Survivor 2017 - 128. Bölüm (Yarı Final) Yorumları

Acıtasyon yaptı yine yumuşak :A

Şu an Twitter'da Serhat ve Adem'e destek var ama Ogiye yok. :A

aa serhat pardon :F birde topcuymus adını sanını ilk defa duydum dün efe dedi :F

ogedayı finalde ezmek daha süper olucaktır ilhanımın intikamı öyle geçer :A :A :A
Ogeday Acun'un gönüllü kontenjanından finale çıkacaktır :A

Ama Adem reyiz finalde parçalayacak onu hayırlısıyla :Z

Ogeday Acun'un gönüllü kontenjanından finale çıkacaktır :A

Ama Adem reyiz finalde parçalayacak onu hayırlısıyla :Z
adam gayet beyefendi konusuyor sizin dedğiniz gibi hatta bu yönü biraz takdirimi almıstı ama youtubede furkan videosunda çok çirkef olduna dahil yorumlar vardı forumdada birkaç gördüm adem için ama inş sizin dedğiniz gibi biridir :A :A :A

adam gayet beyefendi konusuyor sizin dedğiniz gibi hatta bu yönü biraz takdirimi almıstı ama youtubede furkan videosunda çok çirkef olduna dahil yorumlar vardı forumdada birkaç gördüm adem için ama inş sizin dedğiniz gibi biridir :A :A :A
Yarın finale kalsın daha da görüceksin beyefendiliğini :A:A

Aynen beyefendi bir Anadolu erkeğidir kendisi :Z Sen bizim seçimlerimize güven, ben kötü birisini desteklemem, Adem'i destekliyorsam o adamdır :A

Turabi'den nefret ederdim mesela terbiyesizin tekiydi ama 2 sezon şampiyon oldu. ss Geçen sene Atakan'la kırdım neyse ki o şanssızlığımı :A

Aynen beyefendi bir Anadolu erkeğidir kendisi :Z Sen bizim seçimlerimize güven, ben kötü birisini desteklemem, Adem'i destekliyorsam o adamdır :A

Turabi'den nefret ederdim mesela terbiyesizin tekiydi ama 2 sezon şampiyon oldu. ss Geçen sene Atakan'la kırdım neyse ki o şanssızlığımı :A
Eser keşke Serhatın kafasını patlatsaydım demişti panoramada önlemlerini almış Acun :A:A
aa doğru kişilikli kişileri seçiyorsun turabi gibi semihide tutmuyordun sen değilmi :F

bu efe uysal @Maskeli Fedai nin peşine takılmıstı bir ara hep olmayan kişileri tutuyordu bu yıl senle birlikte doğru yolu bulmuş adam akıllı tuttğu ilk kişi :F

aa doğru kişilikli kişileri seçiyorsun turabi gibi semihide tutmuyordun sen değilmi :F

bu efe uysal @Maskeli Fedai nin peşine takılmıstı bir ara hep olmayan kişileri tutuyordu bu yıl senle birlikte doğru yolu bulmuş adam akıllı tuttğu ilk kişi :F
Adem herkesin beğenisi alan ilgi duyduğu bir isim inş bunu şampiyonlukla taçlandıracak :A:Z

Adem herkesin beğenisi alan ilgi duyduğu bir isim inş bunu şampiyonlukla taçlandıracak :A:Z

Yok be ne Semih'i :A Atakan'ı destekledim o şampiyon oldu :Z Söz dizisininde de yardımcı başrolü kaptı :A

@Maskeli Fedai de Adem'le doğru yolu buldu bu sezon :A