Survivor 2017 - 3. Bölüm Yorumları

Oyunu izledim. Ünlüler harikaydı ve eze eze yendiler tebrikler :A Ünlülerin en iyisi Furkan ve gönüllülerin en iyisi Eser çıktıkları tek maçı kaybettiler, nazar boncuğu olsun artık :D

Furkan favorim ama gönüllülerden birini destekleyecek olsam Eser'i desteklerdim, çok doğal geliyor bana, hiçbir kulisin de içinde yer almıyor. Umarım Furkan - Eser finali izleriz.

Seda'nın aldığı 2 puan önemliydi, Denisa'ya da kapak yapmış oldu böylelikle, kibirli insanlardan nefret ederim, ilk hafta elenmeyi o hak ediyordu aslında neyse umarım en kısa zamanda elenir.

Tabii Seda karada varlık gösteremeyecek o da ayrı bir konu :F

İlhan Mansız şaşırtıyor gerçekten, umarım toparlanır en kısa zamanda.

Elenme işine gelirsek de Fulya gider, net.
Eser benimde gönülülerdeki favorim ve kendisi isvecte ikamet ediyor :A en azından kağıt üzeri burda evli ama kısmetse olurdada Cansel ile nişanlanmıştı :A
evlilik mevzusu karışık

Ünlülerde Adem seviyorum ama bu kadro 2013 ünlüler kadrosu gibi egolu hepsi.ss

Gönüllüler daha iyi en azından gruplaşmalar başladı.:A

Gökhan'ın Grubu: Gökhan, Denisa, Burçak, Ogeday, Elif, Yiğit
Erdi'nin Grubu: Erdi, Berna,Fulya, Eser
Ortada Kalanlar: Tuğçe,Volkan

Semih Öztürkten inciler :A

Şahikada yendi ilk oyununu aldı hemde tarihi farkla :A Gönüllülerde Berna ve Eseri seviyorum. Ünlülerde Furkan ve Adem :D
Kızın uzmanlık alanı su zaten, alsın bir zahmet :F Karada çok hızlı değil gibi ama o da.

Berna'yı ben de sevdim ama Erdi gıcığının yanından uzaklaşması lazım. Adem'i bilemiyorum ya tam, biraz daha gözlemlemem lazım. Çılgın Sedat bir şeyler diyordu onun hakkında, noldu ki ben oyuna yetişebildim sadece öncesine bakamadım :D

Denisa çok sessiz konuşuyor yılan.ss ve Turabi gibi eline sopasını almış güldürdü baya :A Elif-Erdi atışmalarıda çok komik pazılı arkadaş dediğinde gülesim geliyor :A

Berna fena laf soktu Burçak ve Denisa'ya, Burçak ezik karakter. :A
Bu seneki Survivor heyecanlı ve eğlenceli :A
Kızın uzmanlık alanı su zaten, alsın bir zahmet :F Karada çok hızlı değil gibi ama o da.

Berna'yı ben de sevdim ama Erdi gıcığının yanından uzaklaşması lazım. Adem'i bilemiyorum ya tam, biraz daha gözlemlemem lazım. Çılgın Sedat bir şeyler diyordu onun hakkında, noldu ki ben oyuna yetişebildim sadece öncesine bakamadım :D
Adem ile Serhat kavgaya tutuştular Serhat arkasından konuştu Ademde kulak misafiri oldu işte kavga çıktı sonrada Sedat bunların arasına girdi Ademe tepki gösterdi artis falan dedi Ademde en büyük artist sensin dedi orda durdurdular onları :A

Fragmani gördüm Berna hepsine o adayi dar edecek :A bu arada Burcak kimi yazdi :A
Berna :A

Fulyaya yazık olacak be bence çok büyük haksızlık oldu bu pota zaten erkeklerin en iyisi Eser kızların da Berna ve Fulya ve üçüde potada ben Erdinin gitmesini istiyorum ama çok zor maalesef :pensive:

