Survivor 2017 - 30. Bölüm Yorumları - Adaya Kim Veda Edecek ?

Bu senede ünlüleri tutacağım gibi çünkü olaylar her sene (geçen seneyi bilmiyorum) gönüllüler üzerinden giderken bu sene ünlüler üzerinden gidiyor çabuk dağıldılar onları izlemesi çok zevkli :A

Adem'in gözleri doldu. :(

Bu senede ünlüleri tutacağım gibi çünkü olaylar her sene (geçen seneyi bilmiyorum) gönüllüler üzerinden giderken bu sene ünlüler üzerinden gidiyor çabuk dağıldılar onları izlemesi çok zevkli :A

Adem'in gözleri doldu. :(
Hadsizler halk hesabıni sorar!!

Furkan otur yerine lafını sanki normalmiş olarak anlatıyor sen otur yerine dersen yanıtınıda alırsın
Kendini ağa sanıyor Ademin sabrını kullanıyor çirkef.

Ademe şükretsinler ünlülerin oyunda aldığı 3 sayının 2si Ademin :F
Döktürüyor be konseyde şiir gibi konuşuyor adam adam :A

La Furkan sen Sadin ve Eser'e ne küfürler ettin, Serhat sen de boş yapma adam tabii ki savunacak kızları.

Acun da Serhatla Furkan'a tek bir uyarı yapmadı Adem'i uyarıyor, ona inat da şampiyon yapacaz Adem'i :A

Döktürüyor be konseyde şiir gibi konuşuyor adam adam :A

La Furkan sen Sadin ve Eser'e ne küfürler ettin, Serhat sen de boş yapma adam tabii ki savunacak kızları.

Acun da Serhatla Furkan'a tek bir uyarı yapmadı Adem'i uyarıyor, ona inat da şampiyon yapacaz Adem'i :A
Tamamıyla katılıyorum:)

Fatih İlhan'a küfrettiğinde Acun " kimse kimseye küfredemez yarışmada." sözünü kullanmış mıydı? :A

Fatih İlhan'a küfrettiğinde Acun " kimse kimseye küfredemez yarışmada." sözünü kullanmış mıydı? :A
Hatırlamıyorum :F
Bence Sadin gidecek. Panorama anketinde öyle çıkmıştı ama Fatihte olabilir.
Sadin gitmeli zaten ailesine ve bebeğine kavuşsun :A

Sabriye reyiz efsane bence :A Şahika Tarık olayını izlemedim noldu?
Tarık şizofren gibi bir anda Şahikaya sen dürüst değilsin diye bağırmaya başladı, Tarığıda doldurmuşlar, Şahikada nolduğunu anlamadı sok oldu.

Adem kıza bağırdığını ve aşağıladığını görünce müdahil oldu olaya kızı kordudu sonra buna avukatı mısın demeye başladılar :F @Bully Ademi kıskanıyorlarrr :A

Son düzenleme:
Acun yanlış yaptı serhat a furkan a ilhan a laf yok adem e ayar vermeye çalış kim yer bunu adem e de helal olsun adam gibi adam

Sabriye'nin her hafta eleme potasında olup inadına elenmemesi bana üstat Recep İvedik'i hatırlattı. Hepinizi tek tek göndereceğim, yine kabusunuz olacağım... Güle güle Fatih!

Hatırlamıyorum :F

Sadin gitmeli zaten ailesine ve bebeğine kavuşsun :A

Tarık şizofren gibi bir anda Şahikaya sen dürüst değilsin diye bağırmaya başladı, Tarığıda doldurmuşlar, Şahikada nolduğunu anlamadı sok oldu.

Adem kıza bağırdığını ve aşağıladığını görünce müdahil oldu olaya kızı kordudu sonra buna avukatı mısın demeye başladılar :F @Bully Ademi kıskanıyorlarrr :A

Seninki de güzel yazmış yarın Panorama kaçmaz :A