AKFC ile baş edemezler görüceksinaa serhat pardonbirde topcuymus adını sanını ilk defa duydum dün efe dedi
ogedayı finalde ezmek daha süper olucaktır ilhanımın intikamı öyle geçer![]()
![]()
![]()
AKFC ile baş edemezler görüceksinaa serhat pardonbirde topcuymus adını sanını ilk defa duydum dün efe dedi
![]()
![]()
Acıtasyon yaptı yine yumuşak![]()
Şu an Twitter'da Serhat ve Adem'e destek var ama Ogiye yok.![]()
Ogeday Acun'un gönüllü kontenjanından finale çıkacaktıraa serhat pardonbirde topcuymus adını sanını ilk defa duydum dün efe dedi
![]()
![]()
Swordsman hep ilkleri de başarır!!!Ogeday Acun'un gönüllü kontenjanından finale çıkacaktır
Ama Adem reyiz finalde parçalayacak onu hayırlısıyla![]()
Swordsman hep ilkleri de başarır!!!
adam gayet beyefendi konusuyor sizin dedğiniz gibi hatta bu yönü biraz takdirimi almıstı ama youtubede furkan videosunda çok çirkef olduna dahil yorumlar vardı forumdada birkaç gördüm adem için ama inş sizin dedğiniz gibi biridirOgeday Acun'un gönüllü kontenjanından finale çıkacaktır
Ama Adem reyiz finalde parçalayacak onu hayırlısıyla![]()
Çatladinmi ?
Cok gereksiz bir seydiyani ne alaka kel alaka dedirtti
![]()
Ha önce Serhat geri vites yaptı yani tamamSerhat Özür diledi![]()
Yarın finale kalsın daha da görüceksin beyefendiliğiniadam gayet beyefendi konusuyor sizin dedğiniz gibi hatta bu yönü biraz takdirimi almıstı ama youtubede furkan videosunda çok çirkef olduna dahil yorumlar vardı forumdada birkaç gördüm adem için ama inş sizin dedğiniz gibi biridir![]()
![]()
![]()
Eser keşke Serhatın kafasını patlatsaydım demişti panoramada önlemlerini almış AcunHa önce Serhat geri vites yaptı yani tamamEser elendikten sonra Adem'i desteklediğini söylemişti de ondan sevdim
![]()
Aynen beyefendi bir Anadolu erkeğidir kendisiadam gayet beyefendi konusuyor sizin dedğiniz gibi hatta bu yönü biraz takdirimi almıstı ama youtubede furkan videosunda çok çirkef olduna dahil yorumlar vardı forumdada birkaç gördüm adem için ama inş sizin dedğiniz gibi biridir![]()
![]()
![]()
Aynen beyefendi bir Anadolu erkeğidir kendisiSen bizim seçimlerimize güven, ben kötü birisini desteklemem, Adem'i destekliyorsam o adamdır
Turabi'den nefret ederdim mesela terbiyesizin tekiydi ama 2 sezon şampiyon oldu. ss Geçen sene Atakan'la kırdım neyse ki o şanssızlığımı![]()
aa doğru kişilikli kişileri seçiyorsun turabi gibi semihide tutmuyordun sen değilmiEser keşke Serhatın kafasını patlatsaydım demişti panoramada önlemlerini almış Acun![]()
Adem herkesin beğenisi alan ilgi duyduğu bir isim inş bunu şampiyonlukla taçlandıracakaa doğru kişilikli kişileri seçiyorsun turabi gibi semihide tutmuyordun sen değilmi
bu efe uysal @Maskeli Fedai nin peşine takılmıstı bir ara hep olmayan kişileri tutuyordu bu yıl senle birlikte doğru yolu bulmuş adam akıllı tuttğu ilk kişi![]()
Adem herkesin beğenisi alan ilgi duyduğu bir isim inş bunu şampiyonlukla taçlandıracakaa doğru kişilikli kişileri seçiyorsun turabi gibi semihide tutmuyordun sen değilmi
bu efe uysal @Maskeli Fedai nin peşine takılmıstı bir ara hep olmayan kişileri tutuyordu bu yıl senle birlikte doğru yolu bulmuş adam akıllı tuttğu ilk kişi![]()
Yok be ne Semih'iaa doğru kişilikli kişileri seçiyorsun turabi gibi semihide tutmuyordun sen değilmi
Yok be ne Semih'iAtakan'ı destekledim o şampiyon oldu
Söz dizisininde de yardımcı başrolü kaptı
@Maskeli Fedai de Adem'le doğru yolu buldu bu sezon![]()
hahah acunda benim gibi önemli hit birini çeyreke taşıyıp orda harcıyor yarıya 1 tane daha geride birisini ayarlıyor diğer ikiliye göreAdem herkesin beğenisi alan ilgi duyduğu bir isim inş bunu şampiyonlukla taçlandıracak![]()
Adem 1.olarak finalde işte buhahah acunda benim gibi önemli hit birini çeyreke taşıyıp orda harcıyor yarıya 1 tane daha geride birisini ayarlıyor diğer ikiliye göre![]()
![]()
![]()
Ay bir sürpriz olsa da elense şu @Yiğitt
Birinci değildir o sırasız şekilde. Acun uyarır her sezon.
Hadi beni de çıkarın aslanlar.