Survivor 2017 - 3. Bölüm Yorumları

Eserin lafı güldürdü. :D

Tüm sevdiklerimi birbirine düşürdüler. (Erdi defol git. :A)

Oyunu izledim. Ünlüler harikaydı ve eze eze yendiler tebrikler :A Ünlülerin en iyisi Furkan ve gönüllülerin en iyisi Eser çıktıkları tek maçı kaybettiler, nazar boncuğu olsun artık :D

Furkan favorim ama gönüllülerden birini destekleyecek olsam Eser'i desteklerdim, çok doğal geliyor bana, hiçbir kulisin de içinde yer almıyor. Umarım Furkan - Eser finali izleriz.

Seda'nın aldığı 2 puan önemliydi, Denisa'ya da kapak yapmış oldu böylelikle, kibirli insanlardan nefret ederim, ilk hafta elenmeyi o hak ediyordu aslında neyse umarım en kısa zamanda elenir.

Tabii Seda karada varlık gösteremeyecek o da ayrı bir konu :F

İlhan Mansız şaşırtıyor gerçekten, umarım toparlanır en kısa zamanda.

Elenme işine gelirsek de Fulya gider, net.

Eser tepki göstermeli biraz o hadsize :A
Semih Öztürkten inciler :A
Oyunu izledim. Ünlüler harikaydı ve eze eze yendiler tebrikler :A Ünlülerin en iyisi Furkan ve gönüllülerin en iyisi Eser çıktıkları tek maçı kaybettiler, nazar boncuğu olsun artık :D

Furkan favorim ama gönüllülerden birini destekleyecek olsam Eser'i desteklerdim, çok doğal geliyor bana, hiçbir kulisin de içinde yer almıyor. Umarım Furkan - Eser finali izleriz.

Seda'nın aldığı 2 puan önemliydi, Denisa'ya da kapak yapmış oldu böylelikle, kibirli insanlardan nefret ederim, ilk hafta elenmeyi o hak ediyordu aslında neyse umarım en kısa zamanda elenir.

Tabii Seda karada varlık gösteremeyecek o da ayrı bir konu :F

İlhan Mansız şaşırtıyor gerçekten, umarım toparlanır en kısa zamanda.

Elenme işine gelirsek de Fulya gider, net.
Şahikada yendi ilk oyununu aldı hemde tarihi farkla :A Gönüllülerde Berna ve Eseri seviyorum. Ünlülerde Furkan ve Adem :D