Abla twitterla falan olmuyor bu işler söylüyoruz ama dinleyen yok ki![]()
Abla twitterla falan olmuyor bu işler söylüyoruz ama dinleyen yok ki![]()
Şimdi şampiyon olunca herkes oraya yazıyordurTamam olmaz onu biliyoruz da Şampiyon olana kadar destek twiitleri atılmadı Ogedaya
#DarkLeqenDModOlsunBugün Ogeday'ı şampiyon yazdırdık, yakında da beni Moderatör yaptıracağız!
Şimdi şampiyon olunca herkes oraya yazıyordurHem destek var orada hem de sövenler hepsi bir arada yani
![]()
Ee abla bu işin twitlerle olmadığını anlamışsınızdır belki şimdiNe bilim bana ilginç geldi Ademe 9 binden fazla atılmıştı oylama devam ederken
hhaha o eziğe ezilir dedik ezildi ayoll ona burdan birşey çıkmaz aa ogedaydanda seni tebrik ederim ama bu olayla ezilen herifin hiçbir bağlantısı yok cnmAy tamam basa sariyoz hepbu hafta senin haftan degil anladik. Sen @xemrexxx nin yarismasinda kimi tutuyon söylede şimdiden birinci olmayacak kişiyi bilelim
![]()
Ben ünlücüydüm yani Ademcide. Sadece gönüllülerden tek sevdiğim Ogedaydi yani bir yanim üzgünhhaha o eziğe ezilir dedik ezildi ayoll ona burdan birşey çıkmaz aa ogedaydanda seni tebrik ederim ama bu olayla ezilen herifin hiçbir bağlantısı yok cnm![]()
![]()
![]()
Ben ünlücüydüm yani Ademcide. Sadece gönüllülerden tek sevdiğim Ogedaydi yani bir yanim üzgün
Destekçilerim artıyor, Buli ise ağlıyor.#DarkLeqenDModOlsun
Az bile onaNeyse illa ki gelecektir foruma @Bully bekliyoruz seni fazla üzülme ya olur böyle şeyler kazanmak da var kaybetmek de
![]()
O kadar emin konuşup o kadar laf söylersen karşılığını alırsınBak hala konuşuyorr geliyorumm terlikle yanına kaçmaa
O kadar emin konuşup o kadar laf söylersen karşılığını alırsınBak sana bir şey diyor muyum abla
Neyse şimdi gitsin o bir istirahat etsin kendine gelsin toparlansın konuşuruz illa ki
![]()
Ogeday'cılar olarak şarkıyı bekliyoruz.Ogeday kazanınca benim de size hediye şarkım olacak merak etmeyin![]()
Ağla ağla biraz daha çok güzel ağlıyorsun hoşuma gittiBu sene Survivor'u pek izlemedim ama izledigim ilk birkac haftada Acun'un Ogeday'i destekeledigini anladim. Ogeday hakkiyla mi sampiyon olmustur yoksa Acun mu yapmistir bilemem ama %99 Acun'un yaptigini düsünüyorum. Ogeday'a kimse hak etmedi diyemez iyi bir performansi vardi ama Survivor sadece performans yarismasi degildir her gün bunu söyleyip sampiyonu secme isini halka birakiyorsan halkin kararina saygi duyacaksin kendi sevdigin yarismaciyi sampiyon yapmayacaksin sadece internette degil sokaga cikip 100 kisiye sorsan 80'i Adem'i destekledigini söyler ama sampiyon yine Acun'un istedigi yani Ogeday oluyor. Ogeday'in sampiyonlugu Survivor tarihine kara bir leke olarak gecmistir. Acun insanlarin hakkini yemeye doymadi ben 2014'ten sonra Survivor icin sms atmayi biraktim sizlere de tavsiyem bosuna sms atip Acun'a para kazandirmayin sonucta o ne derse o oluyor. Neyse fazla uzatmayayim enlerin Survivor'una bu gece yeni enler eklendi Survivor Tarihinin En Rezil Survivor'u En Rezil,Karaktersiz Sampiyonu Survivor Tarihinin 2. Bayan Sampiyonu gibi gibi Acun'un sacmaliklara doyamadigi bir Survivor oldu umarim seneye All Star yapmaz manyak herif![]()
Ama bu Survivor bana tek bir güzel sey katti o da gönüllerin sampiyonu QUEEN BERNA KEKLİKLER seviyorum seni Bernaaa![]()
Milli mağlubiyet şarkımızı hediye ediyorum onlaraOgeday'cılar olarak şarkıyı bekliyoruz.![]()
Ağla ağla biraz daha çok güzel ağlıyorsun hoşuma gittiİyi acıtmış Ogeday'ın şampiyon olması belli
Sen bile bu kadar üzüldüysen ademcileri düşünemiyorum bile
Milli mağlubiyet şarkımızı hediye ediyorum onlara![]()