Survivor 2017 - 39. Bölüm Yorumları

EFE UYSAL

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
26,880
Puanı
1,050
IMG_20170303_013448.jpg
Tv8'in ve ekranların rekortmen yarışması Survivor 2017 39. bölümüyle bu akşam ekrana geliyor.

Yarışmada bu akşam ödül oyunu oynanacak. Yemek konseyi arasından seçilen 4 yemek ödülü sahiplerini bulacak.

Survivor 2017 heyecanlı, bol kaoslu ve eğlenceli bölümüyle bu akşam 20:00'de Tv8'de.
@sürgünüm @Bully @dosimosi @MayısKralı @Doğu @Polat Şaşmaz @vadikızı @turkuazz @papuleoo @HachiKo @Billy Kane @mesmeso61 @MasacRE-

Geçen haftaki durum 1 haftalıktı, yoksa Survivor varken dizilerin esamesi okunmaz :A

Neye güldüğünü pek anlamadım abla ama seni güldürdüysem ne mutlu bana :A

:F
Bugün günlerden saç kavurma dedin ya bende neye böyle diyo diye düşünürken yarışmadan bahsettiğini anladım ona güldüm de :D

Ödül oyunu söz konusu olunca affetmiyor tabii İlhan :A

İnşallah Adem de atışları iyi yapar da düşmanlara saç kavurmadan yedirebiliriz :A
Ona bakan bir oyun gibi bir de sembolü almalı artık vakti geçiyor :A Semanın yokluğunda Sabriyeden final bekliyorum :A

Geldim bende :) Son kez sizinle yorumlayacağım konuyu :)
@EFE UYSAL beni etiketleme artık en azindan Cumadan itibaren çünkü bir süre yokum ve geldiğimde bildirimlerle ugraşmayayım :D ben bulurum zaten konuyu

Vay ne kadar zaman yoksun ? :A
o kısmı bende bilmiyorum. En azından bu ay yokum o kesin çünkü haftaya Ankara ya gidiyorum :) Evimi satacam :A satılmadan buraya dönmek yok ve ben Türkiyede internet paketi almayacam. Herşeyden herkesten uzak kalma zamanı

@vadikızı bak yukarda belirttim durumumu ve oyuzden bulunamam senin kutlamanda . Hediyemi aldin zaten :D

o kısmı bende bilmiyorum. En azından bu ay yokum o kesin çünkü haftaya Ankara ya gidiyorum :) Evimi satacam :A satılmadan buraya dönmek yok ve ben Türkiyede internet paketi almayacam. Herşeyden herkesten uzak kalma zamanı

@vadikızı bak yukarda belirttim durumumu ve oyuzden bulunamam senin kutlamanda . Hediyemi aldin zaten :D

:D tamam zeynomm senin canın sağolsun ne demek kendine iyi bak yeter bana :love1:

Ben bugün Survivor Panorama izledim. Fatih ve İlhan kavgasinda İlhan hakli.
Sabriyede Sedata ne demış öyle etek falan. Adam yine iyi davranmiş, sonrasindada kizla iyi konuşmaya çalismis. Sabriye hala sert tavirlardaydi. Yakiştiramadim.
Sizin yorumlara denk gelmemistim o mevzu hakkinda ?
@EFE UYSAL @Bully