Survivor 2017 - 128. Bölüm (Yarı Final) Yorumları

İlk hafta şutlanmanın acısıyla konuşan bir gereksiz. Ciddiye almaya bile gerek yok :)

Bunu yapip yapmamakta kararsizdim ama yapmaya karar verdim ortaya büyük bir komplo teorisi atiyorum %100 eminim dogru cikacagina :A bu sezonun Survivor sampiyonu ya Serhat ya Ogeday ya da Adem olacak aksini düsünen varsa tartismaya acigiz :A :A @EFE UYSAL @Bully @MasacRE- @vadikızı @Dosi

Ben en iyi tahminci olmama ragmen bukadar nokta atışı tahmin yapamazdim :A cesaretin ve başarını ayakta alkışlıyorum :A
@Bully @vadikızı
@eskici agamın tahminleri başarılı oluyor genelde, bunu da kesinlikle tutturacaktır :A

Acun Turabi'yi şampiyon yapacak diyip dururdu, yanılmadı ve geçen sene daha Survivor'in başlarında Acun Serkay'ı şampiyon yapar dedi, daha Serkay parlamamıştı bile, Semih'i falan eleyip finale çıktı adam :A

Acun'un bu seneki gönüllü favorisi de Ogeday, finale çıkacağı da haftalar öncesinden belliydi zaten, ben de final koltuğunun birinde olacağını düşünüyordum.

Panorama'ya katılmıştı Acun aylar önce, Hakan iyiler listesinde Ogeday'ı saymayı unutmuştu, Acun araya girip ekledi, orda şüphelenmiştim ilk :A

Güzel Ankaramizin sabaha karsiki bulutsuz havasinda yakaladigim detaya bak :D
Sizin penceredende göründümü?:D
Harika atmıştım ben, bildirim mi gelmedi yoksa safa mı yatıyorsun :A

Manzara harikaymış evet :D

@eskici agamın tahminleri başarılı oluyor genelde, bunu da kesinlikle tutturacaktır :A

Acun Turabi'yi şampiyon yapacak diyip dururdu, yanılmadı ve geçen sene daha Survivor'in başlarında Acun Serkay'ı şampiyon yapar dedi, daha Serkay parlamamıştı bile, Semih'i falan eleyip finale çıktı adam :A

Acun'un bu seneki gönüllü favorisi de Ogeday, finale çıkacağı da haftalar öncesinden belliydi zaten, ben de final koltuğunun birinde olacağını düşünüyordum.

Panorama'ya katılmıştı Acun aylar önce, Hakan iyiler listesinde Ogeday'ı saymayı unutmuştu, Acun araya girip ekledi, orda şüphelenmiştim ilk :A

Bildirim gelmemis yada gözden kacmis :S forumdan 15 dakika ciksam 20 bildirim gelmis oluyor :F evet farkettim harikani alinti yaptikdan sonra

En başta çok kötü başlamıştı Ogesu iyi açıldı :A