Survivor 2017 - 129. Bölüm (Final) Yorumları

Tarkan utanıyor canla yayınlardan, Beyaz ve Acun çok peşinden koşmuştur onun zaten ama megastar yani bir de, ağırlığı var adamın :A
Ne uzun vtr'imiş bitir Acun.sss
sizin hatrınıza izliyorum vlla bu görüntüler ne ayoll :F

peki siz survivoruda benide iyi biliyorsunuz varmıydı survivorda şu kız sen oalbilirdin diyeceğiniz biri :F

sizin hatrınıza izliyorum vlla bu görüntüler ne ayoll :F

peki siz survivoruda benide iyi biliyorsunuz varmıydı survivorda şu kız sen oalbilirdin diyeceğiniz biri :F
Sabriye'den nefret ettiğine göre onla sürekli atışan Berna olabilirdin bence :F

DC4YC0XXYAAr5-t.jpg

Dün Sabriye ile kavgaları verildi hatta baya komikti, keşke bugün de verilseydi :D

Sabriye'den nefret ettiğine göre onla sürekli atışan Berna olabilirdin bence :F

DC4YC0XXYAAr5-t.jpg

Dün Sabriye ile kavgaları verildi hatta baya komikti, keşke bugün de verilseydi :D
bu şarkı yarışmasında mustime gelmiştiya çingene demiştim bir şarısına omu acaba :F ama sabriye haddini bildiriyorsa kişiliklidir olrurum ayoll :F

@EFE UYSAL ozaman :A :A :A

All-Star'da da kimleri kimleri eledi, ünlülerin en iyi erkeği olarak bitirdi yarışmayı :A

Turabi'yi kaç hafta darmaduman eden Hasan göremedi Kıbrıs'ı, Hakan da ondan bir önce elendi işte. ss

All starda ünlülerin erkekleri çok zayıftı ya. ss Bakma şimdi benim dalga geçtiğime o zaman ben de klasik takımım olarak ünlüleri tutuyordum :A Hakan, Doğukanı özellikle ama Hilmi Turabi Hasana göre çok zayıf kalmışlardı o da bir gerçek. En son Doğukan'ın satışı koyması da sonlarını getirmişti, tam anlamıyla rezil bir sezondu benim açımdan yani :T:

Ay bu konu niye bugün ölü :D
Kendimide övemiyorum @Bully bey laf atti en son ve kırıldım ama ben olmayinca durgunlasmis. Çarsamba son oyundu diye bastan sona izlemistim ve @EFE UYSAL ile sohbetin dibine vurmustuk daha yeni bölüm başlamadan :S

Kendimide övemiyorum @Bully bey laf atti en son ve kırıldım ama ben olmayinca durgunlasmis. Çarsamba son oyundu diye bastan sona izlemistim ve @EFE UYSAL ile sohbetin dibine vurmustuk daha yeni bölüm başlamadan :S

:D:DValla sohbetler eğlenceli gidiyor ama ikimizimi gören yok kız bizde bizemi sohbetmi etsek :F

Konu iyi işte daha nolsun :D

Oyun yok sonuçra bugün, rekoru kırarız birazdan :A

All starda rezil oldu zaten, Acun onu şampiyon oldu diye getirdiğine pişman olmuştur :A Ha bir de Taner vardı şampiyon kontenjanından gelen o da rezildi :A Eski survivorlarda seviye baya düşükmüş gerçekten :A
Tekeeeeeerrrrrr Tekeeeeeerrrrrr Gidecekler :A Reis adamdi geçen sene :A @EFE UYSAL

Forum İstatistikleri

Konular
176,179
Üyeler
8,558
Son Üye
esdil21