Fulyaya yazık olacak be bence çok büyük haksızlık oldu bu pota zaten erkeklerin en iyisi Eser kızların da Berna ve Fulya ve üçüde potada ben Erdinin gitmesini istiyorum ama çok zor maalesef :pensive:

Sana ilk başlarda Berna için itici mi demiştim ne demiştim çok özür dilerim kendisini çok haklı buluyorum ve bu oylamadan sonrada dahada hak verdim. :D

Kardeşim bizim tutuklarımız belli di mi? :A Furkan, İlhan Mansız ve Eser. Volkandan biraz soğumaya başladım, bilerek oyun kaybetti bugün bence. @Bully

Eğer Ünlüleri bir takım yapacaksak sana söyleyeyim bu adadan Adem, Berna ve Sedanın gitmesi gerek. Şakşuka biraz daha kalsın Allah için adam 3 oyundur kazanıyor be :A

Eser benimde gönülülerdeki favorim ve kendisi isvecte ikamet ediyor :A en azından kağıt üzeri burda evli ama kısmetse olurdada Cansel ile nişanlanmıştı :A
evlilik mevzusu karışık
Kısmetse Olur izlemedim, evlilik programlarını sevmem :D

Panorama'da Hande Yener'in bir davetine katıldıktan sonra sevgilisiyle kavga ettiği söylenmişti, adaya gitmeden birkaç gün önceymiş, ama tatlıya bağlamışlar sonra. :F

Yani Eser'in Survivor öncesi kişiliğini bilmiyorum ama Survivor'da gördüğüm kadarıyla yakın hissettim kendime :D

Adem ile Serhat kavgaya tutuştular Serhat arkasından konuştu Ademde kulak misafiri oldu işte kavga çıktı sonrada Sedat bunların arasına girdi Ademe tepki gösterdi artis falan dedi Ademde en büyük artist sensin dedi orda durdurdular onları :A

O kiz gerizekali galiba fragmanda Elif'i güclü buluyorum gitmesini istemiyorum diyor ama Berna Elif'ten daha güclü ve gidip Berna'yi yaziyor cok ilginc :A

Kadıkköy boğası Serhat'ı sevmem zaten Adem haklıdır o zaman, zaten temiz bir çocuğa benziyor :A

O kiz gerizekali galiba fragmanda Elif'i güclü buluyorum gitmesini istemiyorum diyor ama Berna Elif'ten daha güclü ve gidip Berna'yi yaziyor cok ilginc :A
Bende öyle düşünüyorum mal beyinli gerçekten :A Berna onlardan intikamını alacak onların gidişleri yakın :A

Kadıkköy boğası Serhat'ı sevmem zaten Adem haklıdır o zaman, zaten temiz bir çocuğa benziyor :A
Adem haklı zaten adamın 2,3 kişi üstüne geliyorlardı :A İlk hafta Elif gitmesi gerekirken Fulya gidecek o yılan Denisa yüzünden :A

Kardeşim bizim tutuklarımız belli di mi? :A Furkan, İlhan Mansız ve Eser. Volkandan biraz soğumaya başladım, bilerek oyun kaybetti bugün bence. @Bully

Eğer Ünlüleri bir takım yapacaksak sana söyleyeyim bu adadan Adem, Berna ve Sedanın gitmesi gerek. Şakşuka biraz daha kalsın Allah için adam 3 oyundur kazanıyor be :A
Yani adamın dokunulmazlığı garanti zaten, İlhan'ı yendikten sonra Serhat'a karşı kasmamış olabilir fazla evet :D

Volkan başarılı bir yarışmacı, karakteri Kıbrıs'a gidip gidemeyeceğini belirleyecek.

İlhan Mansız yarışma öncesi favorimdi ama şu an bilemiyorum, açılması lazım. Bir Ümit Karan azmi görmek isterdim kendisinde, umarım görürüz :D

Seda suda iyiydi bari, Berna tamamen çöp, ilk elenen o olmalı. ss Adem'i biraz daha gözlemleyeceğim dediğim gibi henüz net bir kanıya varmadım onun hakkında :A

Forum İstatistikleri

Konular
176,178
Üyeler
8,557
Son Üye
bluedeeb