinde kazanmıs oldu ayoll
Büyü yaparsan tabiademe uğursuzluk ama ilhana gü verdim galiba ademde ilhan sayesinde kazanmıs oldu ayoll
Kimler yazılır sence abla
Berna favorimiz laf yokSurvivor adamda Berna'yı istemiyorum bro.
ŞİMDİ elememi olucak @Bully galiba en heyecanlı survivor gününde izliyorumBüyü yaparsan tabi
Sen kimi beğeniyordun la bir makyajsız foto atayım sana belki o zaman anlarsın neden ilk zamanki kadar güzel görünmediklerini
2 isim yazılacak şimdi elenen kişi Salı akşamı belli olacakŞİMDİ elememi olucak @Bully galiba en heyecanlı survivor gününde izliyorum
@sokak sanati @MasacRE-
ŞİMDİ elememi olucak @Bully galiba en heyecanlı survivor gününde izliyorum
@sokak sanati @MasacRE-
para oldumu herşey oluyor artık vlla
Aynen dokunulmazlık ve ada konseyi heyecanı Cumartesi - Pazar oluyor, en güzel günde izliyorsunŞİMDİ elememi olucak @Bully galiba en heyecanlı survivor gününde izliyorum
@sokak sanati @MasacRE-
Burçak çok tatlı bir kardeşimiz maşallah.Berna favorimiz laf yokBurçak gitsin
hahah şey diyorum beee diğer sıkıcı survivor günlerine denk gelmemişim iyiki diyorum 1 hakkım vardı gününü iyi denk getirmişizHer cumartesi bu oluyor zaten seninle alakası yok.Konsey olacak 2 aday çıkacak oylamaya.
Nedeni beni ilgilendirmiyo şu an tek Elif doğal güzel geliyor, makyajda Tuçe alabilir ama benim için doğallık esas olan.Sen kimi beğeniyordun la bir makyajsız foto atayım sana belki o zaman anlarsın neden ilk zamanki kadar güzel görünmediklerini
para oldumu herşey oluyor artık vlla
Salı günüde elenene bakarsınhahah şey diyorum beee diğer sıkıcı survivor günlerine denk gelmemişim iyiki diyorum 1 hakkım vardı gününü iyi denk getirmişiz
aynı takımdalar ilhanla adem ama aslında rakipler birbirine güvenmek zor oluyordur bence keşke aynı takımdan olanlar finalde eşleşmeseAynen dokunulmazlık ve ada konseyi heyecanı Cumartesi - Pazar oluyor, en güzel günde izliyorsun
Şimdi gönüllüler yesinler bakalım birbirlerini
Sen Acunla konuş bu mevzuyu benceaynı takımdalar ilhanla adem ama aslında rakipler birbirine güvenmek zor oluyordur bence keşke aynı takımdan olanlar finalde eşleşmese
Eşleşmeyecekler zaten merak etme bir koltuk Ogeday'ın, diğeri için Adem ile İlhan kapışsınlaraynı takımdalar ilhanla adem ama aslında rakipler birbirine güvenmek zor oluyordur bence keşke aynı takımdan olanlar finalde eşleşmese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?