Şu kızlar bağırdıkça 1 oy daha attım şimdi sinirden, eminim tüm Ademciler öyle yapmıştırbütün kızlar toplanmıs kadın dayanısması var ayoll
ama ben karizmatik adem beyin yanındayım ilhanımın intikamı alınmasına 1 dakıka
![]()
Hadi inşallah canım
Şu kızlar bağırdıkça 1 oy daha attım şimdi sinirden, eminim tüm Ademciler öyle yapmıştırbütün kızlar toplanmıs kadın dayanısması var ayoll
![]()
Sen ilhanın intikamı diyip duruyorsun da adem ile o ilhanın da içinde bulunduğu grubun birbirinden nasıl nefret ettiklerinden haberin var mı acababütün kızlar toplanmıs kadın dayanısması var ayoll
![]()
Bu kadar hayal fazlaOgeday kazanınca benim de size hediye şarkım olacak merak etmeyin![]()
Aynen abla twitter'ı inlettik zaten, anketlerde de öndeydik hep Ogeday'a göre
Bunlar gerçeklerBu kadar hayal fazla![]()
Şu kızlar bağırdıkça 1 oy daha attım şimdi sinirden, eminim tüm Ademciler öyle yapmıştır
Hadi inşallah canım![]()
Ben bilmiyorum detayları bu 3.kez izleyişim birinde iddia kaybettim toteli alınca izlicem demiştim izledik ordada şansıma ilhan şow yaptı 2. kez mustim gelince izledik reytingleri alt süt ettik bu seferde final için burdayım 3.kez serhat olsa ogedaya akrsı onu tutardım asıl amacımız burda eğlenmek ayoll her geldiğimde özel oalrakta eğlendik benim gelirimle zaten ilgim olmazSen ilhanın intikamı diyip duruyorsun da adem ile o ilhanın da içinde bulunduğu grubun birbirinden nasıl nefret ettiklerinden haberin var mı acaba@Bully ler burada haftalarca ilhana ve yandaşlarına az saydırmadı bunu da bil yani haberin olsun benim onlara hiç bir kötü sözüm olmadı
![]()
Ergen ergen deyip duruyorsun oradakilere sonra twitter ergenlerini ciddiye alıp gaza geliyorsun olmuyor böyleAynen abla twitter'ı inlettik zaten, anketlerde de öndeydik hep Ogeday'a göre
Bu şampiyonluk Adem'in hakkıdır net, aksi bir sonuç yalan dolandır.![]()
Hadi daha açıklanmıyor mu, sizin yorumlarınızdan takip ediyorum da.![]()
![]()
Aynen abla twitter'ı inlettik zaten, anketlerde de öndeydik hep Ogeday'a göre
Bu şampiyonluk Adem'in hakkıdır net, aksi bir sonuç yalan dolandır.![]()
Sen de baştan izlemeye başlamazsam tv8i açmam diye yemin mi ettin anlamadım ki son haftaları izleseydin işte izleyebildiğin kadar sanki dizi buHadi daha açıklanmıyor mu, sizin yorumlarınızdan takip ediyorum da.![]()
![]()
Adem'e atılan her lafa tepkimii koyacağım tabii ki. Ama nasıl başladığın değil nasıl bitirdiğin önemlidir, ben en son İlhan'la iyi ayrıldım, oyunda herkes onu yalnız bırakmışken Adem'e destek vermesi hoşuma gitti. Sema, Serhat ve Furkan'dan nefret ediyorumSen ilhanın intikamı diyip duruyorsun da adem ile o ilhanın da içinde bulunduğu grubun birbirinden nasıl nefret ettiklerinden haberin var mı acaba@Bully ler burada haftalarca ilhana ve yandaşlarına az saydırmadı bunu da bil yani haberin olsun benim onlara hiç bir kötü sözüm olmadı
![]()
Ben favorimi baştan belirleyip ona göre ilerlerim. Sevmem öyle yarıda girmeyi.Sen de baştan izlemeye başlamazsam tv8i açmam diye yemin mi ettin anlamadım ki son haftaları izleseydin işte izleyebildiğin kadar sanki dizi bu![]()
Sen de baştan izlemeye başlamazsam tv8i açmam diye yemin mi ettin anlamadım ki son haftaları izleseydin işte izleyebildiğin kadar sanki dizi bu![]()
Acun çatladık yeter.ss
acun 1 dakıka demişti 10 dakıka önceHadi daha açıklanmıyor mu, sizin yorumlarınızdan takip ediyorum da.![]()
![]()
Sen ilhanın intikamı diyip duruyorsun da adem ile o ilhanın da içinde bulunduğu grubun birbirinden nasıl nefret ettiklerinden haberin var mı acaba@Bully ler burada haftalarca ilhana ve yandaşlarına az saydırmadı bunu da bil yani haberin olsun benim onlara hiç bir kötü sözüm olmadı
![]()
Elektrik geçen ay 97 lira gelmiş, tv falan açamam.acun 1 dakıka demişti 10 dakıka önce![]()
![]()
ohaa yiğit tvden izlemiyormuymus bizde ona sahne değerlendiriyoruz![]()
Sosyal medyanın gazına gelmem ben rahat ol. Adem'in dev kitlesi kaç aydır var ama Ogeday ilk 4 ay ortalıklarda yoktu bile, son 1 ayda parladı sadece. Adem duruşuyla karakteriyle adamlığıyla bu şampiyonluğu hak etmiştir, kandırıkçı Ogeday avcunu yalasınErgen ergen deyip duruyorsun oradakilere sonra twitter ergenlerini ciddiye alıp gaza geliyorsun olmuyor böyle![]()
Keşke sana zamanında ademin ilhanına ettiği lafları gösterseydim, bakalım o zaman da destekleyecek miydin ademiBen bilmiyorum detayları bu 3.kez izleyişim birinde iddia kaybettim toteli alınca izlicem demiştim izledik ordada şansıma ilhan şow yaptı 2. kez mustim gelince izledik reytingleri alt süt ettik bu seferde final için burdayım 3.kez serhat olsa ogedaya akrsı onu tutardım asıl amacımız burda eğlenmek ayoll her geldiğimde özel oalrakta eğlendik benim gelirimle zaten ilgim olmaz@EFE UYSAL