Hatayı yapan sensin be, ben hep aynı çizgimdeyim, taraf değiştirip gönüllülere kayıp Ogeday bebesini destekleyen sensin. ssBu seneye kadar senle baya uyumluymuşuz biz aslındaAma bu sene yapmışsın bir hata işte neyse yapcak bir şey yok seneye doğru yolu bulursun umarım
![]()
Bu seneki ünlülerin desteklenecek bir tarafı yoktuHatayı yapan sensin be, ben hep aynı çizgimdeyim, taraf değiştirip gönüllülere kayıp Ogeday bebesini destekleyen sensin. ss
Hahahaha ay muhteşemsin canım yaaaaa tüm kızlar hemcinsleri ogedayı tutuyor ne çığlık attılar bütün kızlar toplanmış sormuş ogeday niye şampiyon olmamış desteği süper![]()
![]()
@EFE UYSAL @Yiğitt @MasacRE- @Bully
Aynen Survivor tarihinde ilkler devam ediyor abla
iki bildirim gelince 2 koca kafadan dis geleceğini biliyordum bu gece bu şarkıyı dinlesinler ayollHahahaha ay muhteşemsin canım yaCuk oturdu valla
![]()
Adem kaybederse seni nasil toparlayacazHatayı yapan sensin be, ben hep aynı çizgimdeyim, taraf değiştirip gönüllülere kayıp Ogeday bebesini destekleyen sensin. ss
Yeterince sinir ettin zaten daha atma istersen bir zahmet. ssBende tam sana laf atacaktim![]()
Hahahaha ay muhteşemsin canım yaCuk oturdu valla
Aynen Survivor tarihinde ilkler devam ediyor ablaEnlerin Survivor'ı sonuçta
![]()
Ne dedimde sinir ettimYeterince sinir ettin zaten daha atma istersen bir zahmet. ss
Bi Ogeday'a oy atmadığın kaldı. ssNe dedimde sinir ettimpeki sustum
Şu ergen kızlara gıcık kaptım ya. ssiki bildirim gelince 2 koca kafadan dis geleceğini biliyordum bu gece bu şarkıyı dinlesinler ayoll![]()
Önce kendine bak sonra bana bak. Serhata neler neler dediniz ama ben Adem'e en ufak bir kötü laflarda bulunmadim. Kalan 4luyu begendigimi söyledim sadece ve kim alsa sevinecem dedim. Buna niye sinirlenirki.Bi Ogeday'a oy atmadığın kaldı. ss
Ogeday kazanınca benim de size hediye şarkım olacak merak etmeyiniki bildirim gelince 2 koca kafadan dis geleceğini biliyordum bu gece bu şarkıyı dinlesinler ayoll![]()
bütün kızlar toplanmıs kadın dayanısması var ayollBi Ogeday'a oy atmadığın kaldı. ss
Şu ergen kızlara gıcık kaptım ya. ss
Allah'ım sen Adem'e şampiyonluğu nasip et![]()
hahah şarkıyı merak ettim kazanmasada paylasOgeday kazanınca benim de size hediye şarkım olacak merak etmeyin![]()