Survivor 2017 - 39. Bölüm Yorumları

Ben bugün Survivor Panorama izledim. Fatih ve İlhan kavgasinda İlhan hakli.
Sabriyede Sedata ne demış öyle etek falan. Adam yine iyi davranmiş, sonrasindada kizla iyi konuşmaya çalismis. Sabriye hala sert tavirlardaydi. Yakiştiramadim.
Sizin yorumlara denk gelmemistim o mevzu hakkinda ?
@EFE UYSAL @Bully

Sabriye gerçekten ağır konuştu orda etekmi giymek istiyorsun dedi Sedat güzel bir şekilde yaklaştı deme bana böyle şeyler diye ama sabriye tavrıı devam ettirdi elenirse bu yüzden elenir sabriye

Ben bugün Survivor Panorama izledim. Fatih ve İlhan kavgasinda İlhan hakli.
Sabriyede Sedata ne demış öyle etek falan. Adam yine iyi davranmiş, sonrasindada kizla iyi konuşmaya çalismis. Sabriye hala sert tavirlardaydi. Yakiştiramadim.
Sizin yorumlara denk gelmemistim o mevzu hakkinda ?
@EFE UYSAL @Bully
Doğru değildi o söz. Sedat oyunda ne kadar üstüne gitse bile o söz hoş değildi.

Ben Ademciyim zaten Sabriye çok da ilgilendirmiyor beni hatta zarar veriyor Adem'e, elenirse daha iyi olur :D

Tabii daha var vakti, bu hafta Fatih gider. :)

Doğru değildi o söz. Sedat oyunda ne kadar üstüne gitse bile o söz hoş değildi.

Ben Ademciyim zaten Sabriye çok da ilgilendirmiyor beni hatta zarar veriyor Adem'e, elenirse daha iyi olur :D

Tabii daha var vakti, bu hafta Fatih gider. :)
Ademciyim demesen acaba kimi destekliyor diye kara kara düsünecektim :A

Efe cuma günü Abdülhamid izlerken survivor konusunda ben olacağım ama yine de sen bilirsin Kaan :A
Bak o konuda haklısın, ama ben Survivor'ı Efe izliyor diye izlemiyorum ki, yıllardır TV'den öncelikli tercihim Survivor'dır :A

Sana da bir bölüm İçerde sözüm olsun bari, uygun bir zamanımda :A

Ademci olduğum için bilerek sustuğumu ima ettiğini düşündüm, sadece Ademciyim diyecektim aslında diğerleri ilgilendirmiyor beni :A

Efe sever Sabriye'yi :F
Yo ne icin bilerek sustun diyecemki ?
Bende Ademciyim ama sizin kadar belirgin degil :A ben ünlülerde birden fazla destekledigim var ve su asamada evet en sampiyonluga yakisan aday Adem. Ben foruma ara verince söyle detayli bakarim survivora :D artik tam bir aday belirleme zamanim geldi :D

Ben bi hemen yemek yiyeyim sac kavurma cikmadan :D

AAA oyun baslamis :D

Erdi sudan zor cikti :A
2-1 ünlüler önde, @EFE UYSAL @Bully nereye kayboldunuz?