1. Normalde zatenBirinci değildir o sırasız şekilde. Acun uyarır her sezon.
Hadi beni de çıkarın aslanlar.![]()
1. Normalde zatenBirinci değildir o sırasız şekilde. Acun uyarır her sezon.
Birinci değildir o sırasız şekilde. Acun uyarır her sezon.
hiç survivor takip etmeden o serhatın şansı olmadını ben bile anlamıstım ayollAdem Finalde![]()
Yarın efsane olucakhiç survivor takip etmeden o serhatın şansı olmadını ben bile anlamıstım ayoll
yarın çok güzel bir eğlencemiz olucak yiğite karşı![]()
![]()
![]()
İzlemediğim halde Survivor'un kalbiyim, bayılıyorum kendime.hiç survivor takip etmeden o serhatın şansı olmadını ben bile anlamıstım ayoll
![]()
![]()
İşte ileri görüşlülük, fark-ı Hakan reyizhiç survivor takip etmeden o serhatın şansı olmadını ben bile anlamıstım ayoll
![]()
![]()
Yarın daha fazla SMS atıcaz gerekirse komşulara gidicem Adem içinİşte ileri görüşlülük, fark-ı Hakan reyiz
Adem - Ogeday finalini bekliyorduk zaten, İlhan da zorlayabilirdi ama olmadı, yarın hak eden, yani swordsman Adem Kılıççı kazanacak inşallah@EFE UYSAL
İzlemediğim halde Survivor'un kalbiyim, bayılıyorum kendime.![]()
hahahha evet @Yiğitt farkını ortaya koyuyor ama ogeday yakıstırmasını ilks ana ben yapmıstım beni rkaip görüğün içinİşte ileri görüşlülük, fark-ı Hakan reyiz
Adem - Ogeday finalini bekliyorduk zaten, İlhan da zorlayabilirdi ama olmadı, yarın hak eden, yani swordsman Adem Kılıççı kazanacak inşallah@EFE UYSAL
Yarın ezicez ezicezzzz.hahahha evet @Yiğitt farkını ortaya koyuyor ama ogeday yakıstırmasını ilks ana ben yapmıstım beni rkaip görüğün içinsende sonra gidip araştırıp baktın kendini gördün hemen fanı olmuşsun
![]()
![]()
![]()