Ademin giysileri yeni diğerlerininki eski :SOda çok heyecanlı![]()
Ademin giysileri yeni diğerlerininki eski :SOda çok heyecanlı![]()
Swordsmana yakışırAdemin giysileri yeni diğerlerininki eski :S
Güzel Ankaramizin sabaha karsiki bulutsuz havasinda yakaladigim detaya bakAdamsın Fulya reyiz![]()
Bunu yapip yapmamakta kararsizdim ama yapmaya karar verdim ortaya büyük bir komplo teorisi atiyorum %100 eminim dogru cikacaginabu sezonun Survivor sampiyonu ya Serhat ya Ogeday ya da Adem olacak aksini düsünen varsa tartismaya acigiz
![]()
@EFE UYSAL @Bully @MasacRE- @vadikızı @Dosi
@eskici agamın tahminleri başarılı oluyor genelde, bunu da kesinlikle tutturacaktır
Harika atmıştım ben, bildirim mi gelmedi yoksa safa mı yatıyorsunGüzel Ankaramizin sabaha karsiki bulutsuz havasinda yakaladigim detaya bak
Sizin penceredende göründümü?![]()
Bildirim gelmemis yada gözden kacmis :S forumdan 15 dakika ciksam 20 bildirim gelmis oluyor@eskici agamın tahminleri başarılı oluyor genelde, bunu da kesinlikle tutturacaktır
Acun Turabi'yi şampiyon yapacak diyip dururdu, yanılmadı ve geçen sene daha Survivor'in başlarında Acun Serkay'ı şampiyon yapar dedi, daha Serkay parlamamıştı bile, Semih'i falan eleyip finale çıktı adam
Acun'un bu seneki gönüllü favorisi de Ogeday, finale çıkacağı da haftalar öncesinden belliydi zaten, ben de final koltuğunun birinde olacağını düşünüyordum.
Panorama'ya katılmıştı Acun aylar önce, Hakan iyiler listesinde Ogeday'ı saymayı unutmuştu, Acun araya girip ekledi, orda şüphelenmiştim ilk
Harika atmıştım ben, bildirim mi gelmedi yoksa safa mı yatıyorsun
Manzara harikaymış evet![]()
En başta çok kötü başlamıştı Ogesu iyi açıldı@eskici agamın tahminleri başarılı oluyor genelde, bunu da kesinlikle tutturacaktır
Acun Turabi'yi şampiyon yapacak diyip dururdu, yanılmadı ve geçen sene daha Survivor'in başlarında Acun Serkay'ı şampiyon yapar dedi, daha Serkay parlamamıştı bile, Semih'i falan eleyip finale çıktı adam
Acun'un bu seneki gönüllü favorisi de Ogeday, finale çıkacağı da haftalar öncesinden belliydi zaten, ben de final koltuğunun birinde olacağını düşünüyordum.
Panorama'ya katılmıştı Acun aylar önce, Hakan iyiler listesinde Ogeday'ı saymayı unutmuştu, Acun araya girip ekledi, orda şüphelenmiştim ilk
Harika atmıştım ben, bildirim mi gelmedi yoksa safa mı yatıyorsun
Manzara harikaymış evet![]()
Parkurlar olmayinca zevkli degil izlemek :SSon oylar hadiii bastırıınnn.