Becerisi var sonuçta oyun tek hızdan ibaret değilSabriye hep şansla alıyor. çok ağır biri![]()
Becerisi var sonuçta oyun tek hızdan ibaret değilSabriye hep şansla alıyor. çok ağır biri![]()
Tuğçe çiğ çiğ yer şimdi onuSabriye yavaş yavaş toparlanıyor gibi![]()
2 haftalığına sakatlanmıştı, Sabriye ve Şahika şansa bala puan aldığı zaman çok mutlu oluyoruz bu yüzdenWoaw Sedat resmen şow yaptı2 de 2 atış
Sema niye yok oyunlarda ?
Semanın yokluğu Pınarıda kötü etkiliyor sanki.2 haftalığına sakatlanmıştı, Sabriye ve Şahika şansa bala puan aldığı zaman çok mutlu oluyoruz bu yüzden![]()
Büyük yük bindi kıza, Sema'nın varlığı onu illa ki rahatlatıyordurSemanın yokluğu Pınarıda kötü etkiliyor sanki.
Pınar yendi ilk tur bizim![]()
Ben geriden izliyorum. siz önden yazmişınız almış diyeBüyük yük bindi kıza, Sema'nın varlığı onu illa ki rahatlatıyordur
İlk turu da getirdi harika oldu
2.turda Adem şov izleyecez inşallah![]()
Şahika yendi şimdi Berna'yı, 2-0 öne geçtikÇok korktum Furkan atamayacak diyeilk atışı berbattı
Reklam bitince etiketleyin![]()
Evet izledimŞahika yendi şimdi Berna'yı, 2-0 öne geçtik![]()
Ek mesajını görmemiştim. ssEvet izledim
baslayinca etiketlenmeyecegimi anlayip actim bilgisayari![]()
Ademde düşüş var 2 gündürEk mesajını görmemiştim. ss
Ogeday yendi Adem'i, Adem'in hafif sakatlığı var bildiğim kadarıyla ve Furkan da korkup Ogeday'la çıkmadı.
Zaten Ogeday'ı kimse yenemez bugün, atışları dehşet.
tamam, görmediysen kusura bakmaEk mesajını görmemiştim. ss
Ogeday yendi Adem'i, Adem'in hafif sakatlığı var bildiğim kadarıyla ve Furkan da korkup Ogeday'la çıkmadı.
Zaten Ogeday'ı kimse yenemez bugün, atışları dehşet.
Olur öyle ya arada, Adem çok iyiyken de İlhan düşmüştü, yeni haftada toparlarızAdemde düşüş var 2 gündür![]()
Pınara çok yük bindi kaldıramıyor 2-2 oldu.ssOlur öyle ya arada, Adem çok iyiyken de İlhan düşmüştü, yeni haftada toparlarız![]()
Pınara çok yük bindi kaldıramıyor 2-2 oldu.ss