Elif'i severdim ama Ogeday'in yaninda durarak yanlis yapiyorBerna Elifi yazdı
Erdi'ye degil Ogeday'a edecemErdiye edeceksen benim yerime et yusufum
Elif'i severdim ama Ogeday'in yaninda durarak yanlis yapiyorBerna Elifi yazdı
Erdi'ye degil Ogeday'a edecemErdiye edeceksen benim yerime et yusufum
Elif'i severdim ama Ogeday'in yaninda durarak yanlis yapiyor
Erdi'ye degil Ogeday'a edecem
6 kişi Bernayı yazmış 3. aday 😡Elif'i severdim ama Ogeday'in yaninda durarak yanlis yapiyor
Erdi'ye degil Ogeday'a edecem
Eser adamim beeŞu müziği çok seviyorum.
Elif iyi kızsın ama git o böreği ye bence
Elifi yazdı Bernayı destekliyor yani
6 kişi Bernayı yazmış 3. aday 😡
6 nedir ya kac kisi grup olmus bunlar6 kişi Bernayı yazmış 3. aday 😡
Ogeday Eser'i mi söyledi
Evet stratejik hamleymiş Bernayı göndermek istediği için dedi ama Fulya giderOgeday Eser'i mi söyledi
Eser ne dedi tepki gösterdi mi ve sms basladi miEvet stratejik hamleymiş Bernayı göndermek istediği için dedi ama Fulya gider
Oylama başladı reklam başladı 15 dk sonra bitecek Bir bildiği vardır dediEser ne dedi tepki gösterdi mi ve sms basladi mi
Erdiyi 1. çıkarabilir Acun 1. çıktım gelin karşıma laflarını devam ettirmek için Semih Öztürk çakmalığı devam edecekEserin lafı güldürdü.
Tüm sevdiklerimi birbirine düşürdüler. (Erdi defol git. )
Eser tepki göstermeli biraz o hadsizeFragmanı bekliyorum Berna büyük şeyler yapacak gibi içinde büyük kin var şuan
Oylama başladı reklam başladı 15 dk sonra bitecek Bir bildiği vardır dedi
Semih Öztürkten incilerEser tepki göstermeli biraz o hadsize
Şahikada yendi ilk oyununu aldı hemde tarihi farkla Gönüllülerde Berna ve Eseri seviyorum. Ünlülerde Furkan ve AdemOyunu izledim. Ünlüler harikaydı ve eze eze yendiler tebrikler Ünlülerin en iyisi Furkan ve gönüllülerin en iyisi Eser çıktıkları tek maçı kaybettiler, nazar boncuğu olsun artık
Furkan favorim ama gönüllülerden birini destekleyecek olsam Eser'i desteklerdim, çok doğal geliyor bana, hiçbir kulisin de içinde yer almıyor. Umarım Furkan - Eser finali izleriz.
Seda'nın aldığı 2 puan önemliydi, Denisa'ya da kapak yapmış oldu böylelikle, kibirli insanlardan nefret ederim, ilk hafta elenmeyi o hak ediyordu aslında neyse umarım en kısa zamanda elenir.
Tabii Seda karada varlık gösteremeyecek o da ayrı bir konu
İlhan Mansız şaşırtıyor gerçekten, umarım toparlanır en kısa zamanda.
Elenme işine gelirsek de Fulya gider, net.