AnladimKonu iyi işte daha nolsun
Oyun yok sonuçra bugün, rekoru kırarız birazdan![]()
AnladimKonu iyi işte daha nolsun
Oyun yok sonuçra bugün, rekoru kırarız birazdan![]()
Damlaya eletilmesi unutamıyorum.sss
O Sema idi, benim dediğim Bernabu şarkı yarışmasında mustime gelmiştiya çingene demiştim bir şarısına omu acabaama sabriye haddini bildiriyorsa kişiliklidir olrurum ayoll
@EFE UYSAL ozaman![]()
![]()
Daha 9 ve sayemde olacak 10 zaten10 kusur sayfa yapmışız ne ölüsü![]()
Şimdi şampiyon belli ve herkeste stres sessizliği var normalDaha 9 ve sayemde olacak 10 zatensenle carsamba 22 gördük be
![]()
Ne alaka semih şimdi konuyu nereye bağladın pis troll
Benim içimden ADEM olacak diyor, hayırlısı bakalım.
Sen bile inanmadın
Sen bile inanmadın
Sen Atakan Matakan deyince aklıma geldiNe alaka semih şimdi konuyu nereye bağladın pis troll![]()
Ya Adem niye daha kasli görünüyor ve yeni canli renkte giysilerle ? Ama Ogedaya tam survivor havasi vermiş Acun, yipranmis giysi ve ciliz@Bully @EFE UYSAL @vadikızı
aaa tamam ozaman iyi seçim yapmışsın ee beni tanıyorsun sonuctaO Sema idi, benim dediğim Berna
Efe paylaşmış yukarda atışmalarınıÇok komik oluyordu kavgaları
![]()
Ben ikisinide seviyorumAdemm olacakk gel kız Adem Ogeday diye atışalım senle az
![]()
Sen Atakan Matakan deyince aklıma geldi
Adem şampiyon![]()
Ben ikisinide seviyorum![]()
Reklam bitmeden izleaaa tamam ozaman iyi seçim yapmışsın ee beni tanıyorsun sonucta![]()
![]()
![]()
@EFE UYSAL kim bilir hangi sayfada paylastı gelip bana alıntı yaparsa sevinirim![]()
Sen gönüllülerin yüz karasısınBenim içimden ADEM olacak diyor, hayırlısı bakalım.![]()
Aynen finale de iki berbat isim kalmıştı, yine de Turabi'ye duyduğum nefret daha büyük olduğu için Merve kazansın dedim ama babası her şeyi berbat ettiAll starda ünlülerin erkekleri çok zayıftı ya. ss Bakma şimdi benim dalga geçtiğime o zaman ben de klasik takımım olarak ünlüleri tutuyordumHakan, Doğukanı özellikle ama Hilmi Turabi Hasana göre çok zayıf kalmışlardı o da bir gerçek. En son Doğukan'ın satışı koyması da sonlarını getirmişti, tam anlamıyla rezil bir sezondu benim açımdan yani
![]()
Kanka hiç izlemedim ki kim nasıldır ne değildir bilmiyorum. Ama izleseydim de şu an Ogeday'ı tutardım. Gönüllülerden olsun yeter ki şampiyon.Sen gönüllülerin yüz karasısın![]()