Reklam bitmeden izle
aaa tamam ilerlemeli baktımda adem çok komik beni kıskanıyor muhabbet etmemizi sitemiyor diyor sen sabriye bak heleO Sema idi, benim dediğim Berna
Efe paylaşmış yukarda atışmalarınıÇok komik oluyordu kavgaları
![]()
Ay ağlamak istiyorum şu anKanka hiç izlemedim ki kim nasıldır ne değildir bilmiyorum. Ama izleseydim de şu an Ogeday'ı tutardım. Gönüllülerden olsun yeter ki şampiyon.
OGEDAY, ŞUGEDAY, BUGEDAY @Bully @EFE UYSAL @Çiğdem- @Dosi![]()
![]()
HAHAHA son 5 dakıka hiçbirşey için geç değil gelin doğru tarafaKanka hiç izlemedim ki kim nasıldır ne değildir bilmiyorum. Ama izleseydim de şu an Ogeday'ı tutardım. Gönüllülerden olsun yeter ki şampiyon.
OGEDAY, ŞUGEDAY, BUGEDAY @Bully @EFE UYSAL @Çiğdem- @Dosi![]()
![]()
Çünkü Ogeday Acun'un adamıYa Adem niye daha kasli görünüyor ve yeni canli renkte giysilerle ? Ama Ogedaya tam survivor havasi vermiş Acun, yipranmis giysi ve ciliz@Bully @EFE UYSAL @vadikızı
Bizim tarafımız belli, UtYiğ kazanacak.HAHAHA son 5 dakıka hiçbirşey için geç değil gelin doğru tarafa@MasacRE-
ıyy dahada soğudumBizim tarafımız belli, UtYiğ kazanacak.![]()
Son 2 dk...aaa tamam ilerlemeli baktımda adem çok komik beni kıskanıyor muhabbet etmemizi sitemiyor diyor sen sabriye bak heleademi bully düşünürsek benim berna olmam doğru olmuş survivordada uyumlu dost olmususz sabri de avcuğunu yalasın ayoll koca karı gibi şuna bak
![]()
![]()
![]()
Bende tam sana laf atacaktimÇünkü Ogeday Acun'un adamıGeçen sene Serkay, bu sene de o işte, birazdan havasını alacak inşallah.
![]()
Bıkmadınız mı şu komplo teorilerindenÇünkü Ogeday Acun'un adamıGeçen sene Serkay, bu sene de o işte, birazdan havasını alacak inşallah.
![]()
İşte dedim ya bugün, Adem sırf Sabriye'ye katlanabildiği için bile direkt şampiyon ilan edilmeliaaa tamam ilerlemeli baktımda adem çok komik beni kıskanıyor muhabbet etmemizi sitemiyor diyor sen sabriye bak heleademi bully düşünürsek benim berna olmam doğru olmuş survivordada uyumlu dost olmususz sabri de avcuğunu yalasın ayoll koca karı gibi şuna bak
![]()
![]()
![]()
Adem Kılıççıyı yıkamıcaklar ulannnn!!!Çünkü Ogeday Acun'un adamıGeçen sene Serkay, bu sene de o işte, birazdan havasını alacak inşallah.
![]()
Bu seneye kadar senle baya uyumluymuşuz biz aslındaAynen finale de iki berbat isim kalmıştı, yine de Turabi'ye duyduğum nefret daha büyük olduğu için Merve kazansın dedim ama babası her şeyi berbat etti![]()
karadeniz sınırları içine gelmesinde ayoll yeter sabri beyİşte dedim ya bugün, Adem sırf Sabriye'ye katlanabildiği için bile direkt şampiyon ilan edilmeli
Ama Sabriye candır tabii her şeye rağmen, bugün fanlarına yalvardı Adem'e oy atmaları için, aşk böyle bir şey işte![]()
Adem kaybederse söylenecek laflara hazir olBıkmadınız mı şu komplo teorilerinden![]()