Biz ona efendilik diyoruz siz nasıl düşünürseniz düşününBen 2 sene üst üste şampiyonluğumu ilan edeceğim, sen silik Ogeday'ın şampiyon olabileceğini düşünecek kadar ne yaşadın çok merak ediyorum![]()
Biz ona efendilik diyoruz siz nasıl düşünürseniz düşününBen 2 sene üst üste şampiyonluğumu ilan edeceğim, sen silik Ogeday'ın şampiyon olabileceğini düşünecek kadar ne yaşadın çok merak ediyorum![]()
Bir Hakan Hatipoğlu sözü:Performans sıralamasına bakıyor![]()
Yok eğlencesine yapılmış bir oylamaohaa onların dedğide geçerli oluyormu![]()
Bir Hakan Hatipoğlu sözü:
Performans seni Kıbrıs'a götürür ama karakter şampiyon yapar
Yani şampiyon belli, swordsman![]()
Swordsman Kıbrısa kendi gitti karakteriyle de şampiyonluğa yürüyorBir Hakan Hatipoğlu sözü:
Acun vakit doldurmak için çakma bir konsey yaratmış işte
Demek ki Hakanda ne performans ne karakter varmış utanmıyor musun şimdi onu desteklemektenBir Hakan Hatipoğlu sözü:
Geldimaz canim sıkkın ama birazdan ısınırım
![]()
Acun vakit doldurmak için çakma bir konsey yaratmış işte![]()
Yok eğlencesine yapılmış bir oylama![]()
aa yalnız bu finale eski görüntüler yerine daha farklı şowlar olabilirdi bence acun pintilik peşinde yineBiz ona efendilik diyoruz siz nasıl düşünürseniz düşününEn güçlü en düzgün en efendi isim olan Ogeday kazanacak bu yarışmayı göreceksiniz
![]()
Hoşgeldin abla kaçırmadın bir şey ya, şampiyon açıklanana kadar boş boş vakit geçirmeye çalışıyor işte AcunGeldimm camiye gitmeye karar verince pat diye çıktım bitmeden yetiştimm birşey kaçırdımmı Kaan @Dosi @EFE UYSAL![]()
Acun zaman geçirmek için daha iyi birşey bulamamışaa yalnız bu finale eski görüntüler yerine daha farklı şowlar olabilirdi bence acun pintilik peşinde yine![]()
![]()
@Yiğitt
HoşgeldinGeldimaz canim sıkkın ama birazdan ısınırım
![]()
Hoşgeldin abla kaçırmadın bir şey ya, şampiyon açıklanana kadar boş boş vakit geçirmeye çalışıyor işte Acun![]()
Sanki geçen seneler daha iyi şeyler buluyordu gibi, bu sene bana da zayıf geldiaa yalnız bu finale eski görüntüler yerine daha farklı şowlar olabilirdi bence acun pintilik peşinde yine![]()
![]()
@Yiğitt
Acun'un eli boldur, öyle şeyler düşünmez. Herkesi kendin gibi sanıyorsun.aa yalnız bu finale eski görüntüler yerine daha farklı şowlar olabilirdi bence acun pintilik peşinde yine![]()
![]()
@Yiğitt
Sen Survivor'a sms sistemini getiren kişiye ne cüretle laf atıyorsunDemek ki Hakanda ne performans ne karakter varmış utanmıyor musun şimdi onu desteklemekten![]()
Cahil insanlarBana de kim canını sıktı bende onun canını sıkayım bir