Survivor 2017 - 3. Bölüm Yorumları

Eser benimde gönülülerdeki favorim ve kendisi isvecte ikamet ediyor
en azından kağıt üzeri burda evli ama kısmetse olurdada Cansel ile nişanlanmıştı

evlilik mevzusu karışık

Ünlülerde Adem seviyorum ama bu kadro 2013 ünlüler kadrosu gibi egolu hepsi.ss

Gönüllüler daha iyi en azından gruplaşmalar başladı.

Gökhan'ın Grubu: Gökhan, Denisa, Burçak, Ogeday, Elif, Yiğit
Erdi'nin Grubu: Erdi, Berna,Fulya, Eser
Ortada Kalanlar: Tuğçe,Volkan

Berna fragmanda ne laflar soktu be
@eskici

Denisa çok sessiz konuşuyor yılan.ss ve Turabi gibi eline sopasını almış güldürdü baya
Elif-Erdi atışmalarıda çok komik pazılı arkadaş dediğinde gülesim geliyor

Berna fena laf soktu Burçak ve Denisa'ya, Burçak ezik karakter.

Semih Öztürkten inciler

https://twitter.com/x/status/823626250434572289
Şahikada yendi ilk oyununu aldı hemde tarihi farkla
Gönüllülerde Berna ve Eseri seviyorum. Ünlülerde Furkan ve Adem
Kızın uzmanlık alanı su zaten, alsın bir zahmet
Karada çok hızlı değil gibi ama o da.

Berna'yı ben de sevdim ama Erdi gıcığının yanından uzaklaşması lazım. Adem'i bilemiyorum ya tam, biraz daha gözlemlemem lazım. Çılgın Sedat bir şeyler diyordu onun hakkında, noldu ki ben oyuna yetişebildim sadece öncesine bakamadım

Bu seneki Survivor heyecanlı ve eğlenceli

Adem ile Serhat kavgaya tutuştular Serhat arkasından konuştu Ademde kulak misafiri oldu işte kavga çıktı sonrada Sedat bunların arasına girdi Ademe tepki gösterdi artis falan dedi Ademde en büyük artist sensin dedi orda durdurdular onları

Fragmani gördüm Berna hepsine o adayi dar edecek
bu arada Burcak kimi yazdi
Berna

Fulyaya yazık olacak be bence çok büyük haksızlık oldu bu pota zaten erkeklerin en iyisi Eser kızların da Berna ve Fulya ve üçüde potada ben Erdinin gitmesini istiyorum ama çok zor maalesef

Fulyaya yazık olacak be bence çok büyük haksızlık oldu bu pota zaten erkeklerin en iyisi Eser kızların da Berna ve Fulya ve üçüde potada ben Erdinin gitmesini istiyorum ama çok zor maalesef

Sana ilk başlarda Berna için itici mi demiştim ne demiştim çok özür dilerim kendisini çok haklı buluyorum ve bu oylamadan sonrada dahada hak verdim.

Kardeşim bizim tutuklarımız belli di mi?
Furkan, İlhan Mansız ve Eser. Volkandan biraz soğumaya başladım, bilerek oyun kaybetti bugün bence. @Bully

Eğer Ünlüleri bir takım yapacaksak sana söyleyeyim bu adadan Adem, Berna ve Sedanın gitmesi gerek. Şakşuka biraz daha kalsın Allah için adam 3 oyundur kazanıyor be

Eser benimde gönülülerdeki favorim ve kendisi isvecte ikamet ediyor
en azından kağıt üzeri burda evli ama kısmetse olurdada Cansel ile nişanlanmıştı

evlilik mevzusu karışık
Kısmetse Olur izlemedim, evlilik programlarını sevmem

Panorama'da Hande Yener'in bir davetine katıldıktan sonra sevgilisiyle kavga ettiği söylenmişti, adaya gitmeden birkaç gün önceymiş, ama tatlıya bağlamışlar sonra.

Yani Eser'in Survivor öncesi kişiliğini bilmiyorum ama Survivor'da gördüğüm kadarıyla yakın hissettim kendime

O kiz gerizekali galiba fragmanda Elif'i güclü buluyorum gitmesini istemiyorum diyor ama Berna Elif'ten daha güclü ve gidip Berna'yi yaziyor cok ilginc

Kadıkköy boğası Serhat'ı sevmem zaten Adem haklıdır o zaman, zaten temiz bir çocuğa benziyor

O kiz gerizekali galiba fragmanda Elif'i güclü buluyorum gitmesini istemiyorum diyor ama Berna Elif'ten daha güclü ve gidip Berna'yi yaziyor cok ilginc
Bende öyle düşünüyorum mal beyinli gerçekten
Berna onlardan intikamını alacak onların gidişleri yakın

Kadıkköy boğası Serhat'ı sevmem zaten Adem haklıdır o zaman, zaten temiz bir çocuğa benziyor
Adem haklı zaten adamın 2,3 kişi üstüne geliyorlardı
İlk hafta Elif gitmesi gerekirken Fulya gidecek o yılan Denisa yüzünden

Yani adamın dokunulmazlığı garanti zaten, İlhan'ı yendikten sonra Serhat'a karşı kasmamış olabilir fazla evet

Volkan başarılı bir yarışmacı, karakteri Kıbrıs'a gidip gidemeyeceğini belirleyecek.

İlhan Mansız yarışma öncesi favorimdi ama şu an bilemiyorum, açılması lazım. Bir Ümit Karan azmi görmek isterdim kendisinde, umarım görürüz

Seda suda iyiydi bari, Berna tamamen çöp, ilk elenen o olmalı. ss Adem'i biraz daha gözlemleyeceğim dediğim gibi henüz net bir kanıya varmadım onun hakkında