Furkan ilk hafta biraz hızlıydı diye ne övmüştüAdam rekor kırdı rekor itaat edeceklr haddinizi bileceksiniz Acunda rekoru söylemedi@sürgünüm
Ekli dosyayı görüntüle 54067
TT'de de 1 numarayız herkes Adem'i konuşuyor şu an şampiyon çoktan belli oldu
Furkan ilk hafta biraz hızlıydı diye ne övmüştüAdam rekor kırdı rekor itaat edeceklr haddinizi bileceksiniz Acunda rekoru söylemedi@sürgünüm
Ekli dosyayı görüntüle 54067
Tarık'ın çıkışını bende oldukça saçma buldum olacak iş değildi yaptıklarıSurvivor Extra'da %89 Adem %11 Furkan haklı bulundu![]()
Şahika Tarık kavgası aşırı komik Tarık şizofren gibi bir şeyler kurmuş öyle ne olduğunu anlamadık![]()
![]()
@EFE UYSAL
Sadin gitti çok da güzel oldu Fatih'in adada kalmasını istiyordum
Geçmiş olsun Başakşehirli @EFE UYSAL![]()
Adem galiba y.vşak demiş Furkana Acunda buna küfür diyor yazıkYallah Sadin köyüne dön.
![]()
Eee n'apalım, bu dünün mevzusu değil miydi?Adem galiba y.vşak demiş Furkana Acunda buna küfür diyor yazık![]()
Dün tam yazacakken elektrik gitti yazamadım.Eee n'apalım, bu dünün mevzusu değil miydi?![]()
Ben de bu birden nereye kayboldu demiştim. Kimin elendiğine dair konuyu açmış mıydın?Dün tam yazacakken elektrik gitti yazamadım.![]()
Yok onuda yapamadım normalde açardım.ss Sadin hemşerim üzüldümBen de bu birden nereye kayboldu demiştim. Kimin elendiğine dair konuyu açmış mıydın?![]()
Nereden hemşerin, Başakşehirli mi?Yok onuda yapamadım normalde açardım.ss Sadin hemşerim üzüldüm![]()
Başakşehirli bizim arkadaşın beden hocasıymış milli de güreşçi 1, 2 hafta daha hak ediyorduNereden hemşerin, Başakşehirli mi?![]()