Survivor 2017 - 129. Bölüm (Final) Yorumları

bütün kızlar toplanmıs kadın dayanısması var ayoll :A

ama ben karizmatik adem beyin yanındayım ilhanımın intikamı alınmasına 1 dakıka
:Z:Z:Z
Şu kızlar bağırdıkça 1 oy daha attım şimdi sinirden, eminim tüm Ademciler öyle yapmıştır :A

Hadi inşallah canım :Z

bütün kızlar toplanmıs kadın dayanısması var ayoll :A

ama ben karizmatik adem beyin yanındayım ilhanımın intikamı alınmasına 1 dakıka
:Z:Z:Z
Sen ilhanın intikamı diyip duruyorsun da adem ile o ilhanın da içinde bulunduğu grubun birbirinden nasıl nefret ettiklerinden haberin var mı acaba :A @Bully ler burada haftalarca ilhana ve yandaşlarına az saydırmadı bunu da bil yani haberin olsun benim onlara hiç bir kötü sözüm olmadı :A

Şu kızlar bağırdıkça 1 oy daha attım şimdi sinirden, eminim tüm Ademciler öyle yapmıştır :A

Hadi inşallah canım :Z
Sen ilhanın intikamı diyip duruyorsun da adem ile o ilhanın da içinde bulunduğu grubun birbirinden nasıl nefret ettiklerinden haberin var mı acaba :A @Bully ler burada haftalarca ilhana ve yandaşlarına az saydırmadı bunu da bil yani haberin olsun benim onlara hiç bir kötü sözüm olmadı :A
Ben bilmiyorum detayları bu 3.kez izleyişim birinde iddia kaybettim toteli alınca izlicem demiştim izledik ordada şansıma ilhan şow yaptı 2. kez mustim gelince izledik reytingleri alt süt ettik bu seferde final için burdayım 3.kez serhat olsa ogedaya akrsı onu tutardım asıl amacımız burda eğlenmek ayoll her geldiğimde özel oalrakta eğlendik benim gelirimle zaten ilgim olmaz :Z:Z:Z @EFE UYSAL

Aynen abla twitter'ı inlettik zaten, anketlerde de öndeydik hep Ogeday'a göre :D

Bu şampiyonluk Adem'in hakkıdır net, aksi bir sonuç yalan dolandır. :)
Ergen ergen deyip duruyorsun oradakilere sonra twitter ergenlerini ciddiye alıp gaza geliyorsun olmuyor böyle :A

Adem'e atılan her lafa tepkimii koyacağım tabii ki. Ama nasıl başladığın değil nasıl bitirdiğin önemlidir, ben en son İlhan'la iyi ayrıldım, oyunda herkes onu yalnız bırakmışken Adem'e destek vermesi hoşuma gitti. Sema, Serhat ve Furkan'dan nefret ediyorum :D

Sen de baştan izlemeye başlamazsam tv8i açmam diye yemin mi ettin anlamadım ki son haftaları izleseydin işte izleyebildiğin kadar sanki dizi bu :A
Acun çatladık yeter.ss
Hadi daha açıklanmıyor mu, sizin yorumlarınızdan takip ediyorum da. :T: :A
acun 1 dakıka demişti 10 dakıka önce :F :F :F

ohaa yiğit tvden izlemiyormuymus bizde ona sahne değerlendiriyoruz :F

@Çğdem- Haklı :A

Ergen ergen deyip duruyorsun oradakilere sonra twitter ergenlerini ciddiye alıp gaza geliyorsun olmuyor böyle :A
Sosyal medyanın gazına gelmem ben rahat ol. Adem'in dev kitlesi kaç aydır var ama Ogeday ilk 4 ay ortalıklarda yoktu bile, son 1 ayda parladı sadece. Adem duruşuyla karakteriyle adamlığıyla bu şampiyonluğu hak etmiştir, kandırıkçı Ogeday avcunu yalasın :A

Ben bilmiyorum detayları bu 3.kez izleyişim birinde iddia kaybettim toteli alınca izlicem demiştim izledik ordada şansıma ilhan şow yaptı 2. kez mustim gelince izledik reytingleri alt süt ettik bu seferde final için burdayım 3.kez serhat olsa ogedaya akrsı onu tutardım asıl amacımız burda eğlenmek ayoll her geldiğimde özel oalrakta eğlendik benim gelirimle zaten ilgim olmaz :Z:Z:Z @EFE UYSAL
Keşke sana zamanında ademin ilhanına ettiği lafları gösterseydim, bakalım o zaman da destekleyecek miydin ademi :A