Survivor 2017 - 129. Bölüm (Final) Yorumları

Gecmis olsun @Bully @EFE UYSAL @vadikızı
Tebrikler @MasacRE- @Yiğitt
En iyi tahmimci etiketimi @mrt-06 bosuna vermedi bana. Efeyi uyardim cok kaptirma diye ve hatta gecen söyledim farkli bir final olacak diye.
Son kalan yarismacilar Araba Aldilar ve eli boş bir Ogeday vardi oda birinciligi aldi.
Bugunde yazdim zaten kazanan Ogeday olur diye .

:(Adem için üzüldüm ama Ogeday için sevindim :D belli bir süreden beri tek başına mücadele etti çok iyi yarıştı tebrikler Ogeday

@EFE UYSAL ve @Bully u acunun basın sözcülüğünden istifa etmelerini öneriyorum boşuna ilhanı hileyle eleyip ogedayı tutmmaış yarışmada o hafta şampiyonu belirlemiş acun bey :A :A :A

ayy kız kılıklı dedik ogedaya tüm kız arkdsları gelmiş cıyaklıyorlar kulaklarım tırmalandı bütün kızlar toplanmıştı @MasacRE- @Yiğitt sizde alın dinleyin ayoll hak ettiniz
:A :A :A

Ogeday sonuna kadar hak etti yarışmada tek kişi kaldı buraya kadar uğraştı yarışmayı kazandı helal olsun hakkıyla kazandı:)

O değil de bugün @Bully , @DarkLeqenD e senin mod olma olasılığın Ogeday'ın şampiyon olma olasılığıyla aynı demişti. Bu gece Dark'ı yönetime bekliyoruz. :A @Çiğdem- @MasacRE- @Dosi
@MasacRE- @Yiğitt zaten @Çiğdem- Ademi destekleyecem dedigi an ben @Bully ve @EFE UYSAL i uyardim. Çunku Ciğdem bu hafta hep hüsran yasadi. Çagatay Ilhan ve Adem :T:
ilhanımı bosuna hileyle elememiş acun bey hileci acun bey :A :A :A

Söke söke aldı çocuk şampiyonluğu. Aslan gibi 3 adamla tek başına savaşmak kolay iş değil. Adam art arda bir sürü oyuna çıktı. 1 kere hariç doğru düzgün kavga bile etmemiş. Duruşuyla karakteriyle sabrıyla, azmiyle, efendiğiliyle hakkıyla kazandı. Seneye de AllStarda umarım Yiğit kazanır şimdiden onun kazanmasını istiyorum. :D

o birşey yapamadıkı zaten kız bavulunu toplamıstır demştik öyle oldu :A

ama finale çıksa onu tutardık şu kız kılınıklının elenmesi önemliydi :A :A :A
Haydi geç bunlari :A ben sana sormustum Serhat Ogeday finali olsa kimi desteklersin diye cevap vermedin hep ilhan ilhan dedin ve iş gectikten sonra kabul etmiyorum canikom :A

Haydi geç bunlari :A ben sana sormustum Serhat Ogeday finali olsa kimi desteklersin diye cevap vermedin hep ilhan ilhan dedin ve iş gectikten sonra kabul etmiyorum canikom :A
kim olsa finalde fark etmez ogedaya akrsı dedim ayoll hatta ogeday burdada elense olur dedim mesajalrım duruyordur ogedayın elenmesi önemliydi benim için ama serhat bavulunu toplamıstır o eziğin şansı yok dedik zaten öyle oldu kız ezildi gitti birşey yapamaıkı yaır finalde :F :F :F

Farkindaysan @Çiğdem- ede gecmis olsun demedim :A son gün destek verenleri saymiyorum :D @MasacRE- tek basina herkesle mücadele etti ve ben ara sira destek oldum kendisine. @Yiğitt izlemesede son bölunlerde mesajlariyla katkida bulundu :)
Valla forumdaki en büyük destekçisi oldum Ogeday'ın gerçekten çok çok sevindim be kazanmasına :D Şimdilik o ademci ikiliyi rahat bırakalım değil mi üzüntülerini yaşasınlar sonra dalgamı geçerim :A Ben gidip biraz twitterda yazılanları okuyayım. %70-80 adem kazanacaktı ya güya :A şimdi nasıl saydırıyorlardır acuna büyük eğlence var :A

kim olsa finalde fark etmez ogedaya akrsı dedim ayoll hatta ogeday burdada elense olur dedim mesajalrım duruyordur ogedayın elenmesi önemliydi benim için ama serhat bavulunu toplamıstır o eziğin şansı yok dedik zaten öyle oldu kız ezildi gitti birşey yapamaıkı yaır finalde :F :F :F
EZIK dedigin ücüncü oldu senin ilhan 5. Oludu :Z