Bu yıl bensiz kötü geçti değil mi?Survivor'ı özleyecez be, 5 aydır akşamlarımızı ayırıyorduk, bittikten sonra boşluğa düşecez yine, zaten her sene böyle oluyor.@EFE UYSAL
Bu yıl bensiz kötü geçti değil mi?Survivor'ı özleyecez be, 5 aydır akşamlarımızı ayırıyorduk, bittikten sonra boşluğa düşecez yine, zaten her sene böyle oluyor.@EFE UYSAL
Yokluğunu hissettik tabii canısı, sensiz konular öksüz kaldıBu yıl bensiz kötü geçti değil mi?![]()
Aynen birlikte yıllar eskittik. 2014-2015 efsane yıllardı, forum sallanırdı o zamanlar. Çok kalabalık izleyicisi vardı hem. Özledik o günleri.Yokluğunu hissettik tabii canısı, sensiz konular öksüz kaldı
Zaman ne çabuk geçmiş, 2014-2015 zamanları bir başkaydı tabii.
Adem şampiyon olduktan sonra Panorama'yı izleyeceğiz yarın dabence biraz kafanıza okjisen gidicek ne bu manyak gibi hergün .F![]()
@EFE UYSAL
hahah az rahat dur ayoll oklavan elinde olsun![]()
![]()
![]()
aa yalnız adem kazanırsamda aynı hayatım devam edecek diyor lüks bir eve taşısnırsa altına lüks bir araba alırsa ozaman bu lafını hatırlatırlatr ayollAdem şampiyon olduktan sonra Panorama'yı izleyeceğiz yarın da![]()
Adem reyizde yalan olmaz, onda söz namusturaa yalnız adem kazanırsamda aynı hayatım devam edecek diyor lüks bir eve taşısnırsa altına lüks bir araba alırsa ozaman bu lafını hatırlatırlatr ayoll![]()
![]()
@EFE UYSAL
Yoo ben geçen sene Atakan'ı destekledimValla sen tutuyorsan Ogeday kaybedecek demektir.![]()
Adem reyizde yalan olmaz, onda söz namustur
Acun'la Şeyma'nın kızları çok tatlı![]()
Valla sen tutuyorsan Ogeday kaybedecek demektir.![]()
@Bully @EFE UYSAL sizde ogedayın adem ismini duyun o yüz ifadesini kayt edin konusu açıldıkça gösteririz
Ama antiturabi fanı olarak 2 yıl üst üste de kaybettin, bu faktör de önemli.
Yokluğunu hissettik tabii canısı, sensiz konular öksüz kaldı
Zaman ne çabuk geçmiş, 2014-2015 zamanları bir başkaydı tabii.
Ben 2 sene üst üste şampiyonluğumu ilan edeceğim, sen silik Ogeday'ın şampiyon olabileceğini düşünecek kadar ne yaşadın çok merak ediyorum
Doğrudur ama geçen sene o şanssızlığı bozdum devamı da gelecek inşallahAma antiturabi fanı olarak 2 yıl üst üste de kaybettin, bu faktör de önemli.Sen şimdi 2013 de de Doğukan'ı tutuyorsundur.
![]()
Performans sıralamasına bakıyorBen 2 sene üst üste şampiyonluğumu ilan edeceğim, sen silik Ogeday'ın şampiyon olabileceğini düşünecek kadar ne yaşadın çok merak ediyorum![]()
Kardeşlerinden birini adadan göndercekler
Kardeşlerinden birini adadan göndercekler
ohaa onların dedğide geçerli oluyormuKardeşlerinden birini adadan göndercekler
Kardeşlerinden birini adadan göndercekler![]()