Survivor 2017 - 129. Bölüm (Final) Yorumları

Ay tamam basa sariyoz hep :A bu hafta senin haftan degil anladik. Sen @xemrexxx nin yarismasinda kimi tutuyon söylede şimdiden birinci olmayacak kişiyi bilelim :A
hhaha o eziğe ezilir dedik ezildi ayoll ona burdan birşey çıkmaz aa ogedaydanda seni tebrik ederim ama bu olayla ezilen herifin hiçbir bağlantısı yok cnm :A :A :A

Efe nerelerde sesi soluğu çikmaz olmuş :X kendini fazla kaptirmişti bi süre kendine yas ilan edebilir :F

hhaha o eziğe ezilir dedik ezildi ayoll ona burdan birşey çıkmaz aa ogedaydanda seni tebrik ederim ama bu olayla ezilen herifin hiçbir bağlantısı yok cnm :A :A :A
Ben ünlücüydüm yani Ademcide. Sadece gönüllülerden tek sevdiğim Ogedaydi yani bir yanim üzgün

En başından beri İlhan Mansız'ı desteklemiştim ancak son haftalarda performansı iyice düşmüştü. Bu sebeple finale kalmış olsa ya da finalist olsa bunu performansı ile değil de ünüyle başarmış olacaktı. Bu da haksızlık olurdu bence. Çünkü her zaman performansı kimin iyiyse onun birinci olmasını savunmuşturum.

Adem performansı ortalamanın üstünde bir yarışmacıydı. Özellikle bunu söylememe sebep olan finişe doğru kendini daha çok göstermesi. İlhan ve Serhat geriye giderken Adem performansını daha çok artırdı. Bu yüzden de finale kalmayı hak etmişti.

Ogeday'a gelince, daha ilk günlerde belli olduğu üzere yarışmanın performansı en başarılı kişisiydi. Genç, yakışıklı olması da cabası. Eğer karakter olarak ağır bir yanlış yapmış olsa seyirci cezalandırabilirdi. Aslında Anıl, Tuğçe ve Burçak üçgeninde geçen tartışmalarda taraf olarak tepki toplamıştı ancak yarışmanın her zamankinden daha uzun sürmesi avantajı oldu. O olay çok çabuk unutuldu. Velhasıl Ogeday şampiyonluğu hırsı, gücü ve bitiriciliği ile annesinin ak sütü gibi helaldir.

Arkadaşı için tekne alacağını açıklamasıyla da takdir topladı. Dediği gibi finale kalmadan bunu açıklayıp algı da oluşturabilirdi.

Bu arada başladığı yıldan beri her yıl Survivor'u izleyen birisi olarak bu sezonun öncekilere oranla çok yavan kaldığını düşünüyorum. Bunu sadece ben değil birçok kişi söylüyor. Reytinglerden de bunu okuyabiliriz.

Acun geçtiğimiz yıllara oranla en zor Survivor olacak demişti ancak Sabriye ve Berna parkurlarda yürüdü. Daha önce elenen Erdi, Denisa, Burçak, Berna Öztürk, Seda Demir ve Şahika Ercümen gibi isimler de öyleydi. Sonuç olarak önümüzdeki sezon daha güçlü isimlerden kadro oluşturmalı, özelliklede Gönüllüler takımını.

Bu sene Survivor'u pek izlemedim ama izledigim ilk birkac haftada Acun'un Ogeday'i destekeledigini anladim. Ogeday hakkiyla mi sampiyon olmustur yoksa Acun mu yapmistir bilemem ama %99 Acun'un yaptigini düsünüyorum. Ogeday'a kimse hak etmedi diyemez iyi bir performansi vardi ama Survivor sadece performans yarismasi degildir her gün bunu söyleyip sampiyonu secme isini halka birakiyorsan halkin kararina saygi duyacaksin kendi sevdigin yarismaciyi sampiyon yapmayacaksin sadece internette degil sokaga cikip 100 kisiye sorsan 80'i Adem'i destekledigini söyler ama sampiyon yine Acun'un istedigi yani Ogeday oluyor. Ogeday'in sampiyonlugu Survivor tarihine kara bir leke olarak gecmistir. Acun insanlarin hakkini yemeye doymadi ben 2014'ten sonra Survivor icin sms atmayi biraktim sizlere de tavsiyem bosuna sms atip Acun'a para kazandirmayin sonucta o ne derse o oluyor. Neyse fazla uzatmayayim enlerin Survivor'una bu gece yeni enler eklendi Survivor Tarihinin En Rezil Survivor'u En Rezil,Karaktersiz Sampiyonu Survivor Tarihinin 2. Bayan Sampiyonu gibi gibi Acun'un sacmaliklara doyamadigi bir Survivor oldu umarim seneye All Star yapmaz manyak herif :A :A
Ama bu Survivor bana tek bir güzel sey katti o da gönüllerin sampiyonu QUEEN BERNA KEKLİKLER seviyorum seni Bernaaa :A

Bu sene Survivor'u pek izlemedim ama izledigim ilk birkac haftada Acun'un Ogeday'i destekeledigini anladim. Ogeday hakkiyla mi sampiyon olmustur yoksa Acun mu yapmistir bilemem ama %99 Acun'un yaptigini düsünüyorum. Ogeday'a kimse hak etmedi diyemez iyi bir performansi vardi ama Survivor sadece performans yarismasi degildir her gün bunu söyleyip sampiyonu secme isini halka birakiyorsan halkin kararina saygi duyacaksin kendi sevdigin yarismaciyi sampiyon yapmayacaksin sadece internette degil sokaga cikip 100 kisiye sorsan 80'i Adem'i destekledigini söyler ama sampiyon yine Acun'un istedigi yani Ogeday oluyor. Ogeday'in sampiyonlugu Survivor tarihine kara bir leke olarak gecmistir. Acun insanlarin hakkini yemeye doymadi ben 2014'ten sonra Survivor icin sms atmayi biraktim sizlere de tavsiyem bosuna sms atip Acun'a para kazandirmayin sonucta o ne derse o oluyor. Neyse fazla uzatmayayim enlerin Survivor'una bu gece yeni enler eklendi Survivor Tarihinin En Rezil Survivor'u En Rezil,Karaktersiz Sampiyonu Survivor Tarihinin 2. Bayan Sampiyonu gibi gibi Acun'un sacmaliklara doyamadigi bir Survivor oldu umarim seneye All Star yapmaz manyak herif :A :A
Ama bu Survivor bana tek bir güzel sey katti o da gönüllerin sampiyonu QUEEN BERNA KEKLİKLER seviyorum seni Bernaaa :A
Ağla ağla biraz daha çok güzel ağlıyorsun hoşuma gitti :A İyi acıtmış Ogeday'ın şampiyon olması belli :A Sen bile bu kadar üzüldüysen ademcileri düşünemiyorum bile :A

Ogeday'cılar olarak şarkıyı bekliyoruz. :A
Milli mağlubiyet şarkımızı hediye ediyorum onlara :A

Ağla ağla biraz daha çok güzel ağlıyorsun hoşuma gitti :A İyi acıtmış Ogeday'ın şampiyon olması belli :A Sen bile bu kadar üzüldüysen ademcileri düşünemiyorum bile :A

Milli mağlubiyet şarkımızı hediye ediyorum onlara :A
:F Banlanmanın tadını çıkar. :A