Survivor 2017 - 129. Bölüm (Final) Yorumları

Reklam bitmeden izle :F
O Sema idi, benim dediğim Berna :A

Efe paylaşmış yukarda atışmalarını :A Çok komik oluyordu kavgaları :D
aaa tamam ilerlemeli baktımda adem çok komik beni kıskanıyor muhabbet etmemizi sitemiyor diyor sen sabriye bak hele :F ademi bully düşünürsek benim berna olmam doğru olmuş survivordada uyumlu dost olmususz sabri de avcuğunu yalasın ayoll koca karı gibi şuna bak:A :A :A

aaa tamam ilerlemeli baktımda adem çok komik beni kıskanıyor muhabbet etmemizi sitemiyor diyor sen sabriye bak hele :F ademi bully düşünürsek benim berna olmam doğru olmuş survivordada uyumlu dost olmususz sabri de avcuğunu yalasın ayoll koca karı gibi şuna bak:A :A :A
İşte dedim ya bugün, Adem sırf Sabriye'ye katlanabildiği için bile direkt şampiyon ilan edilmeli :A

Ama Sabriye candır tabii her şeye rağmen, bugün fanlarına yalvardı Adem'e oy atmaları için, aşk böyle bir şey işte :A

Aynen finale de iki berbat isim kalmıştı, yine de Turabi'ye duyduğum nefret daha büyük olduğu için Merve kazansın dedim ama babası her şeyi berbat etti :F
Bu seneye kadar senle baya uyumluymuşuz biz aslında :A Ama bu sene yapmışsın bir hata işte neyse yapcak bir şey yok seneye doğru yolu bulursun umarım :A

İşte dedim ya bugün, Adem sırf Sabriye'ye katlanabildiği için bile direkt şampiyon ilan edilmeli :A

Ama Sabriye candır tabii her şeye rağmen, bugün fanlarına yalvardı Adem'e oy atmaları için, aşk böyle bir şey işte :A
karadeniz sınırları içine gelmesinde ayoll yeter sabri bey :A :A :A

bu arada turabili finalde daha çok konusmuslardı burada ademlere hiç dönmediler hep eski fotolar falan filan :F @EFE UYSAL @MasacRE- @Yiğitt

Ergenleri toplamışlar Kıbrıs'a, halk tokadı indirecek birazdan hayırlısıyla :A